Slike – A10 Linear PCM rekorder A Series
Slike – A10 Linear PCM rekorder A Series
Slike – A10 Linear PCM rekorder A Series
Slike – A10 Linear PCM rekorder A Series
Slike – A10 Linear PCM rekorder A Series
Slike – A10 Linear PCM rekorder A Series
Slike – A10 Linear PCM rekorder A Series
Slike – A10 Linear PCM rekorder A Series
Snimajte svoje vrhunske nastupe

Visokokvalitetno snimanje uz prilagodljive mikrofone

Bilo da je vreme za probu ili za nastup, PCM-A10 vam omogućava da pravite snimke visoke rezolucije i da ih bežično reprodukujete uz kristalno oštru preciznost. Savršen je za muzičare koji se tek probijaju.

Ponesite ga svuda
Nosite ga svuda sa sobom i snimajte u pokretu.

Kompaktan je i lagan, pa uvek možete da pravite visokokvalitetne snimke. Snimajte probe benda, događaje uživo ili trenutke inspiracije. Baterija traje 15 sati (u režimu visokokvalitetnog LPCM snimanja od 96 kHz/24-bita), pa nećete propustiti ni takt.

Bežično upravljajte snimanjem 

Lako upravljanje sa pametnog telefona uz REC Remote

Pokrećite i zaustavljajte snimanje, podešavajte nivoe i postavke, pa čak i dodajte oznake snimcima, pomoću pametnog telefona. Aplikacija REC Remote, dostupna na portalu Google Play za Android ili portalu App Store za iOS uređaje, omogućava vam da bežično kontrolišete rikorder pomoću BLUETOOTH® tehnologije.

Bežična reprodukcija 

Slušajte preko slušalica i zvučnika uz BLUETOOTH®

Iznova uživajte u snimcima, ali u visokom kvalitetu, na BLUETOOTH® uređajima. Jednostavno povezivanje jednim dodirom pomoću NFC tehnologije znači da se veza uspostavlja samo jednim dodirom.

Bluetooth
NFC
Vrhunski zvuk, superiorno snimanje

Snimajte i reprodukujte sa apsolutnom preciznošću. Snimajte numere i probe uz bolji kvalitet zvuka nego kod CD-a i uživajte u svemu što ste snimili uz HD zvuk. 

PCM-A10
Zum za poslovnu primenu

Za male grupe ljudi, poput onih na poslovnim sastancima ili predavanjima, postavka zuma omogućava vam da beležite razgovore uz optimalnu jasnoću kako ne biste ništa propustili. 

PCM-A10
XY za muziku

Za solo nastupe ili manje nastupe bendova, odaberite postavku XY dok su izvođači blizu mikrofona kako biste dobili prirodan zvuk i dubinu. 

PCM-A10
Široki stereo za snimanje na otvorenom

Za otvorene prostore, događaje na otvorenom i konferencije, postavka za široki stereo beleži mnoštvo različitih zvukova i pruža doživljaj realističnosti i prostornosti.

Uživajte u kvalitetu zvuka od kojeg zastaje dah

Poput prelaska sa standardne rezolucije na HD video, numere sa HD zvukom mnogo su višeg kvaliteta od MP3 numera, čak i CD-a, pa možete da čujete svaki uzdah, takt i notu. Zato je doživljaj slušanja uvek kompletan, a zvuk onakav kakav je snimljen u studiju.

HD zvuk

Prenosi se 3,2x više podataka

96 kHz
Snimanje u formatu Linear PCM 

Snimajte zvuk do 96 kHz/24-bitno, što je ozbiljan korak napred u odnosu na frekvenciju od 44,1 kHz i 16-bitni protok kod CD-a.

Flac
FLAC reprodukcija zvuka bez gubitka kvaliteta

Uz podršku za FLAC reprodukciju možete da uživate u zvuku bez gubitka kvaliteta, sa jasnoćom i dinamikom koje je umetnik zamislio.

Optimalni nivoi zvuka
Optimalni nivoi zvuka na dodir dugmeta

Kao da imate inženjera zvuka u džepu, aktivirajte funkciju Rehearsal dok se zagrevate, a rikorder će automatski prilagoditi nivoe snimanja vašem sviranju, pa je unapred podešen i spreman da savršeno snimi vaše izvođenje kad pritisnete dugme za snimanje. Ovo možete da kontrolišete i daljinski, putem aplikacije REC Remote.

Povećajte memoriju pomoću microSD kartice

Proširite internu memoriju od16 GB pomoću microSDHC ili microSDXC kartice da biste sačuvali dodatne snimke.

microSD
USB Direct
„Plug and play“ uz USB Direct 

Ugrađeni USB priključak omogućava vam da priključite rikorder direktno u računar radi jednostavnog punjenja i prenosa snimaka bez kablova.

Snimajte sa najboljih položaja

Montirajte stativ preko ugrađenog otvora za stativ radi dodatne fleksibilnosti, podrške i kontrole prilikom nameštanja rikordera.

Položaji za snimanje

Specifikacije i funkcije

Snimanje zvuka profesionalnog kvaliteta nikad nije bilo lakše. Kontrolišite rikorder sa pametnog telefona i automatski snimajte uz optimalne nivoe, a sve to uz HD zvuk koji je kristalno jasan.
  • Prilagodljivi mikrofoni koji odgovaraju raznim situacijama snimanja

  • Mali i lagan dizajn

  • Bežična reprodukcija – slušajte snimke preko BLUETOOTH® slušalica ili zvučnika

  • Kontrolišite snimanje i prilagođavajte postavke pomoću BLUETOOTH® aplikacije za pametne telefone

  • Snimajte u izvanrednom kvalitetu HD zvuka

Ugrađena memorija
16 GB
Maks. Vreme snimanja, LPCM 96 kHz, 24 bita
6 sati 35 minuta
Trajanje baterije za snimanje LPCM 96 kHz, 24 bita
Oko 15 sati
NFC
Da
Bluetooth®
Način komunikacije: Bluetooth Standard verzija 4.0 Maksimalni opseg komunikacije: približno 10 m (33 stope) Opseg frekvencije: Opseg od 2,4 GHz (2,4000 GHz – 2,4835 GHz) Kompatibilni Bluetooth profili: A2DP/AVRCP/SPP podržani kodek: SBC
Ulazni/izlazni priključci
Priključak za mikrofon/spoljni ulazni priključak (mini priključak, stereo), Priključak za slušalice (mini priključak, stereo), USB priključak (Type-A), Kompatibilno sa USB vezom velike brzine, Otvor za microSD memorijsku karticu
Težina
Oko 82 g

Šta je u pakovanju

Softver za računar (Sound Organizer2/uskladišten u ugrađenoj memoriji), maska, torbica

Kompanija Sony posvećena je ne samo pružanju proizvoda, usluga i sadržaja koji donose uzbudljive doživljaje, već i nastojanju da potpuno ukine uticaj na životnu sredinu u svim poslovnim aktivnostima Saznajte više o odnosu kompanije Sony prema životnoj sredini