SNIMAČI GLASOVNIH BELEŽAKA

Digitalni diktafon UX570 serije UX

ICD-UX570 SERIES
Slika – Digitalni diktafon UX570 serije UX

goldsilverblack

4 GB 

ICD-UX570

Cena nije dostupna

Slike – Digitalni diktafon UX570 serije UX
Slike – Digitalni diktafon UX570 serije UX
Slike – Digitalni diktafon UX570 serije UX
Slike – Digitalni diktafon UX570 serije UX
Slike – Digitalni diktafon UX570 serije UX
Slike – Digitalni diktafon UX570 serije UX
Slike – Digitalni diktafon UX570 serije UX
Slike – Digitalni diktafon UX570 serije UX

Funkcije

Smanjite pozadinsku buku uz Automatsko snimanje glasa 

Snimate nekoga dok priča? Uključite Automatsko snimanje glasa da biste optimizovali postavke snimanja zvuka za frekvencije glasa. Dobijate jasniji snimak sa manje pozadinske buke i manjom verovatnoćom gubitka zvuka usled neodgovarajućih postavki mikrofona.

Bolji zvuk uz Automatsko snimanje muzike 

Automatsko snimanje muzike optimizuje postavke snimanja zvuka za frekvencije muzike. Smanjuje uticaj grešaka pri snimanju koje izazivaju neodgovarajuće postavke osetljivosti mikrofona i pruža jasan zvuk visokog kvaliteta. 

Snimajte udaljene ili tihe zvukove pomoću S mikrofona

Zahvaljujući S mikrofonu velike osetljivosti sa funkcijom smanjenja buke, sada možete da snimate izvore tihog zvuka bez prekomerne pozadinske buke. Čak je i zvuk ptica koje cvrkuću u daljini moguće snimiti prirodno i jasno.

Širi i svetliji LED za snimanje

Uz seriju UX570 ne morate da brinete o tome da li snimate kada je potrebno da snimate. Na širem i svetlijem LED ekranu jasno možete da vidite da li je snimanje u toku.

Dođite do željenog trenutka uz Preskakanje vremena

Moguće je i preskakanje dužih segmenata snimaka. Lako možete da pronađete važne delove sastanka, seminara ili predavanja tako što ćete koristiti Preskakanje vremena da biste preskočili po 10% ukupnog vremena reprodukovanja snimka.

Pronađite ono što vam je potrebno uz minimalnu pometnju

Serija UX570 omogućava vam da lako pronađete potrebnu tačku reprodukcije. Preskakanje kraćih segmenata jednostavno je uz Laku pretragu, koja vam omogućava da odete 3 sekunde unazad ili 10 sekundi unapred klikom na dugme.

Pojačajte zvuk uz Normalizaciju reprodukcije

Zahvaljujući Normalizaciji reprodukcije, možete da slušate jasan zvuk čak i ako ste ga slučajno snimili pri niskom stepenu jačine. Ona pojačava amplitudu snimka do najviše granice bez ugrožavanja kvaliteta zvuka. 

Jasan prikaz uz veći OLED ekran

Još lakše je pokrenuti snimanje, kao i pregledati snimke ili upravljati njima, uz više jasnoće koju pruža veliki ekran.

Direktna USB veza za brz prenos datoteka

Prenos datoteka na računar i sa njega brz je i praktičan. Samo priključite uređaj serije UX570 direktno u slobodan USB priključak da biste ga odmah povezali – nije vam potreban USB kabl.

Tanak, lagan i jednostavan za nošenje  

Sa dimenzijama od samo 102,8 mm x 36,6 mm x 12,2 mm i težinom od samo 48 g, elegantni uređaji serije UX570 lagani su i tanki, što znači da možete da ih stavite u džep i krenete kuda god želite.

Proširite memoriju pomoću otvora za micro SD karticu

Zahvaljujući ugrađenoj memoriji od 4 GB, serija UX570 može da snimi do 59 sati MP3 materijala pri 128 kb/s (STEREO). Pored toga, možete da povećate kapacitet memorije pomoću kompatibilnih memorijskih kartica. MicroSDHC kartica pruža vam do 32 GB ukupne memorije, dok vam microSDXC kartica pruža impresivna 64 GB ili više.

Specifikacije

Uz mikrofon visoke osetljivosti, jednostavnu reprodukciju i preko 159 sati memorije, uređaj serije UX570 predstavlja prenosivi i višenamenski digitalni diktafon pomoću kojeg možete da snimate predavanja, sastanke i muziku u zadivljujućem kvalitetu.
  • Snimajte u mp3/LPCM formatu uz veoma osetljivi S-Microphone

  • Do 4GB ugrađene memorije, uz mogućnost proširivanja pomoću microSD (SDHC/SDXC) kartica

  • Automatsko snimanje glasa smanjuje pozadinsku buku

  • Direktna USB veza za lako povezivanje sa računarom

  • Ugrađena litijumska baterija sa funkcijom brzog 3-minutnog punjenja koje omogućava 1 sat snimanja

Kompanija Sony posvećena je ne samo pružanju proizvoda, usluga i sadržaja koji donose uzbudljive doživljaje, već i nastojanju da potpuno ukine uticaj na životnu sredinu u svim poslovnim aktivnostima Saznajte više o odnosu kompanije Sony prema životnoj sredini