VRHUNSKI

Walkman® sa podrškom za HD zvuk

NW-ZX100 Series
Slika – Walkman® sa podrškom za HD zvuk

128 GB

NW-ZX100HN

Cena nije dostupna

Slike – Walkman® sa podrškom za HD zvuk
Slike – Walkman® sa podrškom za HD zvuk
Slike – Walkman® sa podrškom za HD zvuk
Slike – Walkman® sa podrškom za HD zvuk
Slike – Walkman® sa podrškom za HD zvuk
Slike – Walkman® sa podrškom za HD zvuk
Slike – Walkman® sa podrškom za HD zvuk
Slike – Walkman® sa podrškom za HD zvuk

Funkcije

HD zvuk za beskompromisan audio doživljaj

Doživite digitalnu muziku u najboljem svetlu uz HD zvuk. Time što muziku snima uz bolji kvalitet nego kod CD-a, čime se povećava broj audio semplova u sekundi i preciznost brzine u bitovima za svaki sempl, HD zvuk pruža beskompromisnu reprodukciju muzike. Uživajte u svakom dahu i suptilnom pokretu za zaista emotivan doživljaj.

Slušalice sa funkcijom potiskivanja buke omogućavaju vam da se usredsredite na muziku

Serija NW-ZX100 se isporučuje sa ekskluzivnim slušalicama sa funkcijom potiskivanja buke, pa možete da izolujete zvukove sveta koji vas okružuje. Dostupan je asortiman postavki, u zavisnosti od okruženja, pa možete još više da se prepustite muzici dok funkcija potiskivanja buke poništava ambijentalnu buku, za upečatljiviji doživljaj slušanja.

Vrhunske komponente za vrhunski zvuk

NW-ZX100 ima unapređena električna kola, optimizovana za vrhunsku jasnoću i kvalitet zvuka. Kombinacija okvira velike čvrstine, poboljšane impedanse legure za lemljenje i niske dielektrične ploče daje uzbudljiv doživljaj zvuka u pokretu.

Direct Stream Digital (DSD) reprodukcija za HD zvuk

Uživajte u zvuku studijskog kvaliteta zahvaljujući audio kodeku Direct Stream Digital (DSD) – namenski je napravljen za HD zvuk. Ovaj 1-bitni format koristi niz jedinica i nula izuzetno visoke frekvencije za reprodukovanje zvučnih talasa višeg kvaliteta nego kod konvencionalnih kodeka. Rezultat je jasniji i oštriji HD zvuk.

S-Master HX digitalno pojačalo: potpuna čistoća zvuka

Uživajte u najboljem doživljaju HD zvuka uz S-Master HX digitalno pojačalo. Zahvaljujući tome što koristi pojednostavljenu i potpuno digitalnu putanju signala, S-Master HX reprodukuje fine detalje i široki frekventni opseg HD formata. Za razliku od konvencionalnih pojačala, održava signal u digitalnom obliku sve do izlaza za zvučnike, čime se eliminišu izobličenja – za HD zvuk, baš kao što je umetnik predvideo.

DSEE HX vraća muzičke datoteke

Prevaziđite CD kvalitet. DSEE HX predstavlja unapređenje naše patentirane tehnologije DSEE i povećava kvalitet komprimovanih datoteka na nivo koji je približan HD zvuku. Vraćanjem finih detalja originalnog snimka koji se gube tokom procesa komprimovanja, DSEE HX pruža bogat doživljaj zvuka studijskog kvaliteta za svu muziku.

Proširiva memorija za beskonačne plejliste

Pored izdašne memorije od 128 GB, model NW-ZX100 ima i ležište za microSD karticu, pa čak i najveće muzičke kolekcije možete da ponesete sa sobom.

Poboljšano trajanje baterije za duže slušanje

Ne dozvolite da ostanete bez napajanja dok ste u pokretu. NW-ZX100 ima dovoljno energije za do 70 sati mp3 reprodukcije ili do 45 sati FLAC reprodukcije, pa ne morate da brinete o punjenju dok ste u pokretu.

Više muzičkih formata

NW-ZX100 podržava formate HD zvuka, kao i popularne formate kao što su mp3, WAV, AIFF, WMA, AAC, HE-ACC, FLAC i ALAC.

NFC povezivanje jednim dodirom za trenutno uspostavljanje veze

Tehnologija Near Field Communication (NFC) pretvara složeno podešavanje u stvar prošlosti. Samo prislonite odabrane NFC uređaje uz oznaku N na kućištu radi brzog, veoma jednostavnog uspostavljanja veze i Bluetooth® prenos muzike može da počne. Nemate NFC? Nema problema. I dalje možete ručno da uspostavite Bluetooth® vezu pomoću menija sa postavkama na uređaju.

Bluetooth® prenos najvišeg kvaliteta: LDAC

Bluetooth® LDAC kodek, koji je razvila kompanije Sony, podiže prenos muzike na novi nivo. Podržava do tri puta veću brzinu u bitovima u odnosu na standardni Bluetooth® prenos. Učestalost uzorkovanja od 96 kHz i efikasnije kodiranje za bežični zvuk CD kvaliteta.

Specifikacije

Walkman® serije NW-ZX100 sa podrškom za HD zvuk sa izuzetnom pažnjom je napravljen korišćenjem vrhunskih električnih kola, prefinjenog aluminijumskog kućišta i tehnologije za potiskivanje buke, pa možete u potpunosti da se usredsredite na muziku.
  • Kompatibilnost sa HD zvukom

  • DSEE HX poboljšavanje vraća kvalitet komprimovanim datotekama

  • S-Master HX digitalno pojačalo za čist zvuk

  • 128 GB proširive memorije

  • Uključuje slušalice sa funkcijom potiskivanja buke

Kapacitet memorije
128 GB
Veličina ekrana (inč)
3" (7,6 cm)
Rezolucija prikaza
400 x 240 (WQVGA)
TRAJANJE BATERIJE – KONTINUIRANA REPRODUKCIJA MUZIKE (W. MUZIČKA APLIKACIJA)
45 sati (HD zvuk), 70 sati (mp3)
Težina
145 g
Kompanija Sony posvećena je ne samo pružanju proizvoda, usluga i sadržaja koji donose uzbudljive doživljaje, već i nastojanju da potpuno ukine uticaj na životnu sredinu u svim poslovnim aktivnostima Saznajte više o odnosu kompanije Sony prema životnoj sredini