WF-1000XM3

Samo muzika. I ništa drugo.

Pauzirajte spoljni svet – ovo se odnosi samo na vas i vašu muziku. Bez buke, žica i ometanja. Samo izuzetan zvuk, napredno potiskivanje buke i čista sloboda slušanja iz sata u sat.

POTPUNO BEŽIČNO

Bežične slušalice sa funkcijom potiskivanja buke WF-1000XM3

WF-1000XM3
Slika – Bežične slušalice sa funkcijom potiskivanja buke WF-1000XM3

platinumsilverblack

Glavne karakteristike modela WF-1000XM3
Napredno potiskivanje buke

Tehnologija potiskivanja buke u slušalicama WF-1000XM3 predstavlja našu najnapredniju tehnologiju do sada u zaista bežičnim slušalicama, uz HD procesor za potiskivanje buke QN1e. Tako možete potpuno da se uživite u muziku.

Snimci proizvoda i tehnički crtež slušalica WF-1000XM3
Tehnologija dvostrukog senzora buke

Dva mikrofona – sa prostiranjem signala unapred i unazad – na površini slušalica hvataju više ambijentalnih zvukova okruženja, bez obzira na to da li je u pitanju buka tokom leta, gradski saobraćaj ili žamor u kancelariji. 

HD procesor za potiskivanje buke QN1e

Kad detektuje ambijentalni zvuk, namenski HD procesor za potiskivanje buke QN1e baca se na posao. Ne samo što potiskuje znatno više buke na skoro svim frekvencijama već koristi i manje napajanja.

Detalj štampane ploče sa HD procesorom za potiskivanje buke QN1e
Izuzetan kvalitet slike

U kombinaciji sa naprednom audio tehnologijom, umeci za uši sa funkcijom potiskivanja buke WF-1000XM3 ne samo što omogućavaju slušanje bez buke već nude i besprekoran kvalitet zvuka.

Krupni plan umetka za uši WF-1000XM3 sa prikazanim drajverom od 6 mm
Jedinica drajvera od 6 mm

Mali ali moćan drajver od 6 mm nalazi se unutar slušalica kako bu pružio bogat, jasan i sveobuhvatni zvuk.

Logotip HD procesora za potiskivanje buke QN1e kompanije Sony
HD procesor za potiskivanje buke QN1e

Višefunkcionalni HD procesor za potiskivanje buke QN1e kombinuje digitalno potiskivanje buke, obrađivanje 24-bitnog audio signala i digitalno-analogni konverter sa pojačalom za slušalice. Rezultat? Upečatljiv zvuk sa minimalnim izobličenjem.

DSEE HX logotip
Povećajte kvalitet digitalne muzike uz DSEE HX

Digital Sound Enhancement Engine HX (DSEE HX™) poboljšava komprimovane digitalne muzičke datoteke i približava ih visokom kvalitetu HD zvuka. 

Zaista bežična tehnologija

Uz bežičnu tehnologiju Bluetooth® i celodnevnu ergonomsku udobnost prianjanja, slušalice sa funkcijom potiskivanja buke WF-1000XM3 nude pravu bežičnu slobodu.

Savršene za televizijske emisije, filmove i još mnogo toga

Gledate video sadržaj na pametnom telefonu ili tabletu? Napredna bežična veza na modelu WF-1000XM3 precizno sinhronizuje ono što vidite na ekranu sa onim što slušate na slušalicama kako biste više uživali u gledanju.

Slušalice WF-1000XM3, magnetno kućište za punjenje i pametni telefon Xperia na stolu pored knjiga i naočara, staklenog pehara i keramičke vaze
Ilustracija objašnjava kako novi Bluetooth čip istovremeno prenosi zvuk do levog i desnog uha

(A) WF-1000X automatski BT prenos sleva nadesno.
(B) WF-1000XM3 istovremeni BT prenos nalevo/nadesno

Stabilno i pouzdano Bluetooth® povezivanje

Bluetooth čip koji prenosi zvuk istovremeno do levog i desnog uha, u kombinaciji sa optimizovanim dizajnom antene, osigurava stabilnu vezu i izuzetan doživljaj pri slušanju. Malo kašnjenje zvuka omogućava i uživanje u gledanju.

Optimizovani dizajn antene

Položaj Bluetooth® antene na slušalicama optimizovan je da bi se osigurala šira pokrivenost. To pomaže da signal ostane jak za neprekidno strimovanje.

Slika koja prikazuje optimizovani dizajn antene slušalica WF-1000XM3.
Izrađene tako da sigurno i stabilno prianjaju
Slika koja ilustruje ergonomsku strukturu umetaka za uši WF-1000XM3 sa tri hvata.
Ergonomska struktura sa tri hvata

Umeci za uši sa potiskivanjem buke ergonomski su dizajnirani da ostvare kontakt sa tri različite tačke uha kako bi nalegli bezbedno i udobno.

