Slike – Vrhunski 2-u-1 Lightning i mikro USB kabl
Slike – Vrhunski 2-u-1 Lightning i mikro USB kabl

Funkcije

Napravljen za iPod/iPhone/iPad

Ovaj proizvod je napravljen tako da savršeno funkcioniše sa Apple uređajima u pogledu kompatibilnosti, specifikacija i dizajna certifikovanog MFi programom kompanije Apple.

Kompatibilan sa priključcima USB Type-A i Lightning/mikro USB

Koristite ovaj 2-u-1 kabl za punjenje i prenos podataka sa standardnih USB Type-A priključaka na Apple uređaje i široku paletu mikro USB uređaja, uključujući fotoaparate, slušalice, tablet računare ili pametne telefone.

Vrhunski dizajn i kvalitet

CP-ABLP150 je izuzetno trajan, elastičan i otporan na naprezanje zahvaljujući visokokvalitetnoj složenoj najlonskoj konstrukciji. Moderan dizajn dostupan je u tri lepe boje: zlatnoj, sivoj i ružičastoj.

Kabl velikog prečnika za 5 puta brže punjenje

Kablovi kompanije Sony većeg prečnika nude brže punjenje. Uz kompatibilne uređaje, USB kablovi kompanije Sony podržavaju izlaz do punih 2,4 A sa ciljem postizanja do pet puta bržeg punjenja u odnosu na druge USB 2.0 kablove. 

Idealno za sve lokacije i situacije

Dostupan u dužini od 1,5 m (4,92 stope), ovaj kabl je savršen za upotrebu u kancelariji, kod kuće ili dok ste u pokretu. Koristite ga za prenos podataka na računar, kao i za punjenje putem USB-a pomoću zidnih adaptera za naizmeničnu struju, prenosivih punjača baterija i punjača za automobil.

Dugotrajan i izdržljiv

Kabl CP-ABLP150 traje tri puta duže nego standardni USB kablovi zahvaljujući velikom prečniku i upotrebi kvalitetnih materijala. Testiranjem je potvrđeno da može da izdrži preko 10.000 savijanja i ciklusa priključivanja, što znači da pruža bezbedan i pouzdan rad i prilikom punjenja i prilikom prenosa podataka.

Brzi prenos podataka 

Uživajte u brzim prenosima podataka od čak 480 Mb/s.

Dizajniran za bezbednije punjenje

USB kablovi kompanije Sony usaglašeni su sa standardom USB-IF (USB 2.0) i pružaju dodatnu bezbednost, znatno smanjujući rizik od požara, pregrevanja i prekida veze u odnosu na druge USB kablove.

Specifikacije
Povezujte Apple ili mikro USB uređaje preko standardnih USB Type-A priključaka pomoću ovog kabla vrhunskog kvaliteta, koji podržava brz prenos podataka i brzo punjenje.
  • Kabl velikog prečnika sa izlazom od 2,4 A za brže punjenje

  • Vrhunski dizajn: dostupan u zlatnoj, sivoj i ružičastoj boji kako bi se uklopio u vaš stil

  • Složena najlonska konstrukcija za bezbedan i pouzdan rad

  • Punite Apple ili mikro USB uređaje i prenosite podatke između USB Type-A priključaka i njih

  • 1,5 m (oko 4,92 stope) dužine za različite upotrebe

Kompanija Sony posvećena je ne samo pružanju proizvoda, usluga i sadržaja koji donose uzbudljive doživljaje, već i nastojanju da potpuno ukine uticaj na životnu sredinu u svim poslovnim aktivnostima Saznajte više o odnosu kompanije Sony prema životnoj sredini