Pređi na sadržaj
Slike – Walkman® sa podrškom za HD zvuk
Slike – Walkman® sa podrškom za HD zvuk
Slike – Walkman® sa podrškom za HD zvuk
Slike – Walkman® sa podrškom za HD zvuk
Slike – Walkman® sa podrškom za HD zvuk

Funkcije

HD zvuk za beskompromisan audio doživljaj

Doživite digitalnu muziku u najboljem svetlu uz HD zvuk. Time što muziku snima uz bolji kvalitet nego kod CD-a, čime se povećava broj audio semplova u sekundi i preciznost brzine u bitovima za svaki sempl, HD zvuk pruža beskompromisnu reprodukciju muzike. Uživajte u svakom dahu i suptilnom pokretu za zaista emotivan doživljaj.

11,2 MHz Direct Stream Digital (DSD) reprodukcija za HD zvuk

Uživajte u zvuku studijskog kvaliteta zahvaljujući audio kodeku Direct Stream Digital (DSD) – namenski je napravljen za HD zvuk. Ovaj 1-bitni format funkcioniše na mnogo višoj frekvenciji od standardnog PCM digitalnog zvuka, pa daje prirodniji i veoma detaljan zvuk. Rezultat je jasniji i oštriji HD zvuk.

Digitalno pojačalo S-Master HX™: potpuna čistoća zvuka

Uživajte u najboljem doživljaju HD zvuka uz digitalno pojačalo S-Master HX™. Zahvaljujući tome što koristi pojednostavljenu i potpuno digitalnu putanju signala, S-Master HX™ reprodukuje fine detalje i široki frekventni opseg HD formata. Za razliku od konvencionalnih pojačala, održava signal u digitalnom obliku sve do izlaza za zvučnike, čime se eliminišu izobličenja – za HD zvuk, baš kao što je umetnik predvideo.

DSEE HX™ vraća kvalitet muzičkim datotekama

Prevaziđite CD kvalitet. DSEE HX™ predstavlja unapređenje naše patentirane tehnologije DSEE™ i povećava kvalitet komprimovanih datoteka na nivo koji je približan HD zvuku. Vraćanjem finih detalja originalnog snimka koji se gube tokom procesa komprimovanja, DSEE HX™ pruža bogat doživljaj zvuka studijskog kvaliteta za svu muziku.

Mašinski obrađen aluminijumski okvir otporan je na buku

Čvrst okvir od mašinski obrađenog aluminijuma obezbeđuje veliku otpornost na električne šumove i omogućava jasan i stabilan zvuk.

Balansirana veza

NW-ZX300 Walkman® karakteriše balansirani standardni priključak, predviđen za novi balansirani kabl za povezivanje prečnika 4,4 mm. Tako kompatibilne slušalice dobijaju potpuno odvojen levi i desni kanal, za razliku od standardnih slušalica koje dele žicu za uzemljenje. Rezultat su daleko bolje spoljašnje potiskivanje buke i unapređen kvalitet stereo zvuka, kao i više prostora iznad glave za moćniji zvuk.

Kondenzator sa folijom za širu akustiku

Odluka da se koriste kvalitetniji kondenzatori sa folijom doprinela je efikasnijem dizajnu štampane ploče i boljem kvalitetu zvuka. Ti kondenzatori sa folijom takođe dovode napon sa linearnim odzivom na različitim frekvencijama, što dovodi do smanjenja izobličenja i buke u svemu što slušate.

FT CAP (visoko polimerski kondenzator)

Proveli smo tri godine razvijajući FT CAP usredsređeni na pružanje moćnog zvuka. Njegov veliki kapacitet znači da može da pruži pouzdanu i čistu voltažu. To osigurava dobro definisane i neverovatno moćne tonove basa na izlazu za slušalice.

Zvuk visokog kvaliteta uz lem bez olova

Korišćen je visokokvalitetni lem za štampanu ploču i S-Master HX™ kompletno digitalno pojačalo CXD-3778GF. Primena lema na zadnjem delu S-Master HX™ pojačala osigurava efikasniju električnu vezu koja doprinosi jasnijem zvuku i vokalima. 

BLUETOOTH® bežično strimovanje najvišeg kvaliteta: LDAC

Uživajte u muzici uz kvalitet bolji od CD-a uz LDAC bežični prenos zvuka. LDAC koristi konvencionalnu BLUETOOTH® bežičnu vezu, ali prenosi maksimalnom brzinom prenosa podataka do 990 kb/s – otprilike tri puta brže od drugih audio profila. Rezultat je unapređeno bežično slušanje koje je mnogo bliže onome što je umetnik zamislio. Najbolji način da iskusite bežični zvuk uz kompatibilne BLUETOOTH® bežične zvučnike i slušalice.

USB DAC funkcija za muziku višeg kvaliteta

Uživajte u sjajnom kvalitetu zvuka modela NW-ZX300 kao USB DAC-a (digitalno-analogni konvertor) za PC ili Mac računar. Kad se poveže i aktivira pomoću USB kabla u kompletu, NW-ZX300 zamenjuje standardni procesor zvuka na računaru vlastitim, detaljno podešenim hardverom. Uvek uživajte u vrhunskom kvalitetu zvuka, bez obzira na to da li ste kod kuće, u kancelariji, u kafiću ili putujete ka poslu ili kući. 

Podrška za MQA™ za muziku bez gubitka kvaliteta

MQA™ (Master Quality Authenticated) jeste novi audio format dizajniran za komprimovanje velikih datoteka studijskog kvaliteta bez osetnog gubitka, za širok opseg različitih uređaja. Uz podršku sve većeg broja vrhunskih prodavaca muzike na internetu, to je još jedan način da uživate u HD zvuku na uređaju NW-ZX300.

Mat stakleni ekran

Mat stakleni ekran osetljiv na dodir omogućava glatku kontrolu vrhom prsta sa manje otisaka prstiju. 

Intuitivni bočni taster

Jednostavna, skoro instinktivna kontrola putem bočnih tastera omogućava vam da jednostavno kontrolišete muziku.

Poboljšano trajanje baterije za duže slušanje

Ne dozvolite da ostanete bez napajanja dok ste u pokretu. NW-ZX300 ima dovoljno energije za do 30 sati MP3 reprodukcije od 128 kb/s ili do 26 sati reprodukcije FLAC HD zvuka sa 96 kHz/32 bita, pa ne morate da brinete o punjenju dok ste u pokretu. 

Proširiva memorija za beskonačne plejliste

Pored integrisane memorije od 64 GB, tu je i ležište za microSD karticu, pa čak i najveće muzičke kolekcije možete da ponesete sa sobom.

Specifikacije
Uživajte u zaista autentičnom HD zvuku u kompaktnom kućištu. NW-ZX300 je osmišljen za vrhunski kvalitet zvuka, baš kao što je umetnik zamislio, u dizajnu koji staje na dlan i može se nositi svuda sa sobom.
  • Kompatibilnost sa HD zvukom

  • Podrška za DSD i PCM datoteke

  • DSEE HX™ poboljšavanje vraća kvalitet komprimovanim datotekama

  • S-Master HX™ digitalno pojačalo za čist zvuk

  • Mat stakleni ekran osetljiv na dodir za glatku kontrolu

Kompanija Sony posvećena je ne samo pružanju proizvoda, usluga i sadržaja koji donose uzbudljive doživljaje, već i nastojanju da potpuno ukine uticaj na životnu sredinu u svim poslovnim aktivnostima Saznajte više o odnosu kompanije Sony prema životnoj sredini