Slike – Zvučnici koji podržavaju Dolby Atmos
Slike – Zvučnici koji podržavaju Dolby Atmos
Slike – Zvučnici koji podržavaju Dolby Atmos
Slike – Zvučnici koji podržavaju Dolby Atmos
Slike – Zvučnici koji podržavaju Dolby Atmos
Pređite na sledeći nivo uz Dolby Atmos® okružujući zvuk

Uživajte u najmodernijim inovacijama u bioskopskom zvuku u vlastitom domu. SS-CSE zvučnici dizajnirani su ekskluzivno za Dolby Atmos – tehnologiju okružujućeg zvuka na bioskopskom nivou – a funkcionišu odlično i sa drugim naprednim okružujućim formatima kao što je DTS:X™. Rezultat je okružujući zvuk koji vas pokriva iz svakog ugla – čak i odozgo.

Dolby Atmos
Dolby Atmos

Dolby Atmos pruža zapanjujući realizam uz okružujući zvuk od 360° jer precizno pozicionira zvuk u vašem okruženju. Rezultat je bogat zvuk koji vas potpuno obuhvata – a zahvaljujući zvučnicima SS-CSE, zvuk dolazi i iznad vas.

Realističan okružujući zvuk

Nema potrebe za komplikovanim konfiguracijama zvučnika. Kompaktni SS-CSE zvučnici uklapaju se u vašu postojeću konfiguraciju i životni prostor i stvaraju doživljaj okružujućeg bioskopskog zvuka. 

Dizajniran da pruži vrhunski zvuk 

Svaka komponenta SS-CSE zvučnika izrađena je tako da umanji vibraciju i izobličenje, tako da uživate u bogatstvu i jasnoći Dolby Atmos okružujućeg zvuka. 

Dizajn odgovara seriji CS
Dizajn serije CS   

SS-CSE zvučnici savršeno se uklapaju uz vaš ambijent, televizore tankog ekrana i AV prijemnike. Izrađeno prefinjenim tehnikama obrade drveta, kompaktno kućište savršeno se uklapa uz postojeće zvučnike serije CS po zvuku i dizajnu.

Jako kućište od medijapana
Bogata akustika uz čvrsto MDF kućište

Uz optimizaciju naših dizajnera zvuka, potpuno drveno kućište pruža rezonantnu akustiku. Neželjene vibracije se ublažavaju i apsorbuju zahvaljujući ojačanim spojevima od iverice srednje gustine. Rezultat je jasna, široka reprodukcija zvuka za televiziju i filmove. 

Kupola sa vlaknima ojačanim liskunom
Jasan zvuk uz kupolu sa vlaknima ojačanim liskunom

Mnogo standardnih zvučnika koristi papirne kupole koje mogu da se saviju i s vremenom propadnu tako da daju izobličen zvuk. Wooferi sa vlaknima ojačanim liskunom na modelu SS-CSE čvrsti su i zadržavaju oblik čak i pod jakim pritiskom. 

Kompaktan i svestran   

Kompaktni profil čini SS-CSE savršenim za diskretnu instalaciju na postojećim zvučnicima i zidovima. Bez obzira na to da li želite da izvršite nadogradnju na bioskopski Dolby Atmos zvuk ili da proširite trenutno okružujuće iskustvo, ovaj zvučnik pružiće vam sveobuhvatnu zvučnu nadogradnju.

Kompaktan i prilagodljiv dizajn

D: 180 mm bez priključka za zvučnike | V: 145 mm sa mrežicom

Specifikacije i funkcije

Uživajte u najnovijim inovacijama u oblasti bioskopskog zvuka u sopstvenom domu. Zvučnici SS-CSE dizajnirani su isključivo za Dolby Atmos – tehnologiju okružujućeg zvuka na bioskopskom nivou – a funkcionišu odlično i sa drugim naprednim formatima okružujućeg zvuka kao što je DTS:X™. Rezultat je okružujući zvuk koji dopire do vas iz svakog ugla – čak i odozgo.
  • Zadivljujući bioskopski okružujući zvuk uz Dolby Atmos

  • Kupola sa vlaknima ojačanim liskunom za jasan zvuk

  • Čvrsta, vrhunska konstrukcija audio komponente

  • Raznovrsne opcije za podešavanje

  • Kompaktni dizajn koji se uklapa sa CS serijom

Kompanija Sony posvećena je ne samo pružanju proizvoda, usluga i sadržaja koji donose uzbudljive doživljaje, već i nastojanju da potpuno ukine uticaj na životnu sredinu u svim poslovnim aktivnostima Saznajte više o odnosu kompanije Sony prema životnoj sredini