4 GB

ICD-PX470

Cena nije dostupna

Slike – PX470 Digitalni diktafon serije PX
Slike – PX470 Digitalni diktafon serije PX
Slike – PX470 Digitalni diktafon serije PX
Slike – PX470 Digitalni diktafon serije PX
Slike – PX470 Digitalni diktafon serije PX

Funkcije

Direktna USB veza za brz prenos datoteka

Prenos datoteka na računar i sa njega brz je i praktičan. Samo priključite ICD-PX470 direktno u slobodan USB priključak da biste ga odmah povezali – nije vam potreban USB kabl.

Proširite memoriju pomoću otvora za micro SD karticu

ICD-PX470 se dobija sa 4 GB ugrađene memorije, što vam pruža maksimalno vreme snimanja od 59 sati i 35 minuta kada snimate stereo zvuk u formatu MP3 pri 128 kb/s. Možete da proširite kapacitet memorije pomoću micro SD kartice i dobijete do 32 GB dodatne memorije, što vam pruža preko 536 sati snimanja (micro SD od 32 GB, MP3 pri 128 kb/s).

Pretraga kalendara omogućava brzo pronalaženje željenih datoteka

Snimci su obeleženi datumom, tako da lako možete da pronađete one koji su napravljeni određenog dana. Prikažite kalendar da biste pregledali dan po dan i pronašli snimak koji tražite.

Reprodukcija radi transkripcije omogućava vam da pregledate snimke

Lako možete da zabeležite razgovore zahvaljujući režimu reprodukcije radi transkripcije. Jednostavno premotavajte snimak unapred i unazad ili pravite oznake kako biste brzo pronašli dokle ste stigli. Digitalna kontrola visine zvuka vam čak omogućava da usporite reprodukciju da biste bolje mogli da čujete šta se govori.

Filter za niske frekvencije eliminiše neželjenu buku

Filtrirajte pozadinske zvukove niske frekvencije kada snimate tako što ćete koristiti filter za niske frekvencije. Izvori neželjene buke kao što su projektori, saobraćaj ili vetar mogu se filtrirati iz snimka da biste bolje čuli zvukove kada slušate snimak.

Snimajte i slušajte u formatu Linear PCM ili MP3

Odaberite jedan od dva popularna formata datoteke kada snimate. Linear PCM datoteke su veće, ali sadrže više detalja, što je idealno za snimanje muzike. MP3 datoteke su komprimovane, ali zahtevaju manje memorije, što ih čini boljim za snimanje dugih predavanja ili sastanaka. ICD-PX470 takođe reprodukuje MP3 i PCM datoteke, tako da možete da slušate omiljene pesme u režimu muzičkog plejera.

Automatsko snimanje glasa smanjuje pozadinsku buku

Želite da snimate nekoga dok priča? Uključite automatsko snimanje glasa i ICD-PX470 će optimizovati postavke snimanja zvuka za frekvencije glasa. Dobićete čistiji snimak sa manje pozadinske buke. Kada slušate snimak, tehnologija Clear Voice dodatno prečišćava signal radi još veće jasnoće.

Sistem S mikrofona snima udaljene ili tihe zvukove

Zahvaljujući S mikrofonu velike osetljivosti i sa funkcijom smanjenja buke, sada možete da snimate izvore tihog zvuka bez prekomerne pozadinske buke. Čak je i zvuk ptica koje cvrkuću u daljini moguće snimiti prirodno i jasno.

Izuzetno dugo trajanje baterije za duže snimanje

Kada snimate pomoću ugrađenog mikrofona u formatu MP3 pri 192/128 kb/s, AAA baterija koju dobijete traje do 55 sati. To vam daje preko dva cela dana neprekidnog snimanja između punjenja baterije, što je idealno za snimanje na dugim konferencijama i događajima.

Prilagodljivi domet mikrofona za jasnije glasove

Prilagođavanjem postavki mikrofona podešavate zvuk koji želite da snimite. Kada snimate jedan glas, režim „Fokus“ snima usko polje zvuka iz jednog pravca. Kada ste na sastancima, režim „Široki stereo“ povećava domet kako biste snimili sve osobe u prostoriji. Odaberite neku od četiri memorisane „scene“ (muzika, sastanak, intervju, diktat) da biste dodatno optimizovali postavke zvuka.

Specifikacije

Snimajte zvukove i glasove vrhunske jasnoće. ICD-PX470 može da snima u režimu „Fokus“ i „Široki stereo“, što vam omogućava da snimite tačno onaj izvor zvuka koji želite. Uz 4 GB unutrašnje memorije, koja je zahvaljujući otvoru za SD karticu proširiva na 32 GB, možete da snimate danima.
  • Unutrašnja memorija od 4 GB, proširiva na 32 GB uz micro SD

  • Sistem S mikrofona jasno snima udaljene ili tihe zvukove

  • Režim „Fokus“ i „Široki stereo“ snimaju glasove koje želite da čujete

  • Automatsko snimanje glasa smanjuje pozadinsku buku

  • Ugrađeni USB priključak olakšava prenos datoteka

Ugrađena memorija
4 GB
Ulazni/izlazni priključci
[PC I/F] Brza USB veza / Hi-Speed USB [Ulaz] Ulazni priključak za stereo mikrofon [Izlaz] Priključak za stereo slušalice
Težina
74 g (2,7 unci)

Šta je u pakovanju

Alkalne baterije LR04 (veličina AAA), Aplikativni softver za računar (Sound Organizer), Ugrađena memorija

Kompanija Sony posvećena je ne samo pružanju proizvoda, usluga i sadržaja koji donose uzbudljive doživljaje, već i nastojanju da potpuno ukine uticaj na životnu sredinu u svim poslovnim aktivnostima Saznajte više o odnosu kompanije Sony prema životnoj sredini