Slike – Priključni modul za navigaciju za automobil
Slike – Priključni modul za navigaciju za automobil
Slike – Priključni modul za navigaciju za automobil
Slike – Priključni modul za navigaciju za automobil
Slike – Priključni modul za navigaciju za automobil

Funkcije

Jednostavno podešavanje

AV risivere kompanije Sony pretvorite u rešenje za navigaciju sa dodirnim ekranom koje omogućava TomTom. Upotrebite naš priključni komplet za modul da biste dobili najnoviju navigaciju van mreže za pametnija putovanja i uživajte u intuitivnom rukovanju pomoću interfejsa dodirnog ekrana koji se lako koristi.

Dobijate sve što vam je potrebno

Sve što treba da povežete nalazi se u kutiji koju dobijate pri kupovini. To obuhvata uređaj za navigaciju, SD karticu (podaci o mapama), kabl za povezivanje sa napajanjem, čičak traku, GPS antenu, kontrolni kabl i list za montiranje antene. 

Interaktivni dizajn

NavApp kompanije TomTom predstavlja potpuno novi način interakcije. Nema više komplikovanih menija, samo tačno označite odredište tako što ćete dodirnuti mapu i spremni ste za vožnju. Možete i dodirnuti rutu da biste je obrisali ili izabrati lokaciju da biste je dodali u omiljene stavke.

Pojačajte GPS signal

Pričvrstite GPS antenu za kontrolnu tablu pomoću optimizovanog lista za montiranje da biste poboljšali prijem GPS signala. 

Šest tipova ruta

Podrazumevani tip rute je „fastest route“ (najbrža ruta), ali možete da izaberete neku od šest opcija, uključujući onu na kojoj ćete potrošiti najmanje goriva, onu koja izbegava autoputeve, kao i najkraću rutu. Kad podesite novi tip, on će se koristite svaki put kad planirate neku rutu. 

Lako pronađite odredište

Pritisnite i dugo držite na mapi da biste brzo pronašli odredište. Druga mogućnost je da koristite opciju „Free Text Search“ (Pretraga slobodnim unosom teksta), a sistem će početi da pretražuje kad unesete tri znaka. Dok kucate, pojavljivaće se podudarne adrese i zanimljiva mesta.

Tabla za brzinu

Dođite do informacija kao što su aktuelna brzina i najveća dozvoljena brzina na trenutnoj lokaciji. Detalji o trenutnoj ruti, uključujući procenjeno vreme dolaska, prikazuju se na bočnoj tabli.

Pregledajte uputstva za svako skretanje

Izaberite opciju „Show instructions“ (Prikaži uputstva) u meniju „Current Route“ (Trenutna ruta) i moći ćete da pregledate listu uputstava za svako skretanje. Udaljenost koja je prikazana na listi predstavlja udaljenost između uputstava.

Opcija „My Places“ (Moja mesta)

Personalizujte mapu pomoću opcije „My Places“ (Moja mesta). Pogledajte omiljena mesta na mapi i svaki put lako dođite do njih. Do nedavnih mesta takođe možete da dođete pomoću menija „My Places“ (Moja mesta). 

Izbor boja

Podrazumevana tema u boji za NavApp jeste plava, ali možete po želji da je promenite. Promeniće se samo elementi koji su prikazani na mapi, kao što su ruta, GPS pokazivač i omiljene stavke. Boje mape će ostati iste.

Glasovna uputstva 

Glasovna uputstva vam omogućavaju da ne skidate pogled s puta dok slušate instrukcije. Pomoću postavki čak možete da izaberete koje skupove uputstava ćete čuti, na primer, blagovremena uputstva, brojeve puteva, znakove na putu, imena ulica itd.

Upravljanje pomoću pokreta na ekranu

Upravljanje pomoću pokreta pruža interfejs koji je jednostavan za upotrebu. Dvaput dodirnite, prevucite, lako udarite, pritisnite i zadržite, dodirnite ili izaberite da biste nešto uradili.

Specifikacije

Dođite do odredišta na pametan način, pomoću ovog rešenja za navigaciju za automobil sa dodirnim ekranom koje se lako povezuje i koje omogućava TomTom. Ako ga povežete sa kompatibilnim AV risiverom kompanije Sony, moći ćete da uživate u najnovijoj navigaciji van mreže, interaktivnim mapama, pretrazi slobodnim unosom teksta za adrese, glasovnim uputstvima i mnogim drugim stvarima koje su vam nadohvat ruke.
  • Uređaj za navigaciju kompanije TomTom koji se lako podešava i ima kompletnu opremu

  • Interaktivan dizajn je kompatibilan sa audio uređajima kompanije Sony za automobil

  • Šest tipova ruta koje odgovaraju svakom putovanju

  • Dodajte omiljene lokacije pomoću opcije „My Places“ (Moja mesta)

  • Glasovna uputstva i upravljanje pomoću pokreta na ekranu

Kompanija Sony posvećena je ne samo pružanju proizvoda, usluga i sadržaja koji donose uzbudljive doživljaje, već i nastojanju da potpuno ukine uticaj na životnu sredinu u svim poslovnim aktivnostima Saznajte više o odnosu kompanije Sony prema životnoj sredini