Oprema za igranje

Oprema za igranje

Slika tima Fnatic VALORANT sa tamnom pozadinom i logotipom Fnatic u prednjem planu Slika tima Fnatic VALORANT sa tamnom pozadinom i logotipom Fnatic u prednjem planu

Prefinjeno za pobedu. Preporuka organizacije Fnatic.

Kombinacija vrhunskog Fnatic igranja i INZONE tehnološke inovacije. Cilj saradnje naših timova je proizvodnja slušalica INZONE Buds i INZONE H5, dva modela koja su podržali Fnatic profesionalni igrači. INZONE nije stvoren samo da bi pružio igračima tehnologiju potrebnu za ostvarivanje konkurentske prednosti, već i da bi pospešio razvoj igračke kulture širom sveta – upravo iz tog razloga je Fnatic savršen partner za razvoj INZONE igračke opreme.

U pet okvira je prikazana raznovrsna statistika organizacije Fnatic, uključujući godine rada i broj profesionalnih igrača, igara, šampionata i fanova

Fnatic – predvodnik u e-sportu

Osnovana 2004, Fnatic je e-sport organizacija sa sedištem u Londonu. Osvojivši više igračkih turnira prve klase od bilo kog tima u svetu, postala je jedna od najuspešnijih e-sport marki svih vremena. Fnatic timove u Londonu, Berlinu, Tokiju i šire prati preko 30 miliona fanova. Izuzetno smo ponosni na saradnju sa ovom vodećom organizacijom u svetu koja ruši rekorde i daje pečat svom vremenu.

Kolaž koji prikazuje profesionalne igrače tima Fnatic VALORANT kako sarađuju sa Sony INZONE timom za proizvodnju

Zajedno do pobede

Saradnja organizacije Fnatic sa Sony inženjerima i planerima proizvodnje uticala je na stvaranje INZONE asortimana. Profesionalni igrači timova Fnatic VALORANT i Apex Legends testirali su INZONE proizvode koji su još uvek u fazi razvoja, nakon čega su izneli svoja mišljenja o raznim performansama, između ostalog o kvalitetu zvuka, nosivosti, trajanju baterije i kašnjenju zvuka; Fnatic je potvrdio da će se odlučiti za onu opremu za igranje koja ima najbolji krajnji rezultat. 

Najbolji sa najboljima

Pogledajte koje su modele odabrali profesionalni igrači Fnatic tima VALORANT.

Boaster i njegov izbor
INZONE Buds

Profilna slika igrača Boaster na kojoj nosi par belih slušalica INZONE Buds u ušima

Chronicle je izabrao
INZONE Buds

Profilna slika igrača Chronicle na kojoj nosi par crnih slušalica INZONE Buds i pokazuje na njih levom rukom

Derke je izabrao
INZONE H5 i INZONE Buds

Profilna slika igrača Derke na kojoj nosi par crnih slušalica INZONE H5

Alfajer i njegov izbor
INZONE Buds i INZONE H9

Profilna slika igrača Alfajer na kojoj nosi par belih slušalica INZONE Buds

Leo i njegov izbor
INZONE H5

Profilna slika igrača Leo na kojoj nosi par crnih slušalica INZONE H5

U VAŠOJ ZONI

Izoštrite svoja čula i spremite se da pobedite. Naše INZONE slušalice za igranje pomažu vam da jasnije čujete i brže reagujete zbog čega ćete biti nepobedivi u igri.
Slika na kojoj je par belih INZONE slušalica na pozadini sa plavo-ljubičastim prelivom