VAIO Inspiration Stream™

Glatko uobličavanje ideja

VAIO Inspiration Stream™ oživljava kreativnost uz pomoć snažnog paketa aplikacija i funkcija koje vam omogućavaju da elegantno beležite, uređujete i delite sadržaje, a mogućnosti su neograničene.

Pokrenite posao

Bez papira i bez muke.

VAIO Inspiration Stream™ pomaže poslovnim profesionalcima, studentima i kreativnim misliocima da rade glatkije, bolje i brže. Napravite fotografiju najnovije ideje, obeležite je, izmenite i delite je sa svima. Sve to bez ijednog lista papira.

Alatke za moderne profesionalce

Bez obzira na vaše poslovne potrebe, VAIO Inspiration Stream™ predstavlja nezaobilaznu alatku – povećava produktivnost i ostavlja više vremena za kreativnost.

Budite svedok unapređivanja radnog procesa

Od skeniranja i menjanja papirnih dokumenata do isecanja grafike za prezentacije, VAIO Inspiration Stream™ olakšava sve svakodnevne zadatke.

Kreirajte, uređujte i delite ideje

VAIO Inspiration Suite predstavlja kolekciju tri osnovne aplikacije: VAIO Paper, VAIO Clip i Camscanner. Besprekorni, intuitivni doživljaj omogućava vam da realizujete VAIO Inspiration Stream™ svet.

VAIO® Paper
VAIO Paper

VAIO Paper pruža jednostavne opcije za hvatanje beleški, prebacivanje rukopisa u tekst, snimanje glasovnih beleški i deljenje sa drugim uređajima.

VAIO® Clip
VAIO Clip

Kreirajte zanimljive prezentacije pomoću programa VAIO Clip – pomoću olovke sa digitajzerom moguće je brzo biranje, kopiranje i isecanje slika koje zatim možete da otpuštate u nove dokumente.

CamScanner
VAIO Scan

Učinite sesije sa table praktičnijim pomoću aplikacije VAIO Scan koja omogućava da brzo uređujete i delite skenirane beleške i dokumente.

Adobe snaga, mobilna praktičnost

Uživajte u prenosivosti laptopa ili tableta – kreativnost svuda.

Olovka sa digitajzerom funkcioniše zahvaljujući ugrađenoj funkciji osetljivosti na pritisak u programima Adobe Illustrator® CC i Adobe Photoshop® CC. Debljinu linije menjate tako što primenjujete veći ili manji pritisak – to vam omogućava da finije doterujete dela. Možete i da pišete prstom!
Što je još bolje, unapred instalirani softver Adobe Photoshop® Elements omogućava vam da odmah počnete da organizujete, uređujete i kreirate odlične fotografije za štampanje i deljenje.

Poboljšano pomoću softvera Adobe Photoshop® Elements

Uređujte i poboljšavajte fotografije pomoću softvera koji je jednostavan za korišćenje i olovke sa digitajzerom.

Media Object

Pogledajte video uputstvo

Poboljšano pomoću programa Adobe Photoshop® CC

Otkrijte napredne mogućnosti za retuširanje fotografija i intuitivnije primenjujte mogućnosti softvera Photoshop®.

Media Object

Pogledajte video uputstvo

Poboljšano pomoću programa Adobe Illustrator® CC

Iskoristite pun potencijal alatke u obliku olovke prirodnijim crtanjem vektora nego ikada pre.

Media Object

Pogledajte video uputstvo

Iskazivanje kreativnosti

Lako kao pisanje olovkom po papiru – i bolje.

Skicirajte ideje ili na brzinu pravite beleške pomoću ove sofisticirane olovke koja pruža neprikosnovenu preciznost i osetljivost. Ili samo napravite fotografiju pomoću zadnje kamere od 8 megapiksela i prikažite je na sjajnom TRILUMINOS™ ekranu za mobilne uređaje.