CFEXPRESS MEMORIJSKE KARTICE

Memorijska kartica CFexpress tipa A serije CEA-G

CEA-G80T / CEA-G160T / CEA-G320T / CEA-G640T
Slika – Memorijska kartica CFexpress tipa A serije CEA-G

80GB

CEA-G80T

Cena nije dostupna

160GB

CEA-G160T

Cena nije dostupna

320GB

CEA-G320T

Cena nije dostupna

640GB

CEA-G640T

Cena nije dostupna

Slike – Memorijska kartica CFexpress tipa A serije CEA-G
Slike – Memorijska kartica CFexpress tipa A serije CEA-G
Slika proizvoda
Slika proizvoda
Veoma brza memorija za inovativne autore

Novi standard CFexpress tipa A razvijen je da bi kompaktnim fotoaparatima pružio izuzetno brze performanse potrebne za pravljenje najsavremenijih video zapisa. Povećava mogućnosti fotoaparata serije α i najnovijih procesora slike. Autori koji žele viši nivo performansi i izraza moraju da nabave ovu kompaktnu karticu.

Nova generacija performansi

CFexpress tipa A – novi standard za kompaktnu memoriju

Unapredite rad na izradi profesionalnih video zapisa i fotografija koristeći Sony memorijske kartice CFexpress Type A – idealne za napredne fotoaparate kao što su FX6, FX3, α1, α7S III i α7 IV. Vodeće kartice CFexpress Type A na svetu pružaju neverovatnu brzinu, oko dva puta veću u odnosu na najbolje SDXC kartice, u podjednako kompaktnom kućištu. Brzine upisivanja do 700 MB/s i izdržljivosti na profesionalnom nivou, Sony kartice CFexpress Type A otvaraju širok spektar novih mogućnosti snimanja.

Slika primera
Izuzetna brzina reagovanja

Znatno povećajte fotografske mogućnosti uz nekomprimovano uzastopno RAW snimanje dinamičnih akcija, npr. moto-sportova i divljih životinja. Brzina upisivanja do 700 MB/s daleko prevazilazi i najbolje kartice SDXC obezbeđujući izuzetno brzo pražnjenje bafera fotoaparata radi responzivnog uzastopnog snimanja.

Slika korišćenja
Pouzdana videografija

Kartice Sony CFexpress Type A optimizovane za kontinuirano upisivanje podataka u širokom frekventnom pojasu idealne su za snimanje profesionalnih video zapisa velikog protoka, kao što je 4K 120p zapis na fotoaparatima poput FX6, FX3, α1 i α7S III, gde je pouzdanost od ključnog značaja. Tu je i VPG 400 za dodatnu sigurnost i stabilnost pri snimanju.

Slika korišćenja
Izuzetno efikasan tok posla

Znatno ubrzajte tok posla uz optimizovani čitač kartica MRW-G2 i veoma brzo čitanje do 800 MB/s pri prenosu podataka i pravljenju rezervnih kopija. Lako radite na fotografijama visoke rezolucije i video zapisima velike brzine protoka da biste realizovali projekte brzinom mašte.

Trajna. Pouzdana. Spremna.

Zajedno sa profesionalnom opremom poput FX6, FX3, α1, α7S III i α7 IV, memorijske kartice CFexpress Type A savršene su za nepredvidive snimke sa sportskih događaja i terena ili opasnosti sa ekspedicija u prirodi. Predviđene za dužu profesionalnu upotrebu u najzahtevnijim uslovima, od planina pokrivenih snegom do pustinja sa peščanim vetrovima, omogućavaju snimanje, razmenu i skladištenje uz puno poverenje.

Slika primera
I za najsurovije lokacije

Uz jedinstven Sony TOUGH dizajn, kartice CFexpress tipa A preko 10 puta su otpornije na savijanje od standardnih CFexpress. Dizajnirane su za apsolutnu pouzdanost, a čvrstina im je testirana snagom od 150 njutna radi zaštite podataka sa kartice pri padu sa visine do 7,5 m – 5 puta više od zahteva standarda za CFexpress tipa A. 

Slika primera
Za najteže uslove

Računajte na to da će CFexpress tipa A raditi bez greške na ekstremnim temperaturama, u zahtevnim elektrostatičkim okruženjima i pod intenzivnim UV ili rendgenskim zracima. Uz IP57 zaštitu od prodora prašine i vlage, podaci su bezbedni i ako karticu ispustite na plaži ili je operete u veš-mašini.

Ilustracija
Skenirajte i nadgledajte memoriju

S vremenom se fleš memorija troši i više ne snima podatke. Kad se koristi sa čitačem kartica MRW-G2, Sony Media Scan Utility automatski skenira memorijsku karticu CFexpress tipa A i obaveštava vas o njenom stanju, tako da možete da reagujete pre dostizanja ograničenja.

Vraćanje izgubljenih datoteka

Čak i kad imate problema, možete da izbegnete katastrofu ako preuzmete softver za spasavanje za korisnike Sony memorijskih kartica koji vraća slučajno izbrisane datoteke i oštećene fotografije i video zapise u raznim uobičajenim formatima.

Slika korišćenja

Specifikacije i funkcije

Izuzetno brza, pouzdana i kompaktna za profesionalce kojima su potrebne vrhunske performanse u najekstremnijim uslovima. Memorijske kartice CEA-G80T, CEA-G160G, CEA-G320T i CEA-G640T štite snimke i unapređuju proces rada za fotografe, videografe i entuzijaste.
  • Kompaktno kućište dimenzija 20 x 28 x 2,8 mm (Š x V x D)

  • Dostupno u kapacitetima od 80 GB, 160 GB, 320 GB i 640 GB

  • Velika brzina upisivanja do 700 MB/s korisna je za rafalno i fotografisanje visoke rezolucije; VPG (Video Performance Guarantee) 400

  • Poboljšan tok posla uz izuzetno veliku brzinu čitanja do 800 MB/s

  • TOUGH, sa ocenom IP57, za profesionalnu pouzdanost

Brzina prenosa (upisivanje)
700 MB/s
Brzina prenosa (čitanje)
800 MB/s
Interfejs
PCI Express Gen3 x1
Kompanija Sony posvećena je ne samo pružanju proizvoda, usluga i sadržaja koji donose uzbudljive doživljaje, već i nastojanju da potpuno ukine uticaj na životnu sredinu u svim poslovnim aktivnostima Saznajte više o odnosu kompanije Sony prema životnoj sredini