Slike – XQD memorijska kartica iz serije G
Slike – XQD memorijska kartica iz serije G
Slike – XQD memorijska kartica iz serije G
Slike – XQD memorijska kartica iz serije G

Funkcije

Na najbolji način iskoristite rafalno fotografisanje

Zahvaljujući izuzetno velikim brzinama upisivanja, memorijske kartice kompanije Sony iz serije XQD G idealne su za uzastopno rafalno fotografisanje u formatu RAW pomoću vrhunskih DSLR fotoaparata i omogućavaju vam da snimite do 200 RAW slika, što je 1,5 puta više snimaka po rafalu u odnosu na Compact Flash kartice.

Beležite više odlučujućih trenutaka 

Memorijske kartice kompanije Sony iz serije XQD G dizajnirane su tako da održavaju korak sa brzinom snimanja fotoaparata radi brzog pražnjenja bafera. Možete da zabeležite više odlučujućih trenutaka i nizove uzastopnih snimaka čak i pomoću vrhunskih DSLR modela.

Pouzdano snimanje 4K video zapisa

Jedinstveni kontroler kompanije Sony garantuje stabilno snimanje 4K video zapisa zahvaljujući dvosmernoj komunikaciji radi sprečavanja zagušenja protoka podataka sa kompatibilnim kamerama. Kartica kapaciteta 128 GB pruža približno 100 minuta 4K XAVC-S (150 Mb/s) snimanja pomoću kamera kao što je 4K FDR-AX1 kompanije Sony.

Izuzetno robusna struktura sa školjkom

Jedinstvene tehnologije kompanije Sony povećavaju čvrstinu školjke radi povećavanja izdržljivosti, dok uvučene kontaktne iglice pružaju zaštitu od oštećenja, prašine i elektrostatičkog udara, za pouzdane performanse čak i u surovim okruženjima.

Brz prenos podataka na računar

Čitač XQD/SD kartica i USB adapteri kompanije Sony predstavljaju najbolji izbor za kartice iz serije XQD G i značajno skraćuju vreme pravljenja rezervnih kopija podataka, za efikasniji radni proces. Prenos je dva puta brži u odnosu na CompactFlash karticu.

Saznajte više o XQD USB adapteru i XQD/adapteru za SD karticu

Softver File Rescue

Ponekad može da dođe do nezgoda i oštećenja ili gubitka podataka poput fotografija i datoteka. File Rescue kompanije Sony je moćna alatka za vraćanje oštećenih ili izgubljenih podataka koja je dovoljno jednostavna da svi mogu da je koriste. Primenom naprednog algoritma, File Rescue kompanije Sony pruža višu stopu vraćanja za RAW slike, MOV datoteke i 4K XAVC-S video datoteke snimljene pomoću Sony i Nikon uređaja. Besplatno je dostupna za preuzimanje kupcima memorijskih kartica

Preuzmite File Rescue

Dizajnirane za profesionalce

XQD memorijske kartice kompanije Sony otporne su na udarce, magnet, statički elektricitet i lomljenje, a pune performanse pružaju čak i pri ekstremnim temperaturama, izlaganju intenzivnom UV svetlu i rendgenskim mašinama na aerodromima. Dizajnirane za intenzivnu profesionalnu upotrebu, XQD kartice testirane su na pouzdanost čuvanja podataka u svim situacijama.

Specifikacije
Izuzetno velika brzina upisivanja i čitanja koju pruža ova profesionalna memorijska kartica unapređuje mogućnosti vrhunskih DSLR fotoaparata i 4K kamera.
  • Na najbolji način iskoristite rafalno fotografisanje

  • Beležite više odlučujućih trenutaka

  • Pouzdano snimanje 4K video zapisa

  • Brz prenos podataka na računar

  • Izuzetno robusna struktura sa školjkom

Brzina prenosa (čitanje)
440 MB/s
Brzina prenosa (upisivanje)
400MB/s
Interfejs
ExpressCard/34 PCI Express Gen.2, USB 3.1 Gen.1 (Super Speed USB)
Kompanija Sony posvećena je ne samo pružanju proizvoda, usluga i sadržaja koji donose uzbudljive doživljaje, već i nastojanju da potpuno ukine uticaj na životnu sredinu u svim poslovnim aktivnostima Saznajte više o odnosu kompanije Sony prema životnoj sredini