Slike – Stereo zvučnici za regal
Slike – Stereo zvučnici za regal
Slike – Stereo zvučnici za regal
Slike – Stereo zvučnici za regal
Način na koji su to umetnici zaista predvideli

HD zvuk vam omogućava da uživate u najprefinjenijim detaljima studijskog zvuka uz viši kvalitet nego kod CD-a. Strast prema muzici zajednička je za svaku komponentu od signala do zvučnika, pa imate osećaj da umetnik izvodi numeru pred vama.

Detalji koje ćete čuti

Slušajte omiljene numere u jasnom HD zvuku. Niskotonac sa membranom ojačanom liskunom (MRC) i dva supervisokotonca široke disperzije u kombinaciji sa jedinstvenim dizajnom prigušivača u zvučniku SS-HA3 smanjuju difrakciju i daju zvuk široke disperzije.

Muzika. Nikada ranije nije ovako zvučala

Ponovo otkrijte svoju muzičku kolekciju uz oštrinu i jasnoću bez premca. Svaki element zvučnika SS-HA3 zvučnika dizajniran je tako da istakne bogate detalje iz HD muzičkih datoteka, kao i da otkrije sve muzičke nijanse datoteka u mp3 formatu.

Kako funkcioniše HD zvuk
Kako funkcioniše

Prebacivanje digitalne muzike u kvalitet bolji od CD kvaliteta

HD zvuk podrazumeva konvertovanje analognog zvuka u digitalni sa višim kvalitetom od onog kod CD-a. Time se dobija 24-bitni/96 kHz zvuk u poređenju sa 16-bitnim/44,1 kHz kod CD-a.

Stvoreni za jasnoću

Da bi se smanjila difrakcija od prigušivača, kućište zvučnika SS-HA3 je napravljeno od krutog aluminijuma, pa se tako jačina zvuka maksimalno povećava, a izobličenja smanjuju. Uglovi kućišta visokotonaca su sečeni pod uglom od 45 stepeni, što omogućava širok ugao slušanja i dosledno jasan zvuk.

Prigušivač od aluminijuma
Precizan zvuk

Doživite u svom domu bogatstvo zvuka koji je kvalitetom blizak originalnom snimku. SS-HA3 poseduje MRC niskotonac za bas koji dobro gruva, kao i dva supervisokotonca široke disperzije koji naglašavaju nijanse muzike koje su se izgubile komprimovanjem.

Proširite doživljaj slušanja

Povežite zvučnike SS-HA3 na audio sistem sa čvrstim diskom ili neku drugu HD audio komponentu kako biste uživali u odličnom zvuku, bilo da slušate muzičke datoteke ili direktno sa CD-a.

Specifikacije i funkcije

  • 2-sistemski Bass-Reflex zvučnici sa 3 drajvera (55 Hz–50 kHz)

  • Kompatibilnost sa HD zvukom

  • Supervisokotonci široke disperzije za prirodne visoke tonove

  • Drajveri sa vlaknima ojačanim liskunom za dinamičan zvuk

  • Čvrsto aluminijumsko kućište za smanjen nivo vibracija

Frekventni odziv
55 Hz – 50 kHz
Prednji zvučnik
1
Centralni zvučnik
0
Surround
0

Šta je u pakovanju

Uputstva, Garantni list, Kabl za zvučnik

Kompanija Sony posvećena je ne samo pružanju proizvoda, usluga i sadržaja koji donose uzbudljive doživljaje, već i nastojanju da potpuno ukine uticaj na životnu sredinu u svim poslovnim aktivnostima Saznajte više o odnosu kompanije Sony prema životnoj sredini