SRS-RA3000 

Zvuk koji ispunjava prostoriju

Bilo da ste se smestili na kauč uz dobru knjigu ili da spremate gurmanluke u kuhinji, ambijentalni zvuk koji ispunjava prostoriju savršena je muzička podloga – uživajte bilo gde u kući uz ovaj kompaktni zvučnik.

SVI BEŽIČNI ZVUČNICI

Vrhunski zvučnik SRS-RA3000 sa ambijentalnim zvukom koji ispunjava prostoriju

SRS-RA3000
SRS-RA3000 u crnoj boji

whiteblack

Otkrijte SRS-RA3000 
Šta je to ambijentalni zvuk koji ispunjava prostoriju?

Bilo da čitate, kuvate, radite ili ćaskate sa prijateljima, ambijentalni zvuk koji ispunjava prostoriju predstavlja savršenog pratioca. Poput pozadinske muzike u omiljenom kafiću, zvuk je miran i nenametljiv, a širi se horizontalno i vertikalno, tako da stvara odgovarajuću atmosferu na svim mestima u kući.

Praktičan zvuk koji ispunjava prostoriju
PRAKTIČAN ZVUK KOJI ISPUNJAVA PROSTORIJU
Ambijentalni zvuk koji ispunjava prostoriju
ZVUK KOJI ISPUNJAVA PROSTORIJU
Kako funkcioniše zvuk koji ispunjava prostoriju

Zvuk koji ispunjava prostoriju povezuje mnoštvo tehnologija za reprodukciju muzike i obavija vas zvukom od zida do zida i od poda do plafona.

Pametan i jednostavan za korišćenje

RA3000 jednostavno se postavlja i koristi i besprekorno se uklapa u vaš život i dom.

Bluetooth® logotip
Bežična veza uz tehnologiju Bluetooth®

Uparite zvučnik sa pametnim telefonom ili tabletom pomoću tehnologije Bluetooth® i počnite jednostavno da strimujete svoju muzičku kolekciju.

Wi-Fi ikona
Wi-Fi povezivanje

Koristite Wi-Fi vezu da biste pristupali omiljenim internet uslugama za strimovanje putem zvučnika i kontrolisali plejlistu sa telefona.

Spotify Connect™ logotip
Kompatibilno sa uslugom Spotify Connect™

Reprodukujte Spotify sadržaj direktno preko zvučnika pomoću aplikacije Spotify Connect™ na uređaju uz mogućnost punog daljinskog upravljanja.

Logotip tehnologije „Chromecast built-in“
Chromecast built-in

Strimujte muziku, Internet radio i podcastove sa pametnog telefona, tableta ili prenosivog računara na audio uređaju. Samo dodirnite dugme za prenos.

Muzika u više prostorija

RA3000 lako možete da dodate u grupu zvučnika u Google Home ili Amazon Alexa. Posle ćete moći da reprodukujete različite pesme u nekim prostorijama ili istu muziku u celoj kući uz aplikacije ili preko Assistant zvučnika.

Ilustracija prikazuje istu muziku koja se reprodukuje u celoj kući
ISTA MUZIKA
Ilustracija prikazuje različitu muziku koja se reprodukuje u različitim sobama
RAZLIČITA MUZIKA
Slika glasovne kontrole
Glasovna kontrola

Imate uređaj koji sadrži Google Assistant built-in ili ugrađenu uslugu Alexa? Ako imate, možete da ih koristite za kontrolisanje uređaja RA3000 glasom. Samo dodajte RA3000 u grupu zvučnika pomoću aplikacije Google Home ili Amazon Alexa i dovoljno je da izgovorite ono što želite – bilo da je to pokretanje reprodukovanja muzike, promena jačine zvuka ili aktiviranje mnogih drugih funkcija.

Prilagodite postavke uz Sony | Music Center

Preuzmite aplikaciju Sony | Music Center na pametni telefon i uživajte u bežičnom upravljanju muzikom. Kao što možete da birate plej liste ili podesite sledeću pesmu, možete i da prilagodite postavke kao što je ekvilajzer.

Logotip aplikacije Sony | Music Center
Automatsko podešavanje jačine zvuka
Automatski podešava jačinu zvuka

Neke numere se reprodukuju preglasno, a neke pretiho, pa može da se desi da morate stalno da podešavate jačinu zvuka. RA3000 rešava ovaj problem tako što analizira sve numere i automatski ih reprodukuje uz ujednačenu jačinu zvuka, tako da ne morate da mrdnete prstom.

Bežično se povezuje sa televizorom

Poboljšali biste zvuk televizora? Pomoću Bluetooth® veze, kompatibilni BRAVIA® televizori bežično će slati zvuk na RA3000 za uzbudljiviji doživljaj gledanja. Kraće kašnjenje znači da će se ono što čujete precizno sinhronizovati sa onim što vidite na ekranu.

Bežično se povezuje s televizorom
Gde ćete staviti SRS-RA3000?

Budući da je kompaktne veličine i da je prostor koji zauzima horizontalno mali, RA3000 se uklapa na bilo koje mesto. Budući da je otporan na vlagu, možete ga koristiti i u kuhinji i kupatili. Automatska kalibracija zvuka i automatska kalibracija i kontrola jačine zvuka garantuju optimalne zvučne performanse bez obzira na položaj.

SRS-RA3000 u kupatilu
Otporan na vlagu

RA3000 je otporan na vlagu, pa možete da ga koristite u potencijalno vlažnim okruženjima, kao što su kuhinja ili čak kupatilo.

Automatska kalibracija zvuka

Bez obzira na to gde postavite RA3000, samo ga uključite, pustite muziku i on će automatski kalibrisati optimalne audio performanse pomoću unutrašnjeg mikrofona i jedinstvenog algoritma kompanije Sony. Nema ručnog merenja ni dosadnog probnog tona – tu je samo savršeno pozicioniran ambijentalni zvuk koji ispunjava prostoriju.

Automatska kalibracija zvuka

Specifikacije i funkcije

Unapredite svakodnevni život vrhunskim kvalitetom pozadinske muzike. SRS-RA3000 sa ambijentalnim zvukom koji ispunjava prostoriju predstavlja kompaktni zvučnik koji se lako koristi i jednostavno podešava na bilo kom mestu u kući.
  • Ambijentalni zvuk koji ispunjava prostoriju

  • Immersive Audio Enhancement

  • Jednostavno strimovanje muzike uz Wi-Fi ili Bluetooth®

  • Automatska jačina zvuka održava ujednačene nivoe jačine zvuka od numere do numere

  • Automatska kalibracija zvuka za jednostavno podešavanje

Kompanija Sony posvećena je ne samo pružanju proizvoda, usluga i sadržaja koji donose uzbudljive doživljaje, već i nastojanju da potpuno ukine uticaj na životnu sredinu u svim poslovnim aktivnostima Saznajte više o odnosu kompanije Sony prema životnoj sredini