Slika koja prikazuje gumenu površinu velikog trenja slušalica WF-1000XM3.
Gumena površina velikog trenja

Gumena površina s jakim trenjem drži umetke za uši sa funkcijom potiskivanja buke čvrsto i sigurno u vašem uhu, tako da ne mogu neočekivano da iskliznu.

Snimak proizvoda slušalica WF-1000XM3 sa futrolom za punjenje, USB-C kablom i različitim umecima za uši.
Sve što vam je potrebno

Uz 3 veličine umetaka za uši za trostruku udobnost i 4 veličine dugačkih hibridnih silikonskih umetaka, pronaći ćete ono što vam najviše odgovara da biste poboljšali kvalitet zvuka i smanjili prodor spoljne buke. Dobijate i USB-C kabl za punjenje.

Ikona za trajanje baterije od 24 sata
Do 24 sata slušanja   

Kad su potpuno napunjene, slušalice daju 6 sati napajanja, a korisna futrola za punjenje pruža još 3x punjenja kako biste uživali celog dana. To je do 24 sata slušanja bez buke. Kad se potiskivanje buke isključi, to vreme je još duže – 8 sati rada kad su potpuno napunjene, uz dodatna 3x punjenja iz futrole za punjenje, što pruža do 32 sata reprodukcije.

Ikona za brzo punjenje od 10 min./reprodukciju od 90 min.
Brzo punjenje kad god vam zatreba

Ponekad vam je brzo potrebna muzika. Dakle, ako ponestaje napajanja u slušalicama, brzo punjenje od 10 minuta u futroli za punjenje pružiće vam do 90 minuta reprodukcije. 

Slika iz života koja prikazuje postavljanje umetaka za uši WF-1000XM3 u magnetnu futrolu za punjenje.
Korisna magnetna futrola za punjenje

Vratite slušalice sa funkcijom potiskivanja buke u futrolu za punjenje i one će lako kliknuti na mesto zahvaljujući magnetnoj unutrašnjosti. USB-C kabl vam omogućava da brzo i lako napunite futrolu i pripremite se za novi dan slušanja.

Ilustracija ruke i prsta koji dodiruje dugme
Razgovarajte jednim dodirom uz Quick Attention

Postavljanje prsta na umetak za uši smanjuje jačinu zvuka i propušta ambijentalni zvuk kako biste mogli da ćaskate s nekim bez skidanja slušalica. Intuitivna kontrola dodirom daje moć vrhovima prstiju. Tapnite na levi umetak za uši da biste potiskivanje buke promenili u ambijentalni zvuk. Koristeći aplikaciju Sony | Headphones Connect možete umecima za uši dodeliti i druge opcije, kao što su Google Assistant, Amazon Alexa i kontrola jačine zvuka muzike.

Prilagodljiva kontrola zvuka automatski se prilagođava onome što radite

Aplikacija Sony | Headphones nudi prilagodljivu kontrolu zvuka, pametnu funkciju koja automatski otkriva šta radite – na primer, putujete, hodate ili čekate – i prilagođava postavke zvukova iz okruženja u skladu sa situacijom. Postavku možete da prilagodite prema svojim željama.

Ilustracija prilagodljive kontrole zvuka prikazuje ikone taksija i autobusa uz reč „Prevoz“ i istaknutu funkciju potiskivanja buke
Putovanje

Putujte bez prekida i udubite se u muziku bez pozadinske buke.

Ilustracija prilagodljive kontrole zvuka prikazuje ikone hodanja uz reč „Hodanje“ i istaknutu funkciju ambijentalnog zvuka 20
Peške

Budite svesni svog okruženja, od ulice do kancelarije, dok sve vreme uživate u muzici.

Ilustracija prilagodljive kontrole zvuka prikazuje ikone sedenja i stajanja uz reč „Stajanje“ i istaknutu funkciju potiskivanja buke
Čekanje

Slušajte važna obaveštenja dok čekate, uz smanjenu drugu pozadinsku buku.

Slušalice koje reaguju na vas

Senzor blizine u svakom umetku za uši može da otkrije da li nosite samo jednu ili obe slušalice i tome prilagođava reprodukciju.

Ilustracija osobe koja uklanja slušalicu iz uha
Pauzirajte muziku

Izvadite jedan umetak za uši i muzika će se automatski pauzirati s obe strane.

Ilustracija osobe koja vraća slušalicu u uho
Nastavite reprodukciju

Vratite umetak za uši i muzika će automatski nastaviti reprodukciju.

Logotip aplikacije Sony | Headphones Connect
Slušanje pod kontrolom

Uz aplikaciju Sony | Headphones Connect, kontrola ambijentalnog zvuka omogućava vam da podesite jačinu pozadinskog zvuka i pruža vam opciju da omogućite da se čuju samo glasovi. U međuvremenu vam ekvilajzer omogućava da prilagodite nivoe zvuka u skladu sa muzikom.

