Slike – Mikro USB kabl za punjenje i prenos
Slike – Mikro USB kabl za punjenje i prenos

Funkcije

Kabl velikog prečnika za brže punjenje

Kablovi kompanije Sony većeg prečnika nude brže punjenje. Uz kompatibilne uređaje, USB kablovi kompanije Sony podržavaju ulaz/izlaz od čak 2,4 A, tako da pružaju pet puta brže punjenje u odnosu na druge kablove.  

USB 2.0 sa brzinom prenosa podataka od čak 480 Mb/s 

Uživajte u najbržem prenosu podataka na USB 2.0 uređaje uz brzine i do 480 Mb/s

Dugotrajan i izdržljiv

USB kablovi kompanije Sony traju tri puta duže nego standardni USB kablovi zahvaljujući velikom prečniku i upotrebi kvalitetnih materijala. Testiranjem je potvrđeno da može da izdrži preko 10.000 savijanja i 10.000 ciklusa priključivanja, što znači da pruža bezbedan i pouzdan rad i prilikom punjenja i prilikom prenosa podataka.

Kompatibilan sa priključcima USB Type-A i mikro USB

Punite uređaje i prenosite podatke sa USB-A priključaka na veliki broj mikro USB uređaja.

Idealan za upotrebu u pokretu

Ovaj kabl je dostupan u praktičnoj dužini od 50 cm (1,64 stope), tako da je idealan za upotrebu u pokretu. Koristite ga za prenos podataka na računar, kao i za punjenje putem USB-a pomoću zidnih adaptera za naizmeničnu struju, prenosivih punjača baterija i punjača za automobil.

Dizajniran za bezbednije punjenje

USB kablovi kompanije Sony usaglašeni su sa standardom USB-IF (USB 2.0) i pružaju dodatnu bezbednost, znatno smanjujući rizik od požara, pregrevanja i prekida veze u odnosu na druge USB kablove.

Specifikacije
  • Kabl velikog prečnika za brzo punjenje

  • Brzina prenosa do 480 Mb/s (USB 2.0)

  • Dugo traje usled velike izdržljivosti

  • Punite uređaje i prenosite podatke između USB Type-A i mikro USB uređaja

  • Dugačak kabl za raznovrsne namene, 50 cm (oko 1,64 stope)

Kompanija Sony posvećena je ne samo pružanju proizvoda, usluga i sadržaja koji donose uzbudljive doživljaje, već i nastojanju da potpuno ukine uticaj na životnu sredinu u svim poslovnim aktivnostima Saznajte više o odnosu kompanije Sony prema životnoj sredini