Slike – Kabl USB TYPE-C™ u mikro USB
Slike – Kabl USB TYPE-C™ u mikro USB

Funkcije

Kabl velikog prečnika za brže punjenje

Kablovi kompanije Sony većeg prečnika nude brže punjenje. Uz kompatibilne uređaje, USB kabl kompanije Sony podržava ulaz/izlaz do 3 A sa ciljem postizanja do 6 puta bržeg punjenja u odnosu na druge kablove.

Brzina prenosa do 480 Mb/s (USB 2.0)

Uživajte u najbržem prenosu podataka na USB 2.0 uređaje uz brzine i do 480 Mb/s.

Dugotrajan i izdržljiv

USB kablovi kompanije Sony traju duplo duže nego kablovi drugih brendova zahvaljujući velikom prečniku i upotrebi kvalitetnih materijala. Testiranje je potvrdilo izdržljivost za preko 3000 savijanja i deset hiljada ciklusa priključivanja sa ciljem postizanja bezbednih i pouzdanih performansi punjenja i prenosa podataka.

Pogodno za širok spektar namena

Ovaj USB kabl je dostupan u praktičnoj dužini od 1,0 m (3,28 stopa) i savršen je za upotrebu u kancelariji, kod kuće ili na putovanjima. Koristite za prenos podataka na računar, pored punjenja putem USB-a pomoću adaptera za naizmeničnu struju koji se priključuju u zid, prenosivih punjača baterija i punjača za automobile.

Kompatibilan sa priključcima USB Type-C i mikro USB

CP-CB100 kabl možete da koristite za punjenje i prenos podataka između USB Type-C uređaja i mikro USB uređaja.

Visok nivo bezbednosti

USB kabl kompanije Sony usaglašen je sa strogim zahtevima sertifikacije organizacije USB-IF u vezi sa bezbednošću proizvoda i znatno smanjuje rizik od požara, pregrevanja i prekida veze u odnosu na druge USB kablove.

Specifikacije
  • Kabl velikog prečnika za brzo punjenje

  • Brzina prenosa do 480 Mb/s (USB 2.0)

  • Dugo traje usled velike izdržljivosti

  • Kompatibilan sa priključcima USB Type-C i mikro USB

  • Dugačak kabl raznovrsnih namena, 1,0 m (oko 3,28 stopa)

Kompanija Sony posvećena je ne samo pružanju proizvoda, usluga i sadržaja koji donose uzbudljive doživljaje, već i nastojanju da potpuno ukine uticaj na životnu sredinu u svim poslovnim aktivnostima Saznajte više o odnosu kompanije Sony prema životnoj sredini