Slike – Memorijska kartica CFast 2.0 serije G
Slike – Memorijska kartica CFast 2.0 serije G
Slike – Memorijska kartica CFast 2.0 serije G
Slike – Memorijska kartica CFast 2.0 serije G

Funkcije

Idealna CFast kartica za profesionalne fotoaparate

Ako vaš profesionalni ili prozumer fotoaparat podržava CFast, možete biti sigurni da će ova CFast kartica pružiti optimalne performanse prilikom snimanja i deljenja.

Izuzetno velika brzina upisivanja

Zahvaljujući brzini upisivanja od najviše 510 MB/s, ovo je vrhunski izbor za uzastopno RAW rafalno fotografisanje pomoću kompatibilnih fotoaparata.

Pouzdano snimanje 4K video zapisa bioskopskog kvaliteta

Stabilno snimanje video zapisa bioskopskog kvaliteta zagarantovano je uz podršku za Video Performance Guarantee-130 (VPG130), koja pruža minimalnu podržanu brzinu upisivanja od 130 MB/s.

Dizajnirane za profesionalce

CFast memorijske kartice kompanije Sony antistatičke su i otporne su na udarce i lomljenje. Pored toga, u potpunosti zadržavaju svoje performanse čak i na ekstremnim temperaturama. CFast memorijske kartice kompanije Sony predviđene su za dužu profesionalnu upotrebu i provereno pouzdano čuvaju podatke gde god da snimate.

Vodeća brzina čitanja na tržištu 

Brzina čitanja od najviše 530 MB/s omogućava prenos čak i velikih datoteka, uključujući 4K video zapise ili grupu fotografija visoke rezolucije, i to za samo nekoliko sekundi.

Softver File Rescue

Ponekad može da dođe do nezgoda i oštećenja ili gubitka podataka poput fotografija i datoteka. File Rescue kompanije Sony predstavlja moćnu alatku za vraćanje oštećenih ili izgubljenih podataka i dovoljno je jednostavna da svi mogu da je koriste. File Rescue kompanije Sony koristi napredan algoritam zahvaljujući kojem postiže višu stopu vraćanja za RAW slike ili MOV datoteke snimljene pomoću Canon uređaja. Besplatno je dostupan za preuzimanje korisnicima memorijskih kartica.

Specifikacije
  • Izuzetno velika brzina upisivanja od najviše 510 MB/s idealna je za uzastopno RAW rafalno fotografisanje na kompatibilnim fotoaparatima

  • Maksimalna brzina prenosa od 530 MB/s podržava prenos velikih datoteka kao što su 4K video zapisi i fotografije visoke rezolucije

  • Predviđena je za snimanje video zapisa bioskopskog kvaliteta uz minimalnu brzinu upisivanja od 130 MB/s (VPG130)

  • Dostupni kapaciteti su 32 GB, 64 GB i 128 GB

Kompanija Sony posvećena je ne samo pružanju proizvoda, usluga i sadržaja koji donose uzbudljive doživljaje, već i nastojanju da potpuno ukine uticaj na životnu sredinu u svim poslovnim aktivnostima Saznajte više o odnosu kompanije Sony prema životnoj sredini