Serija NW-A30

Više muzike koju volite

Uživajte u neprekidnim plejlistama omiljenih melodija uz najnoviji Walkman®. Uz HD zvuk i upečatljiv dizajn, serija NW-A30 jednako dobro izgleda i zvuči. 

MP3 PLEJERI

A30 Walkman® A serija

NW-A30 SERIES

Slika – A30 Walkman® A serija

redpinkyellowblueblack

16 GB

NW-A35

Cena nije dostupna

16 GB sa slušalicama

NW-A35HN

Cena nije dostupna

h.ear logotip

Hear your colours

Asortiman h.ear kompanije Sony kombinuje podršku za HD zvuk sa upečatljivim dizajnom. Živopisni zvuk nikada nije izgledao tako dobro. 

Izrazite se zvukom

Moderne boje, fini materijali i upečatljiv dizajn čine seriju NW-A30 zaista jedinstvenom. Pronađite savršen proizvod za vas.  

Minimalistički dizajn

Inspirisana jednostavnošću, serija NW-A30 je prelep primer principa „manje je više“. Sa jasnim linijama i jednostavnim oblikom, dizajnirana je tako da postane deo vašeg ličnog stila.

Media Object

Pogledajte video zapis

Kultne boje

Serija NW-A30 dolazi u paleti modernih boja – od kojih je svaka pažljivo izabrana za određeni tip ličnosti. Koja je vaša boja?

  • Limun žuta
  • Viridijan plava
  • Ugalj crna
  • Bordo roze
  • Cinober crvena
Ekran osetljiv na dodir

Intuitivni dodir

Ekran visokog kvaliteta od 7,9 cm (3,1 inča) osetljiv je na dodir, pa funkcijama možete da pristupate jednostavnim dodirom ikone. Toliko je intuitivan da ćete ga koristiti zatvorenih očiju. 

Slušajte samo zvukove koji su važni

Uključene su slušalice sa funkcijom potiskivanja buke

Potpuno se uživite u zvuk uz ekskluzivne slušalice sa funkcijom potiskivanja buke koje su uključene uz seriju NW-A30. Blokirajte ometanja i fokusirajte se samo na muziku.  

Vrhunski stil u kombinaciji s vrhunskim zvukom

Na najbolji način slušajte svaku numeru

HD zvuk vam omogućava da uživate u detaljima studijskog zvuka uz viši kvalitet nego kod CD-a. Strast prema muzici zajednička je za svaku komponentu od signala do zvučnika, pa imate osećaj da umetnik izvodi numeru pred vama.

HD zvuk
DSEE HX

DSD reprodukcija

Doživite visokokvalitetnu reprodukciju PCM (Pulse Code Modulation) konvertovanog sadržaja uz isti topli zvuk kakav pruža DSD original.

S-Master HX

S-Master HX

Digitalno pojačalo S-Master HX smanjuje nivo izobličenja i šuma u širokom opsegu frekvencija da bi se dobio bogat i pun zvuk.

DSD

DSEE HX

Slušajte ono što ste propuštali. DSEE HX povećava kvalitet postojeće muzike na nivo približan HD zvuku.Bluetooth strimovanje u najboljem izdanju

Uživajte u prenosu muzike visokog kvaliteta zahvaljujući našem vrhunskom LDAC kodeku za bežični prenos zvuka. Uz 3x veću brzinu u bitovima u odnosu na standardni Bluetooth®, možete da uživate u superiornom doživljaju slušanja za svu muziku.

Trajanje baterije

Dug vek trajanja baterije

Uživajte u do 45 sati reprodukcije uz unapređeno trajanje baterije. Provedite manje vremena puneći uređaj, a više vremena slušajući muziku koju volite

Skladištenje u memoriji

Više plejlista

Serija NW-A30 ima mogućnost proširenja kapaciteta memorije. Jednostavno dodajte microSD karticu i nikada vam neće ponestati muzike.  

Specifikacije i funkcije
Uživajte u neprekidnim plejlistama svojih omiljenih numera uz najnoviji Walkman®. Uz HD zvuk i upečatljiv dizajn, serija NW-A30 izgleda jednako dobro kao što i zvuči.
  • Kompatibilnost sa HD zvukom

  • DSEE HX poboljšavanje vraća kvalitet komprimovanim datotekama

  • S-Master HX digitalno pojačalo za čist zvuk

  • Jednostavno Bluetooth® povezivanje uz NFC jednim dodirom

  • Uključuje slušalice sa funkcijom potiskivanja buke

Kompanija Sony posvećena je ne samo pružanju proizvoda, usluga i sadržaja koji donose uzbudljive doživljaje, već i nastojanju da potpuno ukine uticaj na životnu sredinu u svim poslovnim aktivnostima Saznajte više o odnosu kompanije Sony prema životnoj sredini