16 GB

ICD-TX800

Cena nije dostupna

Slike – TX800 digitalni diktafon serije TX
Slike – TX800 digitalni diktafon serije TX
Slike – TX800 digitalni diktafon serije TX
Slike – TX800 digitalni diktafon serije TX
Slike – TX800 digitalni diktafon serije TX

Funkcije

Kompaktan i prenosiv, sa štipaljkom za lako pričvršćivanje

Kompaktan i lagan dizajn omogućava vam da nosite ICD-TX800 svuda sa sobom. Koristite štipaljku da biste pričvrstili uređaj za torbu ili džep radi brzog pristupa.

Daljinski upravljač omogućava vam da snimate s druge strane prostorije 

Postavite ICD-TX800 u položaj za najbolje moguće snimanje zvuka. Daljinski upravljač u kompletu pruža vam punu kontrolu s bilo kog mesta u prostoriji.

Kontrolišite snimanje izdaleka uz REC Remote za Android

Dostupna u usluzi Google Play za Android, aplikacija REC Remote omogućava vam da kontrolišete snimanje iz daljine pomoću tehnologije BLUETOOTH®. Pokrećite i zaustavljajte snimanje, podešavajte nivoe i postavke, pa čak i dodajte oznake snimcima kako biste lako i brzo mogli da pronađete sadržaj. Jednostavan interfejs na telefonu pomaže vam da upravljate snimcima, pratite ih i organizujete sa daljine do 10 metara (30 stopa).

Preuzmite iz usluge Google Play

REC Remote za iOS daljinski kontroliše snimanje

Preuzmite aplikaciju REC Remote za iOS da biste kontrolisali snimanje sa udaljenosti do 10 metara (30 stopa) pomoću pametnog telefona. Ne samo što možete da zaustavite i pokrenete snimanje već možete i da podesite druge postavke, na primer nivoe i formate snimka. Možete i da dodate oznake numerama, kako biste kasnije mogli lakše da pretražujete sadržaj. 

Preuzmite iz usluge App Store

16 GB ugrađene memorije za dugotrajno snimanje

ICD-TX800 ima 16 GB ugrađene memorije, tako da imate dovoljno memorijskog prostora za zvuk. Snimite najviše 636 sati odjednom ili sačuvajte do 5000 zasebnih datoteka.

Snimanje jednim klikom znači da ništa nećete propustiti

Kliknite na dugme REC da biste odmah počeli da snimate, čak i kad je uređaj isključen – kako biste u trenutku mogli da snimite zvuk.

Ugrađena mikro USB veza olakšava prenos datoteka

Koristite USB kabl u kompletu za jednostavnu reprodukciju snimaka ili prenos datoteka.

Snimajte u formatima Linear PCM ili MP3

Odaberite jedan od dva popularna formata datoteke kada snimate. Linear PCM datoteke su veće, ali sadrže više detalja, što je idealno za snimanje muzike. MP3 datoteke su komprimovane, ali zahtevaju manje memorije, što ih čini boljim za snimanje dugih predavanja ili sastanaka.

Specifikacije

Lako snimajte sastanke, razgovore i glasovne beleške pomoću digitalnog diktafona ICD-TX800. Kompaktan i prenosiv, dolazi sa 16 GB ugrađene memorije i jednim dodirom prelazi iz „isključenog“ u režim „snimanja“. Čak se može kontrolisati s druge strane prostorije uz aplikaciju za pametni telefon REC Remote ili daljinski upravljač koji se dobija u kompletu.
  • Kompaktan, prenosivi dizajn sa praktičnom štipaljkom za džep

  • Sačuvajte najviše 5000 datoteka uz ugrađenu memoriju od 16 GB

  • Jasni snimci pomoću ugrađenog mikrofona

  • Ugrađeni mikro USB priključak – kabl je u kompletu

  • Intelligent Noise Cut reprodukcija

Ugrađena memorija
16 GB
Ulazni/izlazni priključci
Brza USB veza
Težina
Oko 22 g

Šta je u pakovanju

Daljinski upravljač, Stereo slušalice, Namenski kabl za slušalice, USB kabl, Aplikativni softver, Sound Organizer 2 (instalaciona datoteka uskladištena je u ugrađenoj memoriji), Tašna za nošenje

Kompanija Sony posvećena je ne samo pružanju proizvoda, usluga i sadržaja koji donose uzbudljive doživljaje, već i nastojanju da potpuno ukine uticaj na životnu sredinu u svim poslovnim aktivnostima Saznajte više o odnosu kompanije Sony prema životnoj sredini