VRHUNSKI

A100 Walkman® serije A

NW-A100 SERIES
Slika – A100 Walkman® serije A

redorangegreenblueblack

16 GB

NW-A105

Cena nije dostupna

Slike – A100 Walkman® serije A
Slike – A100 Walkman® serije A
Slike – A100 Walkman® serije A
Slike – A100 Walkman® serije A
Slike – A100 Walkman® serije A
Slike – A100 Walkman® serije A
Slike – A100 Walkman® serije A
Slike – A100 Walkman® serije A
Slike – A100 Walkman® serije A
Slike – A100 Walkman® serije A
Slike – A100 Walkman® serije A
Slike – A100 Walkman® serije A
h.ear logotip
Prepoznatljivi dizajn
Logotipi za HD zvuk i bežični HD zvuk
Veoma kvalitetan zvuk
Slika štampane ploče
Vrhunska izrada
Walkman NW-A100 sa Wi-Fi preuzimanjem i strimovanjem
Wi-Fi preuzimanje i strimovanje
Walkman NW-A100 sa tasterima za kontrolu sa strane
Dizajn i upotreba
h.ear logotip
Razlike nas ujedinjuju

Nova h.ear paleta harmonično objedinjuje različite boje, stvarajući neočekivane kombinacije gde svaki element ima vlastito mesto i nadopunjuje drugi.

Boje u harmoniji

Novi h.ear asortiman dolazi u bojama koje će se savršeno uklopiti u vaš stil života. Tonovi se slažu sa širokim spektrom nijansi i različitih boja. Isprobajte ih uz svoju omiljenu garderobu i videćete kako se sve uklapa – jednostavna harmonija.

Veoma kvalitetan zvuk

Od kompatibilnosti sa HD zvukom do naprednog digitalnog povećavanja rezolucije, serija NW-A100 dizajnirana je da istakne ono najbolje u vašoj muzici.

Logotip HD zvuka
Kompatibilnost sa HD zvukom

HD zvuk vam omogućava da uživate u najsuptilnijim nijansama studijskog zvuka uz viši kvalitet nego kod CD-a. Strast prema muzici karakteriše svaku komponentu, od signala do zvučnika, pa imate osećaj da umetnik nastupa pred vama.

S-Master HX™ logotip
S-Master HX™ 

Uživajte u svim detaljima muzike uz digitalno pojačalo S-Master HX™, koje pruža HD zvuk maksimalnog kvaliteta, sa smanjenim izobličenjem i bukom.

Logotip za DSEE Ultimate
DSEE Ultimate™

DSEE Ultimate™ koristi tehnologiju veštačke inteligencije za reprodukciju preciznih akustičnih detalja i jasnih zvukova visoke frekvencije koji se često gube usled audio komprimovanja.

DSD logotip
DSD reprodukcija

Uživajte u prirodnom zvuku i intenzivnim detaljima DSD audio formata sve do 11,2 MHz, zahvaljujući visokokvalitetnoj PCM konverziji serije NW-A100.

Bežični HD zvuk 

Uživajte u muzici HD kvaliteta zahvaljujući našem vrhunskom LDAC kodeku za bežični prenos zvuka. Uz 3x veću brzinu u bitovima u odnosu na standardnu tehnologiju BLUETOOTH®, možete da uživate u savršenom doživljaju slušanja za svu muziku. 

Logotipi za Bluetooth®, NFC™ i Qualcomm® aptX™ HD
NFC™ tehnologija jednog dodira i Bluetooth® za trenutno uspostavljanje veze

Near Field Communication (NFC) i bežična tehnologija Bluetooth olakšavaju povezivanje s muzikom. Prislonite uređaj na kom je omogućen NFC uz seriju NW-A100 za brzu i glatku vezu i počnite sa strimovanjem. Nemate NFC? Nema problema. Povežite se putem Bluetooth veze i spremni ste. Dostupna je kompatibilnost sa LDAC i aptX™ HD zvukom.

Vrhunska izrada

Svi materijali i komponente serije NW-A100 izabrani su s jednim ciljem na umu – da se stvori zaista izuzetan doživljaj slušanja.

Čvrst okvir od mašinski obrađenog aluminijuma za unapređeni kvalitet zvuka

Vrhunski okvir od mašinski obrađenog aluminijuma pruža odličnu čvrstinu za nisku impedansu, jasan, stabilan zvuk i jak bas.

Štampana ploča sa kondenzatorom sa folijom
Kondenzator sa folijom

U fazi pojačavanja koriste se visokokvalitetni kondenzatori sa folijom kako bi serija NW-A100 mogla da ostvari transparentne, ekspanzivne visoke tonove i prirodan zvuk.

Štampana ploča sa otpornikom za fini zvuk
Otpornik za fini zvuk

Površinski postavljen otpornik za fini zvuk omogućava ravnomernu, efektivnu distribuciju napajanja komponentama električnog kola, za postojaniji kvalitet zvuka.

Optimizovani raspored štampane ploče
Optimizovani raspored štampane ploče

Podelom na audio blok (označen crvenom bojom) i napajanje/digitalni blok (plavi), raspored na štampanoj ploči optimizovan je kako bi se osiguralo da digitalna buka ne utiče na kvalitet zvuka.

Unapređeni lem sadrži zlato za jasniji zvuk

Izuzetna provodljivost zlata osigurava apsolutno minimalan gubitak signala. Za jasniji zvuk i vokale, vrhunski lem audio klase bez olova sa malom količinom zlata povezuje kolo serije NW-A100 sa baterijom.

