Iskoristite TV na najbolji način
Udvajanje prikaza

Jednostavno projektujte sadržaj kao što su fotografije i video zapisi s malog ekrana pametnog telefona na veliki ekran BRAVIA TV-a. BRAVIA uz Chromecast built-in može emitovati fotografije, video zapise, muziku i druge sadržaje s pametnog telefona na BRAVIA TV.

Dovoljno je povezati pametni telefon i uređaj BRAVIA s istom Wi-Fi mrežom i pritisnuti ikonu za emitovanje prikazanu na pametnom telefonu.

* Aplikacija pametnog telefona mora da podržava ugrađeni Chromecast.
* Ako je to aplikacija "Google slike", možete da emitujete i sa iPhone uređaja. (Od aprila 2021.).

Šta možete s uređajem iPhone i podrškom za Apple AirPlay 2

Prikazivati fotografije s uređaja iPhone na uređaju BRAVIA

Zajedno s porodicom i prijateljima uživati u fotografijama i video zapisima s uređaja iPhone, iPad ili MacBook na uređaju BRAVIA. Jednostavno povežite uređaj BRAVIA i svoj uređaj s istom Wi-Fi mrežom pa dodirnite ikonu AirPlay koja će se prikazati na ekranu.Zajedno s porodicom i prijateljima uživati u fotografijama i video zapisima s uređaja iPhone, iPad ili MacBook na uređaju BRAVIA. Jednostavno povežite uređaj BRAVIA i svoj uređaj s istom Wi-Fi mrežom pa dodirnite ikonu AirPlay koja će se prikazati na ekranu.


Pričajte sa Siri

Uređaj BRAVIA možete uključiti i isključiti tako da izgovorite "Hey Siri, Turn on your BRAVIA" u svoj iPhone. Možete i jednostavno pustiti muziku s uređaja iPhone na BRAVIA TV-u tako da izgovorite "Hey Siri, play Apple Music songs on your" TV ".

* Bravia postavke → Apple AirPlay i HomeKit → HomeKit postavke, pratite uputstva na ekranu za postavljanje početnih postavki.
* Uređaj BRAVIA i iPhone morate povezati s istom Wi-Fi mrežom.