Uživajte, povezujte se i kreirajte.

Bez obzira da li razmenjujete tweet-ove, delite fotografije ili snimate singl, VAIO aplikacije pretvaraju vaš računar u snažnu mašinu za pokazivanje kreativnosti.

Zamislite i uradite

Neka Imagination Studio™ VAIO Edition pokrene vaš sledeći projekat.

Razmišljajte otvoreno uz ovaj praktični paket od četiri snažne VAIO aplikacije. Pravite originalnu muziku. Profesionalno uređujte muziku. Napravite zapanjujući DVD. Iznad svega, olakšajte sebi posao uz Jump Start uputstva i sveobuhvatni centar za pomoć.

Uživajte i poboljšavajte fotograf. i video zapise

Na računaru možete da imate toliko odličnih slika i video zapisa da ih je teško sve pronaći. Softver PlayMemories Home kompanije Sony vam omogućava da sve organizujete, pa čak i da poboljšate sadržaj pomoću zabavne aplikacije za mapiranje.

PlayMemories Home i računar kompanije Sony
Brzo pronađite omiljene snimke

Fotografije i video zapisi se organizuju po datumu i vremenu snimanja; brzo pronađite i pregledajte sve.

Map View i PlayMemories Home
Pratite putovanje uz Map View

Obogatite priče informacijama o lokaciji za fotografije i video zapise snimljene pomoću kompatibilnih fotoaparata kompanije Sony.

Trenutno objavljujte uspomene uz Album

Slanje pojedinačnih slika oduzima dosta vremena. Ova VAIO aplikacija vam omogućava da trenutno delite fotografije ili video zapise pomoću javnih ili privatnih albuma, kao i da ih direktno otpremate na lokacije za društveno umrežavanje.

Družite se uz Socialife

Lakše obuhvatite više mesta

Praćenje različitih blogova, novosti, tweet-ova, postova, vesti i video zapisa sa mačkom koja svira klavir predstavlja najveći izazov u vezi sa društvenim medijima, ali potpuno redizajnirana aplikacija Socialife kompanije Sony pruža rešenje.

Socialife i Sony Tablet
VAIO Touch Search

Trenutno i inuitivno

Veoma jednostavno pretražujte bez prekidanja radnog procesa. Samo pratite reči na ekranu i pregledajte kontrolnu tablu sa rezultatima sa Weba koja se lako skenira, kao i aplikacije, datoteke i fascikle.

Inteligentniji vodič za televizor

Aplikacija TV SideView pretvara vaš tablet, laptop ili pametni telefon u vrhunski daljinski upravljač. Pregledajte sadržaj, obaveštavajte prijatelje o najnovijim serijama i, naravno, menjajte stotine kanala jednim potezom prsta – ili čak jednostavnom glasovnom komandom.

Odmah pređite na dobre stvari uz Sony Select

Zaboravite na nerelevantne marketinške poruke; Sony Select vam omogućava da pregledate specijalne ponude, aplikacije, savete i druge sadržaje isključivo za VAIO model koji posedujete.

VAIO Care logotip
Održavajte vrhunske performanse VAIO računara

Sveobuhvatni VAIO Care kompanije Sony pruža automatsku procenu performansi, rešavanje problema, dijagnostičke alatke koje su jednostavne za korišćenje i još mnogo toga kako bi vaš VAIO radio bez problema.