Iskoristite TV na najbolji način
Usluge za strimovanje

BRAVIA TV pruža vam najbolje sadržaje i zabavu. Uživajte u stotinama aplikacija i igara uz najveće dobaljače 4K sadržaja dodirom dugmeta.

Iskoristite servise za strimovanje na najbolji način uz tri različite vrste početnog ekrana.


Početni ekrani

Početni ekran koji koristite za uređaj BRAVIA sa funkcijom Google TV ™ razlikuje se u zavisnosti od internet veze i od toga da li ste prijavljeni putem Google naloga.


1. “Glavni režim" je mesto na kojem možete pronaći sve funkcije

Ako se povežete s internetom i prijavite putem Google naloga, otvoriće se glavni režim. U glavnom režimu na početnom ekranu će se prikazati omiljeni preporučeni sadržaj na osnovu vaše istorije gledanja.Preporučujemo da koristite "glavni režim" da biste uređaj BRAVIA s funkcijom Google TV ™ koristili na najbolji način.


2. “Režim aplikacije" koji ne beleži istoriju pregledavanja

U ovom režimu, istorija pregledavanja sadržaja ne prikazuje se ni ne beleži na početnom ekranu. Svakoj aplikaciji možete direktno pristupiti. Možete uključiti opciju [Postavke]-[Računi i prijava]-"Odabir računa-"-"Režim samo za aplikacije".3. "Osnovni režim rada" s ograničenim funkcijama

Glasovno pretraživanje nije dostupno u osnovnom režimu rada Ako niste povezani s internetom ni prijavljeni putem Google naloga, neke će funkcije biti ograničene.Povezivanje sadržaja s pametnog telefona s uređajem BRAVIA

Prijavite se u uređaj BRAVIA sa funkcijom Google TV ™ putem istog Google naloga kao i na pametnom telefonu. Jednostavno pretražujte na pametnom telefonu i dodajte pronađeni sadržaj na "listu želja" da bi se taj sadržaj prikazao na TV-u zajedno s (*) i da kasnije ne biste gubili vreme na pretraživanje.

* Za dodavanje na "listu želja" pretražujte uz Google

* Povezani sadržaj prikazaće se u biblioteci na TV-u