XQD MEMORIJSKE KARTICE

XQD memorijska kartica iz serije G

XQD-G SERIES
Slika – XQD memorijska kartica iz serije G

32 GB

QD-G32E

Cena nije dostupna

64 GB

QD-G64E

Cena nije dostupna

128 GB

QD-G128E

Cena nije dostupna

256 GB

QD-G256E

Cena nije dostupna

64 GB

QD-G64F

Cena nije dostupna

Slike – XQD memorijska kartica iz serije G
Slike – XQD memorijska kartica iz serije G
Slike – XQD memorijska kartica iz serije G
Slike – XQD memorijska kartica iz serije G
Slike – XQD memorijska kartica iz serije G

Funkcije

Koristite rafalno fotografisanje na najbolji način

Zahvaljujući izuzetno velikim brzinama upisivanja, XQD memorijske kartice kompanije Sony iz serije G idealne su za neprekidno rafalno fotografisanje u formatu RAW pomoću vrhunskih DSLR fotoaparata. Snimite i do 200 RAW slika u rafalu – 1,5 puta više nego ako biste koristili najbrže Compact Flash kartice.

Snimajte više važnih trenutaka 

XQD memorijske kartice kompanije Sony iz serije G dizajnirane su tako da prate brzinu snimanja fotoaparata radi brzog pražnjenja memorijskog bafera. Možete da zabeležite više važnih trenutaka i pravite nizove uzastopnih snimaka čak i pomoću vrhunskih DSLR modela.

Pouzdano snimanje 4K video zapisa

Jedinstveni kontroler podataka kompanije Sony omogućava stabilno snimanje 4K video zapisa, uz dvosmernu komunikaciju, na kompatibilnim fotoaparatima, da ne bi dolazilo do zastoja u prenosu podataka. Kartica od 240 GB nudi oko 45 minuta 4K XAVC Intra snimanja pomoću kamere 4K PXW-FS7 II kompanije Sony. 

Izuzetno robusna struktura sa školjkom

Jedinstvene tehnologije kompanije Sony povećavaju jačinu školjke i nude bolju izdržljivost. Uvučeni kontakti ih takođe štite od oštećenja, prašine i elektrostatičkog šoka i pružaju pouzdan rad čak i u izazovnim okruženjima.

Brz prenos podataka na računar

Čitač XQD/SD kartica i USB adapteri kompanije Sony najbolji su pratioci XQD memorijskih kartica iz serije G. Uz prenose koji su duplo brži od onih na najbržim Compact Flash karticama, mnogo efikasnije ćete raditi i praviti rezervne kopije podataka. (1) Sony XQD serije G (2) Compact Flash (3) Minuti.

Saznajte više o XQD USB adapteru i XQD/adapteru za SD karticu

Izuzetna izdržljivost čak i pri intenzivnoj upotrebi

Kartice QD-G240F, QD-G120F i QD-G64F do 5x su izdržljivije u odnosu na standardne XQD kartice. Testiranjem je utvrđeno da najnovije kartice iz serije G mogu da izdrže pad sa 5 m (16,4 inča), tako da bezbrižno možete da rukujete njima i menjate ih, čak i kada ste prezauzeti, žurite ili snimate u mraku. (1) Standardne XQD kartice (2) QD-G240F/QD-G120F/QD-G64F

Zadivljujuća snaga

Predviđene za profesionalnu upotrebu, kartice QD-G240F, QD-G120F i QD-G64F nude vrhunsku snagu čak 2,5 puta veću nego kod standardnih XQD kartica. Dodatna čvrstina je testirana snagom od 50 njutna kako bi se sprečio rizik od ugibanja i savijanja usled prevoza, kao i čestog vađenja i stavljanja kartica u otvore. (1) Standardne XQD kartice (2) QD-G240F/QD-G120F/QD-G64F

Dizajnirane za profesionalce

XQD memorijske kartice kompanije Sony otporne su na udarce, magnet, statički elektricitet i lomljenje, a pune performanse pružaju čak i pri ekstremnim temperaturama, izlaganju intenzivnom UV svetlu i rendgenskim mašinama na aerodromima. Dizajnirane za intenzivnu profesionalnu upotrebu, Sony XQD kartice testirane su na pouzdanost čuvanja podataka bez obzira na lokaciju snimanja.

Softver File Rescue

Ponekad može da dođe do nezgoda i oštećenja ili gubitka podataka poput fotografija i datoteka. File Rescue kompanije Sony je moćna alatka za vraćanje oštećenih ili izgubljenih podataka koja je dovoljno jednostavna da svi mogu da je koriste. Primenom naprednog algoritma, File Rescue kompanije Sony pruža višu stopu vraćanja za RAW slike, MOV datoteke i 4K XAVC-S video datoteke snimljene pomoću Sony i Nikon uređaja. Besplatno je dostupan za preuzimanje kupcima memorijskih kartica.

Preuzmite File Rescue

Specifikacije

Izuzetno velika brzina upisivanja i čitanja čine ovu profesionalnu memorijsku karticu savršenim partnerom pri snimanju fotografija i 4K video zapisa velikom brzinom.
  • Koristite rafalno fotografisanje na najbolji način

  • Beležite više odlučujućih trenutaka

  • Pouzdano snimanje 4K video zapisa

  • Brz prenos podataka na računar

  • Izuzetno robusna struktura sa školjkom

Brzina prenosa (upisivanje)
400 MB/s
Brzina prenosa (čitanje)
440 MB/s
Kompanija Sony posvećena je ne samo pružanju proizvoda, usluga i sadržaja koji donose uzbudljive doživljaje, već i nastojanju da potpuno ukine uticaj na životnu sredinu u svim poslovnim aktivnostima Saznajte više o odnosu kompanije Sony prema životnoj sredini