VRHUNSKI

A50 Walkman® serije A

NW-A50 SERIES
Slika – A50 Walkman® serije A

redgoldgreenblueblack

16 GB

NW-A55L

Cena nije dostupna

Slike – A50 Walkman® serije A
Slike – A50 Walkman® serije A
Slike – A50 Walkman® serije A
Slike – A50 Walkman® serije A
Slike – A50 Walkman® serije A
Slike – A50 Walkman® serije A
Slike – A50 Walkman® serije A
Slike – A50 Walkman® serije A
Slike – A50 Walkman® serije A
h.ear logotip
Hear your colours

Unesite harmoniju u svoj život uz boje iz h.ear opsega. Dostupne u pet jedinstvenih nijansi, svaka od njih savršeno se uklapa u vaš stil i vaš svet.

Novi stil. Bolji zvuk.

Uz vrhunski praktični dizajn, NW-A50 pruža neverovatnu preciznost HD zvuka, kao i povećavanje rezolucije zvuka uz unapređeni DSEE HX i Vinyl Processor.

Boje u harmoniji

Novi asortiman h.ear dolazi u bojama koje savršeno odgovaraju vašem životnom stilu. Tonovi se uklapaju sa čitavim spektrom nijansi i različitim bojama. Isprobajte ih uz svoju omiljenu garderobu i videćete kako se sve uklapa – jednostavna harmonija.

Registrujte razliku
Logotip za HD zvuk sa ikonama za 24 bita i 16 bita

Prenosi se 3,2x više podataka

Prava autentičnost uz HD zvuk

Osetite se kao da umetnik izvodi direktno ispred vas uz HD zvuk kvaliteta boljeg od CD-a, koji verno reprodukuje čak i najsuptilnije nijanse studijskog zvuka.

Ikona za DSD
 DSD reprodukcija

Uživajte u prirodnom zvuku i intenzivnim detaljima DSD audio formata zahvaljujući visokokvalitetnoj PCM konverziji serije NW-A50.

DSEE HX logotip
Povećavanje rezolucije zvuka uz novi DSEE HX 

Čak i jako komprimovani audio formati mogu se vratiti na doživljaj potpune realističnosti uz naš napredni procesor DSEE HX, koji koristi AI za preciznu analizu tipa pesme, instrumenata i muzičkih žanrova. 

Ikona za S-Master HX™
S-Master HX™ optimizovan za HD zvuk 

Uživajte u svim detaljima muzike uz S-Master HX™, koji pruža HD zvuk maksimalnog kvaliteta, sa smanjenim izobličenjem i bukom.

Precizno napravljeno za vrhunski zvuk
Čvrst okvir od mašinski obrađenog aluminijuma za unapređeni kvalitet zvuka

Vrhunski okvir od mašinski obrađenog aluminijuma pruža odličnu čvrstinu za nisku impedansu, jasan, stabilan zvuk i jak bas.

Unapređeni lem sadrži zlato za jasniji zvuk

Izuzetna provodljivost zlata osigurava apsolutno minimalan gubitak signala. Za jasniji zvuk i vokale, vrhunski lem audio klase bez olova sa malom količinom zlata povezuje kolo uređaja NW-A50 sa baterijom. 

Lem sadrži zlato
Pozlaćena štampana ploča
POZLAĆENA ŠTAMPANA PLOČA
Kontaktne opruge
kontaktne opruge
Pozlaćena štampana ploča i kontaktne opruge za nisku impedansu

Ugrađena ploča i kontaktne opruge uređaja NW-A50 koje povezuju štampanu ploču sa okvirom od mašinski obrađenog aluminijuma pozlaćeni su. Rezultati su moćan bas i jasan srednji opseg.

Moderni zaobljeni dizajn, unapređeni tasteri

Ergonomski, sa vrhunskim, zaobljenim kućištem od aluminijuma, NW-A50 staje na dlan. Intuitivni tasteri sa strane omogućavaju vam lako kontrolisanje muzike. Tasteri za reprodukovanje/pauzu, izbor i jačinu muzike na bočnoj tabli oblikovani su i postavljeni tako da se lako koriste, čak i na osećaj. 

Stari dizajn tastera
PRETHODNI DIZAJN
Novo kućište i dizajn tastera
NOVO KUĆIŠTE I TASTERI
Ikona za LDAC BLUETOOTH®
Bolje BLUETOOTH® strimovanje 

LDAC™ koristi konvencionalnu BLUETOOTH® vezu, ali prenosi podatke maksimalnom brzinom od čak 990 kb/s, što je oko tri puta brže od drugih audio profila. Rezultat je unapređeno bežično slušanje koje je mnogo bliže onome što je izvođač zamislio. Puna kompatibilnost sa aptX™ HD zvukom biće dostupna nakon nadogradnje firmvera.

Potiskivanje buke utišava spoljne zvuke

Želite da budete sami sa muzikom? Aktivirajte potiskivanje buke da bi kompatibilne slušalice IER-NW500N/NE zajedno sa serijom NW-A50 blokirale spoljne zvuke. 

Režim ambijentalnog zvuka propušta najbitnije zvuke

Kad koristite kompatibilne IER-NW500N/NE slušalice, aktivirajte režim ambijentalnog zvuka da biste čuli spoljne zvuke uz muziku.

Funkcija USB DAC
Muzika reprodukovana s računara još bolje zvuči uz funkciju USB DAC 

Koristite seriju NW-A50 kao USB DAC (digitalno-analogni konvertor) uparivanjem sa PC ili Mac računarom. Kad se poveže i aktivira pomoću USB kabla u kompletu, serija NW-A50 zamenjuje standardnu obradu zvuka na računaru vlastitim, detaljno podešenim hardverskim obrađivanjem. 

Ikona za LDAC
Režim BLUETOOTH® risivera za bolju muziku s pametnog telefona

Strimujte muziku uz NW-A50 preko Bluetooth® veze i pametnog telefona i pojačajte svu muziku putem uređaja NW-A50. Omiljene numere će unaprediti pojačalo S-Master HX i DSEE HX povećavanje rezolucije, kao i tehnologija Vinyl Processor i ekvilajzer.

Specifikacije i funkcije

Podignite muziku na viši nivo uz neverovatnu realističnost HD zvuka i boje koje se uklapaju u vaš životni stil. NW-A50 je izrađen precizno od kvalitetnih delova kao što su čvrst okvir od mašinski obrađenog aluminijuma i lem kola audio klase bez olova sa pozlatom za kristalno jasan zvuk. Unapređeni DSEE HX vraća komprimovane audio datoteke u prethodno stanje i možete da strimujete preko BLUETOOTH® veze uz LDAC da biste očuvali detalje u svakoj numeri.
  • Kompatibilnost sa HD zvukom

  • S-Master HX™ digitalno pojačalo za čist zvuk

  • DSEE HX Al analizira tip pesme i vraća komprimovane audio datoteke u prethodno stanje

  • Tehnologija BLUETOOTH® i LDAC čuvaju kvalitet bežičnog zvuka

  • Funkcija BLUETOOTH® risivera

Kompanija Sony posvećena je ne samo pružanju proizvoda, usluga i sadržaja koji donose uzbudljive doživljaje, već i nastojanju da potpuno ukine uticaj na životnu sredinu u svim poslovnim aktivnostima Saznajte više o odnosu kompanije Sony prema životnoj sredini