Radite pametnije uz omiljeni glasovni pomoćnik

Google Assistant, Amazon Alexa i Siri

Obraćajte se omiljenom glasovnom pomoćniku da biste upravljali svojim dnevnim rasporedom. Uživajte u zabavi, povezujte se s prijateljima, pronalazite informacije, slušajte muziku i obaveštenja, podešavajte podsetnike i još mnogo toga.

Logotipi za ugrađene usluge Google Assistant i Alexa
Ikona obavljanja poziva bez upotrebe ruku
Obavljanje poziva jasnijeg zvuka bez upotrebe ruku

Razgovor teče slobodno uz lako obavljanje poziva bez upotrebe ruku. Slušalice WF-1000XM3 donose jasniji kvalitet glasa, a pozive možete da prihvatate koristeći bilo koji umetak za uši ili oba umetka. To vam omogućava smenjivanje između punjenja i zvuka poziva u bučnim okruženjima.

Moderan, klasični stil

Od slušalica i njihovog jednostavnog, minimalističkog izgleda, pa do futrole za punjenje sa taktilnim, vrhunskim završnim slojem, sve se svodi na elegantan, nenametljiv stil.

Snimak proizvoda futrola za punjenje WF-1000XM3 u različitim bojama.
Odaberite boju

Slušalice WF-1000XM3 i futrola za nošenje postoje u različitim bojama kako bi se uklopile uz vaš stil.

Sertifikovane slušalice za lični doživljaj

Uz slušalice sertifikovane za 360 Reality Audio i aplikaciju Sony | Headphones Connect optimizujte doživljaj zahvaljujući analizi oblika uha i uživajte u vrhunskom realističnom doživljaju muzike.

Lični bioskopski doživljaj

Uz BRAVIA XR™ i bežični predajnik WLA-NS7

Uživajte u uzbudljivom Dolby Atmos® doživljaju i prostornom zvuku od 360 stepeni koji se prilagođava vašim ušima uz BRAVIA XR i ove slušalice koje koriste bežični predajnik WLA-NS7.  

Čovek sedi na kauču u dnevnoj sobi i koristi slušalice pomoću bežičnog predajnika
360 Spatial Sound Personalizer

Uz Sony | 360 Spatial Sound Personalizer, uživaćete u optimizovanom zvučnom doživljaju. Aplikacija evidentira i analizira oblik vašeg uha, što ovim slušalicama omogućava da vam stvore lično polje prostornog zvuka kad se upare sa BRAVIA XR televizorima.

Bežični predajnik WLA-NS7 sa slušalicama na komodi, povezan sa televizorom BRAVIA montiranim na zid
Dolby Atmos doživljaj

Kada bežični predajnik Sony WLA-NS7 povežete sa BRAVIA XR televizorom, vaše slušalice stvaraju idealan raspored fantomskih zvučnika svuda oko vas da biste mogli da uživate u Dolby Atmos doživljaju. Uronite u scenu i naći ćete se pravo u srcu akcije.

Artist_connection
Isprobajte muziku na reproduktoru uz aplikaciju Artist Connection

Specifikacije i funkcije

Potpuno bežične slušalice WF-1000XM3 kombinuju napredno potiskivanje buke sa zvukom visokog kvaliteta, pametnim funkcijama za slušanje, Bluetooth® i NFC vezom, celodnevnim trajanjem baterije i udobnošću pri dugom slušanju.
  • Digitalno potiskivanje buke sa HD procesorom QN1e i tehnologijom dvostrukog senzora za buku

  • Zaista bežični dizajn uz bežičnu tehnologiju BLUETOOTH®

  • Baterija traje do 24 sata za celodnevno slušanje

  • Funkcija Quick Attention omogućava vam lako ćaskanje bez skidanja slušalica

  • Moderan klasični dizajn sigurno naleže u vaše uši

DRAJVER
6 mm, kupolasti tip (CCAW zavojnica)
DSEE HX
Da
FREKVENTNI ODZIV (BLUETOOTH® KOMUNIKACIJA)
20 Hz – 20.000 Hz (uzorkovanje od 44,1 kHz)
FREKVENTNI ODZIV (AKTIVNI RAD)
-
PASIVNI RAD
-
NFC
Da (futrola)
DUŽINA KABLA
-
Kompanija Sony posvećena je ne samo pružanju proizvoda, usluga i sadržaja koji donose uzbudljive doživljaje, već i nastojanju da potpuno ukine uticaj na životnu sredinu u svim poslovnim aktivnostima Saznajte više o odnosu kompanije Sony prema životnoj sredini

Nagrade

Nagrade