U potrazi za savršenstvom

Walkman® serije NW-ZX100 sa podrškom za HD zvuk sa izuzetnom pažnjom je napravljen korišćenjem vrhunskih električnih kola, prefinjenog aluminijumskog kućišta i tehnologije za potiskivanje buke, pa možete u potpunosti da se usredsredite na muziku.

MP3 PLEJERI

Walkman® sa podrškom za HD zvuk

NW-ZX100 Series

Slika – Walkman® sa podrškom za HD zvuk

128 GB

NW-ZX100HN

Cena nije dostupna

Ništa osim muzike

Usredsredite se na muziku uz ekskluzivne slušalice koje potiskuju buku

Dodatno se prepustite zvuku zahvaljujući ekskluzivnim slušalicama koje se isporučuju sa modelom NW-ZX100. Funkcija potiskivanja buke utišava smetnje iz okolnog sveta, pa ste sami sa muzikom.

Precizno napravljeno za superioran zvuk

Mnoštvo vrhunskih komponenti specijalno je izabrano za upotrebu na našim štampanim pločama radi pružanja najboljeg doživljaja zvuka u pokretu.

Velika čvrstina

Okvir velike čvrstine štiti štampane ploče i sprečava pojavu neželjenog šuma i izobličenja usled spoljnog pomeranja ili vibracija.

Legura za lemljenje visokog kvaliteta bez olova

Legura visokog kvaliteta za čistiji signal

Razvili smo sopstvenu leguru za lemljenje visokog kvaliteta koja smanjuje količinu šuma i daje poboljšan kvalitet zvuka u čitavom frekventnom opsegu.

Niska dielektrična ploča

Niska dielektrična ploča za glatkiji zvuk

Niska dielektrična ploča izoluje štampanu ploču, čime se maksimalno smanjuju elektromagnentne smetnje za glatkiji zvuk. Takođe umanjuje gubitak energije i popravlja ukupnu efikasnost sistema.

Muzika nikada nije zvučala tako dobro u pokretu

Serija NW-ZX100 koristi snažnu kombinaciju vrhunskih audio tehnologija – za detaljnu reprodukciju sve muzike bez gubitka kvaliteta, bez obzira da li je pomoću slušalica ili zvučnika.

HD zvuk

Na najbolji način slušajte svaku numeru

Uživajte u najprefinjenijim detaljima studijskog kvaliteta uz HD zvuk i naprednu tehnologiju za digitalno povećavanje kvaliteta.

Kako funkcioniše HD zvuk

HD zvuk predstavlja kolekciju digitalnih procesa koji omogućavaju kodiranje i reprodukciju muzike uz veće brzine uzorkovanja nego kod CD-a.

HD zvuk

Prenosi se 3,2x više podataka

DSEE HX

DSEE HX

Slušajte ono što ste propuštali. DSEE HX povećava kvalitet postojeće muzike na nivo približan HD zvuku.

S-MASTER HX

S-Master HX

S-Master HX digitalno pojačalo smanjuje nivo izobličenja i šuma u širokom opsegu frekvencija.

Direct Stream Digital

DSD

Slušajte oštar HD zvuk studijske jasnoće zahvaljujući audio kodeku DSD bez gubitka kvaliteta.

Bluetooth prenos u najboljem izdanju

Uživajte u prenosu muzike visokog kvaliteta zahvaljujući našem vrhunskom LDAC kodeku za bežični prenos zvuka. Uz 3x veću brzinu u bitovima u odnosu na standardni Bluetooth®, možete da uživate u superiornom doživljaju slušanja za svaku numeru.

Neograničeno slušanje

Uz proširivu memoriju kapaciteta 128 GB i najduže trajanje baterije na Walkman® plejeru do sada, možete duže da uživate u više muzike.

Više prostora za muziku

Dodatno ležište za memoriju na seriji NW-ZX100 pruža vam slobodu da dodate microSD karticu kako muzika nikada ne bi stala.

Do 128 GB

Dvostruki kapac. memorije uz microSD karticu

microSD kartica
Duži vek trajanja baterije

Uživajte u dužem trajanju reprodukcije

Provedite više vremena sa muzikom. Uživajte u do 70 sati reprodukcije zahvaljujući značajno dužem trajanju baterije kod serije NW-ZX100.

Reprodukujte različite formate datoteka

Serija NW-ZX100 podržava širok opseg tipova datoteka (komprimovanih ili nekomprimovanih), pa nema ograničenja prilikom pravljenja savršene plejliste.

Široka podrška za kodeke
Specifikacije i funkcije
Walkman® serije NW-ZX100 sa podrškom za HD zvuk sa izuzetnom pažnjom je napravljen korišćenjem vrhunskih električnih kola, prefinjenog aluminijumskog kućišta i tehnologije za potiskivanje buke, pa možete u potpunosti da se usredsredite na muziku.
  • Kompatibilnost sa HD zvukom

  • DSEE HX poboljšavanje vraća kvalitet komprimovanim datotekama

  • S-Master HX digitalno pojačalo za čist zvuk

  • 128 GB proširive memorije

  • Uključuje slušalice sa funkcijom potiskivanja buke

Kapacitet memorije
128 GB
Veličina ekrana (inč)
3" (7,6 cm)
Rezolucija prikaza
400 x 240 (WQVGA)
Traj. baterije, nepr. repr. muzike
45 sati (HD zvuk), 70 sati (mp3)
Težina
145 g
Kompanija Sony posvećena je ne samo pružanju proizvoda, usluga i sadržaja koji donose uzbudljive doživljaje, već i nastojanju da potpuno ukine uticaj na životnu sredinu u svim poslovnim aktivnostima Saznajte više o odnosu kompanije Sony prema životnoj sredini