Čujte ono što je važno

Zahvaljujući našem prepoznatljivom spoju dizajna, tehnologije i inovativnosti, korisnici uvek mogu da se oslone na kompaniju Sony kada je u pitanju kvalitetan zvuk.

Najnoviji proizvodi

Neverovatna jasnoća

Ovako bi trebalo da se zvuči

Kako Sony stvara jasan zvuk? Od obrade signala i HD zvuka, preko materijala za testiranje i prilagođavanje NASA tehnologije za zvučnike, do vodootpornih mp3 plejera i precizno dizajniranih slušalica – Sony vam donosi muziku u svom njenom sjaju.

Vokali koji vas vode u samu srž muzike

Vokali koji vas vode u samu srž muzike

Budući da su vokali srce muzičkog užitka, kompanija Sony je razvila razne tehnologije za najrealniji doživljaj slušanja.

Pustite da vas bas prodrma do kostiju

Pustite da vas bas prodrma do kostiju

U filmovima i muzici, moćni niski tonovi su drugi ključni aspekt zvuka, a kompanija Sony teži da dostigne snažni bas koji će vas prodrmati.

Čujte sve. Osetite više.

HD zvuk: najbliži doživljaj muzici uživo

Od izvora do zvučnika, kompanija Sony je objedinila čitav niz tehnologija za vrhunski doživljaj zvuka. Što se tiče HD audio datoteka, digitalno pojačalo i specijalizovani visokotonci reprodukuju svaki detalj, tako da ćete svaki ton čuti baš onako kako je to umetnik zamislio. Softver za digitalnu obradu poboljšava muziku iz komprimovanih mp3 datoteka i vraća joj izgubljene detalje

  • U pokretu
  • PC audio
  • Početna stranica

Nauka boljeg zvuka

Zvučnici su se razvili

Zvučnici su se razvili

Tehnologiju magnetnog fluida izumela je NASA, ali ju je kompanija Sony prva primenila na kućne audio uređaje. Eliminisanjem prigušivača smanjuje se razmak između zavojnice i membrane za bolji prenos signala, manje izobličenje zvuka i manje zvučnike.

Slušanje, prilagođeno vama

Slušanje, prilagođeno vama

ClearAudio+ optimizuje reprodukciju muzike za različite uređaje, tako da bilo da muziku slušate preko Xperia™ telefona, WALKMAN® uređaja ili VAIO računara, očekuje vas najbolji doživljaj slušanja.

Optimizovano pojačavanje zvuka

Optimizovano pojačavanje zvuka

Najnovije digitalno pojačalo S-Master HX smanjuje izobličenje zvuka i šum na svim frekventnim opsezima, od basova od kojih podrhtava tlo do delikatnih visokih tonova, čineći zvuk savršeno jasnim.

Slušajte baš onako kako želite

Slušanje jednim dodirom, besprekorna muzička podloga

Uparite pametne telefone, tablet uređaje, mp3 plejere, stereo sisteme, prenosne računare i druge uređaje pomoću tehnologija NFC i Bluetooth® ako želite neometano da slušate muziku kod kuće, na poslu i u pokretu. Pored toga, uz veliku biblioteku numera za prenos i podršku za više kodeka, ništa vas neće sprečiti da uživate u muzici.

Pogledajte kako možete da uživate u muzici uz uređaje kompanije Sony

Jednim dodirom: pojednostavljeni prenos

Jednim dodirom: pojednostavljeni prenos

Uz NFC™ i Bluetooth®, Sony vas oslobađa kablova potrebnih za deljenje muzike. Za Bluetooth® povezivanje potrebno je nekoliko jednostavnih koraka, a za NFC, dovoljno je da se dva kompatibilna uređaja dodirnu i odmah će se povezati.

Svet muzike na jedan klik od vas

Svet muzike na jedan klik od vas

Pomoću usluge Music Unlimited, prenesite neku od preko 15 miliona numera na bilo koji povezani uređaj kompanije Sony – tablet, PSP, telefon, televizor, prenosni računar – i uživajte u trenutnom pristupu satima muzike.

Povezivanje bez muke

Povezivanje bez muke

Da li ovaj uređaj kompanije Sony može da se koristi sa različitim platformama? I da li ovaj uređaj podržava moj omiljeni audio format? Odgovor glasi „da“ zato što kompanija Sony olakšava slušanje muzike.

Inženjering, veština izrade i strast

Napravili smo prvi japanski tranzistor 1950-tih. Izumeli smo prenosni uređaj za slušanje muzike - WALKMAN®. Stvorili smo prvi CD plejer na svetu. Vrhunske slušalice i zvučnike današnjice. Kroz čitavu svoju istoriju, kompanija Sony ima bogatu tradiciju preobražavanja života kroz zvuk.

  • Izrada zvučnika SS-ARIzrada zvučnika SS-AR1
  • Stvaranje producentske kuće Sony MusicStvaranje producentske kuće Sony Music
Istorija WALKMAN®-a

1979: Predstavljen je WALKMAN®

U doba kada je većina ljudi slušala ploče kod kuće, mogućnost da muzika bude prenosiva i lična predstavljala je revoluciju. WALKMAN® se širom sveta prodao u više od 180 miliona primeraka.

Nasleđe dizajna

Ono što je zajedničko svim audio uređajima kompanije Sony jeste posvećenost kvalitetu izrade, materijalima i obraćanje pažnje na detalje. S kompanijom Sony možete računati na pravi zvuk i pravi stil.

ZA VLASNIKE