Pređi na sadržaj
Sva elektronika

Vodootporni uređaji sa kamerom

Uperite i snimajte neverovatne fotografije i video zapise pomoću naših najboljih vodootpornih kamera. Od kompaktnih kamkordera do elegantnih tableta, pronaći ćete model koji odgovara vašem stilu života.

Uronite u akciju

Naši vodootporni fotoaparati, kamkorderi i odabrani pametni uređaji kombinuju snagu (u vidu ZEISS® objektiva, Exmor® senzora i veoma brzih procesora) sa izdržljivim dizajnom kako bi vam pružili neprikosnovenu praktičnost snimanja i pregledanja Weba.

Muškarac u kajaku sa vodootpornim fotoaparatom kompanije Sony
Vodootporni digitalni fotoaparat kompanije Sony pod vodom

Spremni ste za život

Naši najbolji vodootporni fotoaparati omogućavaju vam da snimate svuda. Bez obzira da li vas je uhvatio pljusak ili želite da zabeležite svaki trenutak velike surferske avanture, bićete spremni sa nekim od naših vodootpornih fotoaparata u rukama.

Započnite avanturu uz Action Cam

Otkrijte svet uz naš Action Cam. Možete da ga stavite u vodootporno kućište i lako montirate radi pravljenja snimaka iz prvog lica. Sve što snimate pod talasima ili na padinama ostaje oštro i jasno uz tehnologiju SteadyShot i Exmor® senzorima.

Muškarac u planinama sa vodootpornim Action Cam kamkorderom kompanije Sony
Muškarac sa vodootpornim pametnim telefonom kompanije Sony

Savladajte vremenske uslove pomoću pametnog telefona

Za razliku od većine telefona, modeli kompanije Sony mogu da izdrže do 30 minuta pod vodom. Najbolje od svega je što naši kompaktni pametni telefoni služe i kao vodootporni digitalni fotoaparati, pa bez brige možete da se zaputite na plažu.

Tableti koji pružaju mnogo

Naši tableti neki su od naših najboljih vodootpornih fotoaparata, što olakšava pravljenje fotografija i njihovo objavljivanje na mreži pomoću jednog uređaja. Malo vode ili mokre ruke neće nauditi tabletima, a mogu i da izdrže do 30 minuta pod vodom.

Vodootporni tablet kompanije Sony
Najbolji vodootporni fotoaparat kompanije Sony

Snaga. Izdržljivost. Praktičnost.

Naš asortiman vodootpornih kamera kombinuje elegantan i izdržljiv dizajna sa najboljim tehnologijama – to obuhvata Exmor® senzore, ZEISS® objektive i tehnologije za zvuk i sliku. Proizvod kompanije Sony će vam omogućiti da snimate sa pouzdanošću.