Memorijske kartice i SSD

Memorijska kartica CFexpress tipa A serije CEA-G

CEA-G160T / CEA-G80T
Slika – Memorijska kartica CFexpress tipa A serije CEA-G

80GB

CEA-G80T

Cena nije dostupna

160GB

CEA-G160T

Cena nije dostupna

Slika proizvoda
Slika proizvoda
Veoma brza memorija za inovativne autore

Novi standard CFexpress tipa A razvijen je da bi kompaktnim fotoaparatima pružio izuzetno brze performanse potrebne za pravljenje najsavremenijih video zapisa. Povećava mogućnosti fotoaparata serije α i najnovijih procesora slike. Autori koji žele viši nivo performansi i izraza moraju da nabave ovu kompaktnu karticu.

Nova generacija performansi

CFexpress tipa A – novi standard za kompaktnu memoriju

Dramatično poboljšajte profesionalne tokove posla snimanja video zapisa i fotografija zahvaljujući Sony memorijskim karticama CFexpress tipa A koje su savršene za napredne fotoaparate kao što je α7S III. Prve kartice CFexpress tipa A na svetu pružaju izuzetnu brzinu, oko dva puta veću od najboljih kartica SDXC u sličnom kompaktnom kućištu. Uz brzinu upisivanja do 700 MB/s i profesionalnu izdržljivost, Sony kartice CFexpress tipa A otvaraju širok spektar novih mogućnosti snimanja.

Slika primera
Izuzetna brzina reagovanja

Znatno povećajte fotografske mogućnosti uz nekomprimovano uzastopno RAW snimanje dinamičnih akcija, npr. moto-sportova i divljih životinja. Brzina upisivanja do 700 MB/s daleko prevazilazi i najbolje kartice SDXC obezbeđujući izuzetno brzo pražnjenje bafera fotoaparata radi responzivnog uzastopnog snimanja.

Slika korišćenja
Pouzdana videografija

Sony kartice CFexpress tipa A optimizovane su za kontinuirano upisivanje podataka velikog frekv. pojasa i savršene za prof. snimanje videa velike brzine protoka, npr. 4K 120p na fotoaparatima kao što je α7S III, kad je pouzdanost izuzetno važna. Radi dodatne sigurnosti i stabilnosti snimanja videa, imaju i VPG (Video Performance Guarantee) 400.

Slika korišćenja
Izuzetno efikasan tok posla

Znatno ubrzajte tok posla uz optimizovani čitač kartica MRW-G2 i veoma brzo čitanje do 800 MB/s pri prenosu podataka i pravljenju rezervnih kopija. Lako radite na fotografijama visoke rezolucije i video zapisima velike brzine protoka da biste realizovali projekte brzinom mašte.

Trajna. Pouzdana. Spremna.

U kombinaciji sa profesionalnom opremom kao što je α7S III, kartice CFexpress tipa A savršene su za nepredvidljive sportske događaje i snimanje lokacija ili opasne ekspedicije u prirodi. Dizajnirane su za dugu profesionalnu upotrebu u većini zahtevnih okruženja – od planina prekrivenih snegom do pustinja – da biste mogli da snimate, menjate ih i čuvate s potpunim pouzdanjem.

Slika primera
I za najsurovije lokacije

Uz jedinstven Sony TOUGH dizajn, kartice CFexpress tipa A preko 10 puta su otpornije na savijanje od standardnih CFexpress. Dizajnirane su za apsolutnu pouzdanost, a čvrstina im je testirana snagom od 150 njutna radi zaštite podataka sa kartice pri padu sa visine do 7,5 m – 5 puta više od zahteva standarda za CFexpress tipa A. 

Slika primera
Za najteže uslove

Računajte na to da će CFexpress tipa A raditi bez greške na ekstremnim temperaturama, u zahtevnim elektrostatičkim okruženjima i pod intenzivnim UV ili rendgenskim zracima. Uz IP57 zaštitu od prodora prašine i vlage, podaci su bezbedni i ako karticu ispustite na plaži ili je operete u veš-mašini.

Ilustracija
Skenirajte i nadgledajte memoriju

S vremenom se fleš memorija troši i više ne snima podatke. Kad se koristi sa čitačem kartica MRW-G2, Sony Media Scan Utility automatski skenira memorijsku karticu CFexpress tipa A i obaveštava vas o njenom stanju, tako da možete da reagujete pre dostizanja ograničenja.

Vraćanje izgubljenih datoteka

Čak i kad imate problema, možete da izbegnete katastrofu ako preuzmete softver za spasavanje za korisnike Sony memorijskih kartica koji vraća slučajno izbrisane datoteke i oštećene fotografije i video zapise u raznim uobičajenim formatima.

Slika korišćenja

Specifikacije i funkcije

Izuzetno je brza, pouzdana i kompaktna, i predviđena je za profesionalce koji zahtevaju najviše performanse u najzahtevnijim uslovima. Memorijske kartice CEA-G80T i CEA-G160G štite snimke i poboljšavaju tok posla za fotografe, videografe i entuzijaste.
  • Kompaktno kućište dimenzija 20 x 28 x 2,8 mm (Š x V x D)

  • Dostupni su kapaciteti od 80 GB i 160 GB

  • Velika brzina upisivanja do 700 MB/s korisna je za rafalno i fotografisanje visoke rezolucije; VPG (Video Performance Guarantee) 400

  • Poboljšan tok posla uz izuzetno veliku brzinu čitanja do 800 MB/s

  • TOUGH, sa ocenom IP57, za profesionalnu pouzdanost

Brzina prenosa (upisivanje)
700 MB/s
Brzina prenosa (čitanje)
800 MB/s
Interfejs
PCI Express Gen3 x1
Kompanija Sony posvećena je ne samo pružanju proizvoda, usluga i sadržaja koji donose uzbudljive doživljaje, već i nastojanju da potpuno ukine uticaj na životnu sredinu u svim poslovnim aktivnostima Saznajte više o odnosu kompanije Sony prema životnoj sredini