Aplikacija Video & TV SideView

Aplikacija za daljinsko upravljanje i TV vodič za pametni telefon i tablet, besplatno dostupna sa portala Google Play i App Store.

Za BRAVIA® televizore

Daljinsko upravljanje uz Wi-Fi®

Pametni telefon i tablet pretvaraju se u daljinski upravljač za BRAVIA® televizor. Nikada više ne morate da brinete da ćete izgubiti daljinski upravljač ili da će se baterija istrošiti.

Aplikacija TV vodiča za korišćenje u pokretu

U kafiću, na poslu ili kod kuće, nije važno gde ste. Proveravajte kada su na programu vaše omiljene emisije pomoću funkcije TV vodiča u aplikaciji Video & TV SideView. Možete i da pravite obeleživače za programe koje ne želite da propustite.

Najpopularnije

Saznajte šta možda propuštate

Pogledajte „Najpopularnije“ da biste videli šta se trenutno emituje i popularne programe koji se gledaju na mreži.

Moja biblioteka

Gledajte svoje video zapise

„Moja biblioteka“ vam omogućava da pretražujete i reprodukujete video zapise sačuvane na pametnom telefonu ili tablet računaru.

Obaveštenja o pokretanju televizora

Kada je povezana sa kompatibilnim BRAVIA® televizorom, aplikacija prepoznaje kada se poveže na Wi-Fi® mrežu kada dođete kući i obaveštava vas o najpopularnijim programima koji se trenutno emituju.

Obaveštenja o pokretanju televizora

Inteligentna pretraga dodatnog zabavnog sadržaja

Sav omiljeni medijski sadržaj možete da pretražujete sa jednog mesta. Pretraga u aplikaciji Video & TV SideView ne pretražuje samo TV program, već i povezani video sadržaj sa Weba i kućnog servera.

Traka za pretragu

Preuzmite aplikaciju