VIŠENAMENSKI SISTEMI

Blu-ray sistem kućnog bioskopa sa tehnologijom Bluetooth®

BDV-N7200W
Slika – Blu-ray sistem kućnog bioskopa sa tehnologijom Bluetooth®
Slike – Blu-ray sistem kućnog bioskopa sa tehnologijom Bluetooth®
Slike – Blu-ray sistem kućnog bioskopa sa tehnologijom Bluetooth®
Slike – Blu-ray sistem kućnog bioskopa sa tehnologijom Bluetooth®
Slike – Blu-ray sistem kućnog bioskopa sa tehnologijom Bluetooth®
Slike – Blu-ray sistem kućnog bioskopa sa tehnologijom Bluetooth®
Slike – Blu-ray sistem kućnog bioskopa sa tehnologijom Bluetooth®
BDV-N7200W
Kombinacija kućnog bioskopa i HD zvuka

Vaša dnevna soba postaje bioskop: uživajte u 5.1-kanalnom surround zvuku i HD zvuku iz Magnetic Fluid zvučnika. Prenosite uz ugrađenu funkciju Wi-Fi® te prikazujte sadržaj sa Miracast telefona na televizoru

Kako funkcioniše HD zvuk

Konvertovanjem analognog zvuka u digitalni uz viši kvalitet od standardnog, HD zvuk otkriva nijanse i detalje koje nikada pre niste čuli u zvučnoj podlozi i dijalogu.

Magnetic Fluid zvučnici
Magnetic Fluid zvučnici 
Samo snažan zvuk

Tanki satelitski zvučnici koriste tehnologiju Magnetic Fluid – kompaktni dizajn zvučnika bez prigušivača koji daje snažan zvuk uz minimalnu količinu šuma. S-Master HX digitalno pojačalo smanjuje izobličenja u čitavom frekventnom opsegu, pa ćete čuti svaki šapat i eksploziju uz jasan i detaljan zvuk.

Sadržaj sa pametnog telefona na velikom ekranu

Samo prislonite NFC pametni telefon ili tablet uz sistem kućnog bioskopa da biste video zapise, fotografije i druge sadržaje prikazivali na televizoru.

NFC
5.1-kanalni surround zvuk
Prepustite se zvuku

Da biste zaista ispunili prostoriju, 5.1-kanalni okružujući HD zvuk pruža bogat i obuhvatajući doživljaj za sve zabavne sadržaje, čak i prilikom prenosa sa Weba.

Postignite doživljaj prisustvovanja nastupu uživo

Osećaj kao da ste na utakmici uz režim za prenos fudbala uživo. Zvuk se podešava kako biste jasno i glasno čuli urlik navijača. Ili postignite doživljaj kao da se nalazite u prvom redu na koncertu uz Digital Music Arena – slušajte karakterističnu akustiku londonske O2 Arene kod kuće.

Tehnologija Sound Field
Wi-Fi®
Jednostavan Web pristup pomoću ugrađene Wi-Fi® funkcije

Prenosite zabavne sadržaje sa Interneta ili bežične kućne mreže pomoću ugrađene Wi-Fi® funkcije, a zatim ostvarite vezu sa drugim DLNA uređajima. Bluetooth® omogućava jednostavno bežično povezivanje, pa bez muke možete da uživate u filmovima i muzici.

Najbolja slika za filmove

Priloženi 3D Blu-ray Disc™ plejer će vam pružiti najviši kvalitet slike za sve filmove. Reprodukujte DVD kolekciju uz sliku čiji je kvalitet poboljšan na nivo približan HD kvalitetu ili uživajte u Blu-ray Disc™ i 3D Blu-ray Disc™ filmovima uz glatku, obuhvatajuću Full HD i 3D sliku.

Full HD 3D
Najbolji sadržaji sa Weba na televizoru

Izađite na mrežu i istražujte. Uživajte u trenutnom pristupu najnovijim filmovima, muzici, snimljenom TV programu i drugim sadržajima. Prebacujte kanale na mreži i slušajte omiljene numere.

Specifikacije

  • HD zvuk

  • Magnetic Fluid zvučnici

  • Preslikavanje jednim dodirom sa određenim Xperia™ uređajima

  • Full HD 3D

  • 5.1-kanalni okružujući zvuk

Sistem zvučnika
2-sistemski
Opseg (FM/AM)
FM
Memorisane stanice (FM/AM)
20 (FM)
Izlazna snaga
1200 W
Ulazni/izlazni priključci
Analogni audio ulaz: PIN priključak (1), Ethernet veza (1), HDMI® ulaz/izlaz (2/1), Optički audio ulaz (1), Ulaz za mikrofon za automatsku kalibraciju (1), USB tastatura, USB ulaz (1)
Blu-ray Disc™
DA
Blu-ray 3D™
DA
DVD
DA

Šta je u pakovanju

Uputstva, Bežično pojačalo, FM antena („pig tail“/tip T), Baterije, Garantni list, Vodič za brzo podešavanje, Mikrofon za automatsku kalibraciju, *Stavke mogu da se razlikuju u zavisnosti od zemlje i modela

Kompanija Sony posvećena je ne samo pružanju proizvoda, usluga i sadržaja koji donose uzbudljive doživljaje, već i nastojanju da potpuno ukine uticaj na životnu sredinu u svim poslovnim aktivnostima Saznajte više o odnosu kompanije Sony prema životnoj sredini