Slike – Stereo zvučnici za regal

Funkcije

HD zvuk za beskompromisan audio doživljaj

Prenesite digitalnu muzičku kolekciju na novi nivo uz HD zvuk. Time što muziku snima uz bolji kvalitet nego kod CD-a, čime se povećava broj audio semplova u sekundi i preciznost brzine u bitovima za svaki sempl, HD zvuk pruža skoro savršenu reprodukciju muzike. Uživajte u svakom dahu i suptilnom pokretu za zaista emotivan doživljaj.

3-sistemski zvučnici sa 3 drajvera za veću jasnoću

Slušajte prirodnu dubinu i potpunu jasnoću za sav zvuk. Zvučnici za regal sa 3 drajvera obuhvataju čvrsti drajver širokog opsega od 130 mm sa membranom ojačanom liskunom za dinamičan bas, uz visokotonac od 25 mm i supervisokotonac od 19 mm dizajnirane za reprodukciju numera sa HD zvukom. Uz kompaktne dimenzije i upravljanje ulaznom snagom do 100 W, ovi zvučnici zaista predstavljaju savršen izbor za svaku prostoriju.

Supervisokotonci proširuju zvučnu sliku

Osetite kako vaša omiljena muzika ispunjava čitavu prostoriju uz preciznost i balans. Ovi zvučnici imaju nove supervisokotonce široke usmerenosti. Note visoke frekvencije precizno se reprodukuju u čitavoj prostranoj zvučnoj slici (možete čak da osetite i položaj instrumenata), za doživljaj koji je približan nastupu uživo.

Veći zvučni pritisak uz manju težinu

Mali zvučni pritisak predstavlja uobičajenu slabost malih visokotonaca i može da dovede do nebalansiranog zvuka. Ovi zvučnici imaju visokotonce sa velikim zvučnim pritiskom koji se postiže putem niza tehnika za smanjivanje težine, a to obuhvata integrisanje snažnijeg magnetnog kola i lakše aluminijumske žice presvučene bakrom u zavojnici.

Veoma precizni visokotonac za veran zvuk

Slušajte vokale koji savršeno prenose energiju i strast pevača. Glavni visokotonac od 25 mm sa mekom kupolom koristi vlakna poliestera za verniji i autentičniji zvuk. Precizno akustičko doterivanje, uz upotrebu naprednog filca koji upija zvuk, eliminiše zadnji zvučni pritisak iz visokotonaca i garantuje prirodnu reprodukciju vokala.

Zvučnik širokog opsega od 130 mm pojačava niske frekvencije

Ovaj sistem zvučnika obuhvata novorazvijeni zvučnik širokog opsega od 130 mm za dubok i stabilan bas. Zahvaljujući penastoj membrani ojačanoj liskunom, daje snažan bas i finije detalje potrebne za jasne vokale i dijalog u srednjem opsegu.

Membrana sa vlaknima ojačana liskunom za zvuk bez izobličenja

Savršen partner za modernu muziku bogatu basom. U mnoge zvučnike se ugrađuju papirne membrane koje se ugibaju i vremenom propadaju, pa se i zvuk sve više izobličava. Zvučnici širokog opsega sa membranom sa vlaknima ojačanom liskunom čvrsti su i zadržavaju oblik čak i pri osciliranju pod većim pritiskom i brzinom, pa možete da dobijete ekstremniji bas bez kompromisa po pitanju kvaliteta zvuka.

Bogata akustika uz čvrst dizajn kućišta

Podeljena kućišta u potpunosti izrađena od drveta dizajnirana su za rezonantnu akustiku. Neželjene vibracije se ublažavaju i apsorbuju zahvaljujući čvrstoj konstrukciji koja obuhvata ojačanja unutrašnjih spojeva pomoću čvrste drvene strukture. Naši dizajneri takođe su optimizovali tip i raspored materijala u unutrašnjosti koji apsorbuju zvuk radi kontrolisanja i preciznog doterivanja rezonantnih vibracija u kućištu.

Konusne ivice prednje ploče održavaju zvuk jasnim

Eliminisanje nepotrebnog šuma sa prednje ploče i iz kućišta od ključne je važnosti za performanse visokog kvaliteta. Blago konusne ivice prednje ploče potiskuju ivičnu difrakciju, za jasnu i prirodnu zvučnu sliku.

Vrhunske komponente, vrhunski zvuk

Loše veze mogu da imaju značajan uticaj na opšti kvalitet zvuka. Zbog toga ovi zvučnici koriste isključivo vrhunske komponente: induktori sa vazdušnim jezgrom u visokotoncima, silikonska čelična ploča u zvučniku širokog opsega, najdeblji mogući materijali za namotavanje i veoma kvalitetni kondenzatori sa folijom. Slušajte i uživajte u svakoj nijansi HD zvuka uz nivo detalja kakav zaslužuje.

Drvena završna obrada daje stil i postojanost

Ovaj zvučnik ima elegantnu crnu završnu obradu koja se uklapa sa većinom modernih enterijera. Oplata od drveta takođe dobro zadržava oblik i garantuje da promene temperature i vlažnosti neće uticati na zvuk.

Veoma kvalitetna struktura za jasnu reprodukciju muzike

Ovi zvučnici su napravljeni na postojanoj osnovi. Čvrsto, podeljeno kućište daje bogatu i rezonantnu akustiku. Bass Reflex vod, postavljen sa zadnje strane zvučnika, potiskuje neželjeni šum i poboljšava reprodukciju zvuka niske frekvencije.

Kompaktni dizajn za regal pogodan za male prostore

Ovi mali zvučnici za regal veoma su kompaktni i zauzimaju minimalan prostor, za laku instalaciju na mestima sa malo prostora. Uprkos kompaktnim dimenzijama, pružaju širok frekventni odziv, sve do 53 Hz, što ih čini idealnim kada ne želite da žrtvujete kvalitet zvuka zbog prostora.

Specifikacije

  • 3-sistemski zvučnik za regal sa 3 drajvera

  • Supervisokotonac široke disperzije ističe suptilnost HD zvuka

  • Bass Reflex kućište za niske tonove bez izobličenja

  • Čvrsta, vrhunska konstrukcija audio komponente

  • Frekventni odziv 53–50.000 Hz

Frekventni odziv
53 Hz–50 kHz
Prednji zvučnik
2
Centralni zvučnik
0
Surround
0

Šta je u pakovanju

Uputstva

Kompanija Sony posvećena je ne samo pružanju proizvoda, usluga i sadržaja koji donose uzbudljive doživljaje, već i nastojanju da potpuno ukine uticaj na životnu sredinu u svim poslovnim aktivnostima Saznajte više o odnosu kompanije Sony prema životnoj sredini