Unapređeni lem sadrži zlato
Wi-Fi kompatibilno za direktno preuzimanje i strimovanje

Serija NW-A100 podržava Android™ i Wi-Fi, tako da vam nudi još više načina da slušate muziku. Uživajte u omiljenim aplikacijama za strimovanje i muziku direktno na uređaju Walkman ili ga povežite s računarom da biste pristupili muzičkoj kolekciji.

Dizajnirano za čisto uživanje u muzici

Serija NW-A100 je ergonomska i jednostavna za korišćenje, pa čini slušanje muzike u pokretu vrhunskim uživanjem.

Izrađen za udobnost

Serija NW-A100 je dizajnirana sa elegantnim zaobljenjima i mat završnim slojem i udobno staje na dlan ruke.

Veći ekran, kompaktna veličina

Serija NW-A100 ima veći ekran od prethodnika, modela NW-A50, ali joj je kućište gotovo identične veličine. Tako možete da uživate u lakšem pristupu muzici bez kompromisa po pitanju udobnosti.

Praktične kontrole sa strane

Uz pažljivo osmišljene kontrole sa strane, možete da birate omiljene numere i prilagođavate jačinu zvuka bez potrebe da vadite uređaj iz džepa.

USB Type-C ™ priključak

Serija NW-A100 ima USB Type-C™ priključak za lako povezivanje sa različitim uređajima.

Ikona za MicroSD karticu
Mogućnost proširenja memorije

Proširite već veliku memoriju serije NW-A100 microSD karticom – ubacite je u otvor da biste uživali u beskrajnim plejlistama i najvećim kolekcijama muzike u pokretu.

Ikona baterije
Trajanje baterije do 26 sati

Kad je potpuno napunjen, možete da uživate u do 26 sati reprodukcije muzike kad puštate MP3 datoteke pri 128 kb/s. Savršeno za svakodnevni put do posla ili samo za šetnje na otvorenom.

Ikona za Vinyl Processor
Vinyl Processor

Digitalnim numerama vratite toplinu i karakter gramofonskih ploča. Uživajte u suptilnoj reprodukciji rezonance pri niskoj frekvenciji, a otpornost na zvuk ručice i površinsku buku pruža autentičan doživljaj slušanja.

MQA™ logotip
MQA™ datoteke se reprodukuju i dekodiraju

Serija NW-A100 podržava reprodukciju i dekodiranje MQA™ datoteka, tako da možete da reprodukujete još više muzike bez gubitka kvaliteta.

Paket za 40. godišnjicu uređaja Walkman

Da bismo proslavili 40. godišnjicu revolucionarnog Walkman uređaja TPS-L2, prvog prenosivog kasetofona kompanije Sony, osmislili smo ekskluzivan Walkman paket za 40. godišnjicu.

Vratite se u prošlost uz mekanu torbicu nalik na TPS-L2

Kao zabavni dodatak paketu za 40. godišnjicu uređaja Walkman, ova meka torbica štiti Walkman NW-A100 od prašine i ogrebotina – ali i čini da on izgleda kao TPS-L2, originalni Walkman® iz 1979, posebno u kombinaciji sa korisničkim interfejsom u vidu kasete.

Walkman NW-A100 u mekanoj torbici nalik na TPS-L2
Sadržaj paketa za 40. godišnjicu uređaja Walkman
Šta je u pakovanju

Pakovanje se zasniva na originalnom pakovanju modela TPS-L2, a u njemu ćete pronaći Walkman NW-A100 sa logotipom 40. godišnjice pozadi i meku torbicu inspirisanu legendarnim modelom TPS-L2. Tu su i dva lista s nalepnicama za 40. godišnjicu uređaja Walkman.

Korisnički interfejs u vidu kasete 

Kao veseli omaž legendarnom modelu TPS-L2, serija NW-A100 ima poseban korisnički interfejs i čuvar ekrana u vidu kasete. Slika kasete koja se pojavljuje na ekranu uređaja Walkman® razlikuje se u zavisnosti od kodeka muzike koju slušate.

Walkman NW-A100 sa korisničkim interfejsom u vidu kasete
Tako imerzivno i realistično.

Prepustite se zvuku koji dolazi iz svih smerova. Realističan je kao da ste na koncertu ili sa izvođačem u studiju. Uz 360 Reality Audio muzika postaje prožimajuća i stvarna. Serija NW-A100 vam omogućava da uživate u tehnologiji 360 Reality Audio.

Specifikacije i funkcije

Uz HD zvuk i boje koje se uklapaju u vaš stil života, serija NW-A100 i Android™ omogućavaju vam da uživate u omiljenim aplikacijama za strimovanje i muziku direktno na uređaju Walkman® – a možete i da ga povežete s računarom da biste pristupili svojoj muzičkoj kolekciji. Slušanje omiljenih zvukova nikad nije bilo lakše.
  • Unesite harmoniju u svoj život pomoću boja h.ear asortimana

  • Kompatibilnost sa HD zvukom

  • S-Master HX™ digitalno pojačalo za čist zvuk

  • DSEE HX Al analizira tip pesme i vraća komprimovane audio datoteke u prethodno stanje

  • Koristite Wi-Fi za strimovanje i preuzimanje muzike pomoću omiljenih Android™ aplikacija

Kompanija Sony posvećena je ne samo pružanju proizvoda, usluga i sadržaja koji donose uzbudljive doživljaje, već i nastojanju da potpuno ukine uticaj na životnu sredinu u svim poslovnim aktivnostima Saznajte više o odnosu kompanije Sony prema životnoj sredini