Pređi na sadržaj

Daju energiju putovanju

Više ne morate da brinete da ćete ostati bez napajanja. Gde god da ste, šta god da se desi, prenosivi punjači kompanije Sony uvek su spremni za putovanje.

Istražite funkcije punjača i energetskih baterija

Napajajte uređaje velikom izlaznom strujom od najmanje 1,5 A za brzo punjenje. LED indikatori nalaze se na svim modelima, a neki modeli imaju indikatore 4 nivoa tako da brzo možete proveriti preostalo punjenje. Uz veliku izlaznu snagu, izabrani modeli omogućavaju vam da punite više USB uređaja istovremeno ili da paralelno punite prenosivi punjač i uređaj pomoću funkcije prolaznog punjenja.

Povezana dva USB priključka i LED indikator

Punite pametni telefon i tablet istovremeno

1000 punjenja

Naši prenosivi punjači koriste tehnologiju hibridnog gela koja garantuje da su bezbedni za putovanja. Napravljen tako da traje, punjač će zadržati 80% snage nakon godinu dana i obezbediće do 1000 punjenja tokom radnog veka.

Litijum-polimerske baterije Sony napravljene su da traju

Naši prenosivi punjači koriste tehnologiju hibridnog gela

Litijum-polimerske baterije

Bezbednosne funkcije

Pouzdane bezbednosne funkcije u potpunosti štite vaše uređaje.

Ikona merača vremena

Bezbednosni merač vremena

Kada se pametni telefon ili dugi uređaj u potpunosti napuni, bezbednosni merač vremena prekida postupak punjenja da bi se sprečilo pregrevanje.

Ikona termometra

Sistem nadzora temperature

Električna struja se zaustavlja kada temperatura baterije pređe maksimalni nivo. To štiti prenosivi punjač i uređaj.

Raznobojno punjenje

Budite izbirljivi po pitanju boje baterije kao i po pitanju boje pametnog telefona da bi se one uvek uklapale sa vašim stilom. Naši punjači su toliko tanki i kompaktni da mogu da vam stanu u torbu, pa ih bez razmišljanja možete nositi svuda sa sobom. Dostupan je veliki broj boja i modela koji se uklapaju sa vašim životnim stilom.

Pronađite ono što vam najviše odgovara

Kompatibilan je sa većinom pametnih telefona i tableta uključujući Xperia™. Možete ga takođe koristiti za punjenje uređaja Cyber-shot™, Handycam® i Walkman®, kad god i gde god vam je potrebno. Izaberite model koji odgovara vašim potrebama.

Apsolutna sloboda

Idealan je za duga putovanja, užurbana poslovna i druga putovanja, a njegov veliki kapacitet omogućava do 6 potpunih punjenja pametnog telefona.

Dodatno napajanje

Možete ga poneti na muzički festival i poslovno putovanje za punjenje uređaja napolju. Obezbedite do 4 potpuna punjenja za pametni telefon.