Serija NW-A40

Novi stil. Bolji zvuk.

Dizajnirana da se lako uklopi u vaš život, serija NW-A40 dostupna je u jedinstvenim h.ear bojama koje se uklapaju sa vašim stilom. Uživajte u vrhunskom HD zvuku i poboljšanom BLUETOOTH® strimingu uz LDAC™.

VRHUNSKI

A40 Walkman® serija A

NW-A40 SERIES
Slika – A40 Walkman® serija A

redgoldgreenblueblack

16 GB

NW-A45

Cena nije dostupna

16 GB sa slušalicama

NW-A45HN

Cena nije dostupna

h.ear asortiman
Hear Your Colours

Unesite harmoniju u svoj život uz boje iz h.ear opsega. Dostupne u pet jedinstvenih nijansi, svaka od njih savršeno se uklapa u vaš stil i vaš svet.

Boje u harmoniji

Novi asortiman h.ear dolazi u bojama koje savršeno odgovaraju vašem životnom stilu. Tonovi se uklapaju sa čitavim spektrom nijansi i različitim bojama. Isprobajte ih uz svoju omiljenu garderobu i videćete kako se sve uklapa – jednostavna harmonija.

Pogledajte izbliza

Sami se uverite u domet h.ear modela iz svih uglova i otkrijte karakteristike njegovog dizajna.

Registrujte razliku
Zaista autentičan zvuk

Uživajte uz HD zvuk u najfinijim nijansama zvuka studijskog kvaliteta koji je bolji od kvaliteta CD-a. Strast prema muzici sjedinjuje svaku komponentu od signala do zvučnika, pa imate osećaj da umetnik izvodi numeru pred vama. 

HD zvuk

Prenosi se 3,2x više podataka

DSD
Uživajte u DSD reprodukciji

Uživajte u prirodnom zvuku i intenzivnim detaljima DSD audio formata zahvaljujući visokokvalitetnoj PCM konverziji serije NW-A40.

DSEE HX
Vratite detalje u muziku

Vraćanjem visokih frekvencija izgubljenih pri komprimovanju, DSEE HX™ reprodukuje digitalne muzičke datoteke uz bogat, prirodan zvuk. 

S-Master HX
Iskoristite HD zvuk na najbolji način

Optimizovano za HD zvuk, digitalno pojačalo S-Master HX™ smanjuje izobličenje i buku i omogućava vam da uživate i u najsuptilnijim tonovima muzike. 

Precizno napravljeno za superioran zvuk
Nova legura za lemljenje povećava jasnoću

Visokokvalitetni lem bez olova pravi efikasniju elektronsku vezu između komponenti, uključujući pojačalo S-Master HX™. Uživajte u čistijem zvuku uz jasnije vokale svaki put kad pritisnete dugme za reprodukciju.

Novi način lemljenja
STARI LEM
Novi način lemljenja
NOVI LEM
Nova štampana ploča
STARA ŠTAMPANA PLOČA
Nova štampana ploča
NOVA ŠTAMPANA PLOČA
Nova štampana ploča za čist i čvrst bas

Štampana ploča je optimizovana tako da poboljšava protok struje, što stabilizuje napajanje. To znači da ćete čuti jasniji zvuk i čist, postojan bas dok slušate muziku.

Bolji Bluetooth striming

LDAC™ koristi konvencionalnu BLUETOOTH® vezu, ali prenosi podatke maksimalnom brzinom od čak 990 kb/s, što je oko tri puta brže od drugih audio profila. Rezultat je unapređeno bežično slušanje koje je mnogo bliže onome što je izvođač zamislio. Puna kompatibilnost sa aptX™ HD zvukom biće dostupna nakon nadogradnje firmvera.

Više načina slušanja
Potiskivanje buke utišava spoljne zvuke

Želite da budete sami sa muzikom? Aktivirajte potiskivanje buke da bi kompatibilne slušalice IER-NW500N/NE zajedno sa serijom NW-A40 blokirale spoljne zvuke.

Režim ambijentalnog zvuka propušta najbitnije zvuke

Kad koristite kompatibilne IER-NW500N/NE slušalice, aktivirajte režim ambijentalnog zvuka da biste čuli spoljne zvuke uz muziku.

DAC
Koristite NW-A40 kao konvertor u digitalni zvuk

Kada se poveže preko USB kabla, serija NW-A40 koristi sopstveno, detaljno podešeno obrađivanje kako bi konvertovala audio signal računara i pružila zvuk boljeg kvaliteta.

Kompatibilnost sa tehnologijom MQA
Reprodukuje i dekodira MQA™ datoteke

Serija NW-A40 podržava reprodukciju i dekodiranje MQA™ datoteka, tako da možete da reprodukujete još više muzike bez gubitka kvaliteta.

Više muzike vama nadohvat ruke
Proširiva memorija od 16 GB
Proširite memoriju

Serija NW-A40 ima ugrađenu memoriju od 16 GB, koju možete da proširite ako ubacite Micro SD karticu.

Baterija od 45 sati
Kraće punjenje, duže slušanje

Baterija koja se brzo puni pruža vam čak 45 sati slušanja, pa možete čitav dan da uživate u muzici.

Specifikacije i funkcije

Uživajte u vrhunskom kvalitetu zvuka u svim bojama vašeg sveta. HD zvuk vam omogućava da slušate muziku onako kako je izvođač to zamislio, a napredna štampana ploča i lem bez olova koji će zadovoljiti svakog audiofila osiguravaju kristalno jasan zvuk. Uživajte bez žica – BLUETOOTH® striming uz LDAC čuva detalje u svakoj numeri, a NFC™ omogućava lako povezivanje jednim dodirom.
  • Kompatibilnost sa HD zvukom

  • S-Master HX™ (CXD3778GF) digitalno pojačalo za čist zvuk

  • DSEE HX™ povećavanje rezolucije vraća kvalitet komprimovanim muzičkim datotekama

  • Lako BLUETOOTH® povezivanje uz NFC™ tehnologiju jednog dodira

  • Digitalno potiskivanje buke i režim ambijentalnog zvuka

Kompanija Sony posvećena je ne samo pružanju proizvoda, usluga i sadržaja koji donose uzbudljive doživljaje, već i nastojanju da potpuno ukine uticaj na životnu sredinu u svim poslovnim aktivnostima Saznajte više o odnosu kompanije Sony prema životnoj sredini