KOMPONENTNI VISOKOTONCI OD 2,5 CM (1”)

Pune specifikacije i funkcije

XS-GS1

Sistem zvučnika

Veličina
1"

Opšte funkcije

Maksimalna snaga
300+ W
Maksimalna snaga
120 W
Nominalna snaga, IEC 268-5
75 W

Visokotonac

Materijal magneta visokotonca
Visokotonac

Šta je u pakovanju

  • Garantni list
  • Uputstva
Placeholder

Funkcije

Slika – Komponentni supervisokotonci od 2,5 cm (1”)

Izuzetno visoki frekventni opseg za stabilne visoke tonove

Dok konvencionalne jedinice drajvera za HD zvuk mogu da imaju problema sa održavanjem glatkog frekventnog odziva do 30 kHz, XS-GS1 mogu da se pohvale stabilnom reprodukcijom frekvencija do 50 kHz i preko. To znači da ćete moći da slušate kristalno jasne visoke note i da zaista osetite emocije u svakoj numeri.

Slika – Komponentni supervisokotonci od 2,5 cm (1”)

Dizajn orijentisan ka napred daje šire rasprostiranje

Inovativni XS-GS1 dizajnirani su tako da budu usmereni ka vetrobranskom staklu, što im omogućava da postignu rasprostiranje zvuka u široj oblasti. Tradicionalni audio sistemi za automobil usmeravaju zvuk direktno ka unutrašnjosti automobila, što znači da on do ušiju dopire pod oštrim uglom i neke putnike potpuno zaobilazi. Međutim, efekat dizajna modela XS-GS1 orijentisanog ka napred je taj da zvuk radijalno dopire do ušiju, što daje postojano visok kvalitet zvuka u celoj kabini automobila.

Slika – Komponentni supervisokotonci od 2,5 cm (1”)

Membrana sa mekom kupolom za izuzetno veran zvuk

Membrana od 25 mm (1”) sa mekom kupolom daje preciznu reprodukciju za izvore HD zvuka uz izuzetno visok frekventni opseg za savršen doživljaj slušanja u automobilu.

Slika – Komponentni supervisokotonci od 2,5 cm (1”)

Blago nagnuti prigušivač za zvuk koji ispunjava automobil

Dizajn prigušivača sa glatkim nagibom u kombinaciji sa mrežicom sa velikim otvorima daje najšire rasprostiranje za optimalan kvalitet zvuka. Široko rasprostiranje omogućava da zvuk radijalno dopire do ušiju kako bi svi putnici mogli da uživaju u postojano odličnom kvalitetu zvuka.

Slika – Komponentni supervisokotonci od 2,5 cm (1”)

Više opcija za montiranje

Kako bi se garantovalo postizanje savršene putanje HD zvuka, XS-GS1 pružaju širok opseg opcija za montiranje. Fleksibilno možete da instalirate supervisokotonce pod optimalnim uglom radi postizanja širokog rasprostiranja zahvaljujući nosačima za položeno montiranje, montiranje pod uglom i u ravni.