PREVAZIĐITE REALNOST

Prava 4K lepota sa svakom slikom
Ovo nije bilo kakav 4K, ovo je Sony 4K

Sa televizorima kompanije Sony sve što gledate se izoštrava i doteruje pomoću najnovije tehnologije za poboljšavanje detalja i smanjenje šuma kako biste dobili neverovatno realističnu sliku.

Konvencionalno
KONVENCIONALNO
K Processor X1™/4K Processor X1™ Extreme
4K Processor X1™/4K Processor X1™ Extreme
Jedan čip menja sve

4K Processor X1™

4K Processor X1™ predstavlja inovativnu tehnologiju koja koristi napredne algoritme radi smanjenja šuma i poboljšavanja detalja. Funkcioniše u kombinaciji sa tehnologijom 4K X-Reality PRO™ i daje sliku koja je oštra, jasna i neverovatno živopisna.

Missing Video data!

Približite svaku sliku 4K kvalitetu

Tehnologija za obradu slike 4K X-Reality PRO koja je jedinstvena za kompaniju Sony poboljšava svaki piksel radi postizanja izvanredne jasnoće. Analiziraju se pikseli iz nekoliko kadrova, a slika se izoštrava i doteruje u realnom vremenu.

X-Reality PRO
Nova definicija realističnosti

4K X-Reality PRO koristi mnoštvo tehnika za smanjenje šuma radi izoštravanja i doterivanja slike. Posmatrajte kako scene postaju jasnije, glatkije i prirodnije.

Svaki piksel oživljava

4K X-Reality PRO omogućava poređenje šablona slike sa šablonima sačuvanim u jedinstvenoj bazi podataka radi pronalaženja najbolje nijanse, zasićenosti i osvetljenosti za svaki piksel. Koristimo znanje stečeno kroz razvoj i snimanje filmskih hitova i TV serija kako bismo vam pružili izuzetno živopisne detalje za sve što gledate.