Pređi na sadržaj
Slike – Blu-ray sistem kućnog bioskopa sa tehnologijom Bluetooth®
Slike – Blu-ray sistem kućnog bioskopa sa tehnologijom Bluetooth®
NFC

Sadržaj sa pametnog telefona na velikom ekranu

Samo prislonite NFC pametni telefon ili tablet uz sistem kućnog bioskopa da biste video zapise, fotografije i druge sadržaje prikazivali na televizoru.

Prepustite se zvuku

Da biste zaista ispunili prostoriju, 5.1-kanalni okružujući HD zvuk pruža bogat i obuhvatajući doživljaj za sve zabavne sadržaje, čak i prilikom prenosa sa Weba.

5.1-kanalni surround zvuk
Tehnologija Sound Field

Postignite doživljaj prisustvovanja nastupu uživo

Osećaj kao da ste na utakmici uz režim za prenos fudbala uživo. Zvuk se podešava kako biste jasno i glasno čuli urlik navijača. Ili postignite doživljaj kao da se nalazite u prvom redu na koncertu uz Digital Music Arena – slušajte karakterističnu akustiku londonske O2 Arene kod kuće.

Jednostavan Web pristup pomoću ugrađene Wi-Fi® funkcije

Prenosite zabavne sadržaje sa Interneta ili bežične kućne mreže pomoću ugrađene Wi-Fi® funkcije, a zatim ostvarite vezu sa drugim DLNA uređajima. Bluetooth® omogućava jednostavno bežično povezivanje, pa bez muke možete da uživate u filmovima i muzici.

Wi-Fi®
Full HD 3D

Najbolja slika za filmove

Priloženi 3D Blu-ray Disc™ plejer će vam pružiti najviši kvalitet slike za sve filmove. Reprodukujte DVD kolekciju uz sliku čiji je kvalitet poboljšan na nivo približan HD kvalitetu ili uživajte u Blu-ray Disc™ i 3D Blu-ray Disc™ filmovima uz glatku, obuhvatajuću Full HD i 3D sliku.

Najbolji sadržaji sa Weba na televizoru

Zaputite se na mrežu i istražujte. Uživajte u trenutnom pristupu filmovima, muzici, TV programu koji ste propustili itd. Prebacujte kanale na mreži, slušajte numere uz Deezer ili gledajte najnovije YouTube™ video zapise.

Aplikacija SongPal

Daljinsko upravljanje postaje inteligentno uz SongPal

Svet muzike u vašim rukama

Aplikacija SongPal omogućava vam da intuitivno upravljate doživljajem slušanja. Samo je instalirajte na mobilnom telefonu da biste preuzeli kontrolu nad reprodukcijom muzike, postavkama uređaja i drugim stvarima – sve to pomoću jedne aplikacije.

Specifikacije
  • S-Master digitalno pojačalo za čist zvuk

  • Uživajte u stadionskoj atmosferi uz fudbalski režim

  • Odlična muzika u jednom koraku uz ClearAudio+

  • Jednostavno Bluetooth® povezivanje uz NFC jednim dodirom (Xperia™ uređaji)

  • Wi-Fi® i DLNA za prenos muzike

Sistem zvučnika
Pun opseg
Opseg (FM/AM)
FM
Memorisane stanice (FM/AM)
20 (FM)
Ulazni/izlazni priključci
Analogni audio ulaz: PIN priključak (1), Ethernet veza (1), HDMI® ulaz/izlaz (2/1), Optički audio ulaz (1), USB tastatura, USB ulaz (1)
Blu-ray Disc™
DA
Blu-ray 3D™
DA
DVD
DA

Šta je u pakovanju

Uputstva, Bežično pojačalo, FM antena („pig tail“/tip T), Baterije, Garantni list, Vodič za brzo podešavanje, *Stavke mogu da se razlikuju u zavisnosti od zemlje i modela

Kompanija Sony posvećena je ne samo pružanju proizvoda, usluga i sadržaja koji donose uzbudljive doživljaje, već i nastojanju da potpuno ukine uticaj na životnu sredinu u svim poslovnim aktivnostima Saznajte više o odnosu kompanije Sony prema životnoj sredini