VRHUNSKI

A30 Walkman® A serija

NW-A30 SERIES
Slika – A30 Walkman® A serija

redpinkyellowblueblack

16 GB

NW-A35

Cena nije dostupna

16 GB sa slušalicama

NW-A35HN

Cena nije dostupna

Slike – A30 Walkman® A serija
Slike – A30 Walkman® A serija
Slike – A30 Walkman® A serija
Slike – A30 Walkman® A serija
Slike – A30 Walkman® A serija
Slike – A30 Walkman® A serija
Slike – A30 Walkman® A serija
Slike – A30 Walkman® A serija

Funkcije

Minimalistički dizajn

Inspirisana jednostavnošću, serija NW-A30 je prelep primer principa „manje je više“. Sa jasnim linijama i jednostavnim oblikom, dizajnirana je tako da postane deo vašeg ličnog stila. 

Kultne boje

Serija NW-A30 dolazi u paleti modernih boja – od kojih je svaka pažljivo izabrana za određeni tip ličnosti.

Intuitivni dodir

Ekran visokog kvaliteta od 7,9 cm (3,1 inča) osetljiv je na dodir, pa funkcijama možete da pristupate jednostavnim dodirom ikone. Toliko je intuitivan da ćete ga koristiti zatvorenih očiju. 

Slušajte samo zvukove koji su važni

Potpuno se uživite u zvuk uz ekskluzivne slušalice sa funkcijom potiskivanja buke koje se dobijaju u kompletu uz proizvode serije NW-A30. Blokirajte ometanja iz spoljašnjeg sveta i usredsredite se samo na muziku.  *Zavisi od kupljenog modela. Slušalice nisu uključene uz NW-A35.

Na najbolji način slušajte svaku numeru

HD zvuk vam omogućava da uživate u detaljima studijskog zvuka uz viši kvalitet nego kod CD-a. Strast prema muzici zajednička je za svaku komponentu od signala do zvučnika, pa imate osećaj da umetnik izvodi numeru pred vama.

DSD reprodukcija

Doživite visokokvalitetnu reprodukciju PCM (Pulse Code Modulation) konvertovanog sadržaja uz isti topli zvuk kakav pruža DSD original.

S-Master HX

Digitalno pojačalo S-Master HX smanjuje nivo izobličenja i šuma u širokom opsegu frekvencija da bi se dobio bogat i pun zvuk.

DSEE HX 

Slušajte ono što ste propuštali. DSEE HX povećava kvalitet postojeće muzike na nivo približan HD zvuku.

Bluetooth prenos u najboljem izdanju

Uživajte u prenosu muzike visokog kvaliteta zahvaljujući našem vrhunskom LDAC kodeku za bežični prenos zvuka. Uz 3x veću brzinu u bitovima u odnosu na standardni Bluetooth®, možete da uživate u superiornom doživljaju slušanja za svu muziku.

Dug vek trajanja baterije

Uživajte u do 45 sati reprodukcije uz poboljšan vek trajanja baterije. Provedite manje vremena u punjenju uređaja, a više slušajući muziku koju volite

Beskonačne plejliste

Serija NW-A30 ima mogućnost proširenja kapaciteta memorije. Jednostavno dodajte microSD karticu i nikada vam neće ponestati muzike.

Specifikacije

Uživajte u neprekidnim plejlistama svojih omiljenih numera uz najnoviji Walkman®. Uz HD zvuk i upečatljiv dizajn, serija NW-A30 izgleda jednako dobro kao što i zvuči.
  • Kompatibilnost sa HD zvukom

  • DSEE HX poboljšavanje vraća kvalitet komprimovanim datotekama

  • S-Master HX digitalno pojačalo za čist zvuk

  • Jednostavno Bluetooth® povezivanje uz NFC jednim dodirom

  • Uključuje slušalice sa funkcijom potiskivanja buke

Kompanija Sony posvećena je ne samo pružanju proizvoda, usluga i sadržaja koji donose uzbudljive doživljaje, već i nastojanju da potpuno ukine uticaj na životnu sredinu u svim poslovnim aktivnostima Saznajte više o odnosu kompanije Sony prema životnoj sredini