SOUNDBAROVI

2.1-kanalni Wi-Fi®/Bluetooth® zvučnik koji se stavlja ispod televizora

HT-XT3
Slika – 2.1-kanalni Wi-Fi®/Bluetooth® zvučnik koji se stavlja ispod televizora
Slike – 2.1-kanalni Wi-Fi®/Bluetooth® zvučnik koji se stavlja ispod televizora
Slike – 2.1-kanalni Wi-Fi®/Bluetooth® zvučnik koji se stavlja ispod televizora
Slike – 2.1-kanalni Wi-Fi®/Bluetooth® zvučnik koji se stavlja ispod televizora
Slike – 2.1-kanalni Wi-Fi®/Bluetooth® zvučnik koji se stavlja ispod televizora
Slike – 2.1-kanalni Wi-Fi®/Bluetooth® zvučnik koji se stavlja ispod televizora
Način na koji su to umetnici zaista predvideli

HD zvuk vam omogućava da uživate u najprefinjenijim detaljima studijskog zvuka uz viši kvalitet nego kod CD-a. Strast prema muzici zajednička je za svaku komponentu od signala do zvučnika, pa imate osećaj da umetnik izvodi numeru pred vama.

Napravljena za ljubitelje okružujućeg zvuka

Veoma jednostavno prelazite između obuhvatajućeg filmskog zvuka i bogatog HD zvuka. Uz tehnologiju 2.1-kanalnog virtuelnog okružujućeg zvuka i ugrađene niskotonce, HT-XT3 daje dubok, snažan zvuk koji vas prenosi u središte akcije. Višenamenski dizajn omogućava stavljanje ispod televizora, pa možete da uštedite prostor.

Pogledajte video zapis

Pogledajte HT-XT3 izbliza i otkrijte dubinu zvuka koja se može postići ovim kompaktnim zvučnikom koji se stavlja ispod televizora.

2.1-kanalni zvučnik koji se stavlja ispod televizora
Snažne zvučne podloge

Ovaj 2.1-kanalni zvučnik koji se stavlja ispod televizora daje filmskim zvučnim podlogama snagu kakvu zaslužuju zahvaljujući izlaznoj snazi od 350 W i prisustvu dva ugrađena niskotonca.

HDMI®
Napravljen za povezivanje

Uspostavite vezu sa mnoštvom drugih uređaja pomoću HDMI, analognih i optičkih ulaza.

LDAC, Bluetooth® traka sa zvučnicima
Iskoristite Bluetooth® na najbolji način

Prenosite zvuk HD klase putem Bluetooth® veze uz LDAC kodek koji podržava do tri puta veće brzine u bitovima od standardne Bluetooth® veze.

Čujte kako zvuči prava zvučna pozornica

S-Force PRO Front Surround Sound

Ova tehnologija za upečatljivi virtuelni okružujući zvuk na prirodan način oponaša trodimenzionalna zvučna polja, pa možete da uživate u bogatom zvuku visokog stepena vernosti u širokom području za slušanje.

Zvučna osnova

Zvučnik koji se stavlja ispod televizora ima dva snažna niskotonca koji filmovima i muzici daju dubinu zvuka i odličnu reprodukciju opsega niskih i srednjih tonova. Ima 2-sistemske koaksijalne drajvere i supervisokotonac.

Dolby® True HD

Uživajte u HD filmovima uz jasan i izuzetno veran okružujući zvuk.

DTS-HD Master Audio

Oživite filmove i muziku uz preciznost originalnog studijskog snimka.

Šta je to HD zvuk?

HD zvuk predstavlja kolekciju digitalnih procesa koji omogućavaju kodiranje i reprodukciju muzike uz veće brzine uzorkovanja nego kod CD-a.

HD zvuk
44,1 kHz/16-bitno [CD]
HD zvuk
96 kHz/24-bitno [HD]
S-Master HX
S-Master HX digitalno pojačalo

S-Master HX digitalno pojačalo reprodukuje fine detalje i široki opseg HD formata, bez ikakvih izobličenja.

DSEE HX
Digital Sound Enhancement Engine HX

DSEE HX povećava kvalitet komprimovane digitalne muzike (mp3, ACC, ATRAC i WMA). Vraća visoke i niske tonove koji se gube pri komprimovanju i daje bogat zvuk bliži HD kvalitetu.

ClearAudio+
Optimizovana reprodukcija

Zahvaljujući kombinaciji audio tehnologija kompanije Sony, ClearAudio+ optimizuje zvuk kako biste dobili jasniju i izoštreniju reprodukciju muzike, dijaloga i zvučnih efekata.

Precizan zvuk punog opsega

Maksimalni zvuk, minimalni prostor. Koaksijalni dizajn zvučnika kombinuje zvučnik širokog opsega i visokotonac u jednoj 2-sistemskoj zvučničkoj jedinici radi pružanja širokog opsega niskih i visokih tonova. U kombinaciji sa ugrađenim niskotoncima, ovo omogućava da HT-XT3 reprodukuje zvuk punog frekventnog opsega uz HD detalje.

Projektovani za izuzetan zvučni ugođaj

Supervisokotonac u zvučniku koji se stavlja ispod televizora doprinosi izuzetno širokom frekventnom opsegu, daje uzdižuće visoke tonove i odličnu reprodukciju zvuka u gornjem delu opsega.

Supervisokotonac
Bluetooth® prenos najvišeg kvaliteta

Podignite prenos muzike na novi nivo. LDAC kodek koji je razvila kompanija Sony podržava do tri puta veću brzinu u bitovima u odnosu na standardni Bluetooth® prenos, brzine uzorkovanja do 96 kHz i efikasnije kodiranje za kvalitet zvuka bolji nego kod CD-a.

NFC, Bluetooth® traka sa zvučnicima
Povežite se za tren oka

Samo prislonite odabrane NFC pametne telefone ili tablete uz zvučnik koji se stavlja ispod televizora i trenutno uspostavite Bluetooth® vezu jednim dodirom.

Bluetooth®, Bluetooth® traka sa zvučnicima
Bežični Bluetooth prenos

Uživajte u muzici odličnog kvaliteta kada tablet ili pametni telefon povežete direktno sa zvučnikom koji se stavlja ispod televizora putem Bluetooth® veze.

Ugrađena Wi-Fi® funkcija
Nema više kablova

Ugrađena Wi-Fi® funkcija omogućava sveobuhvatno povezivanje i omogućava vam da prenosite muziku i zvuk iz mnoštva usluga na mreži.

Lak pristup muzici

Uživajte u jednostavnom pristupu bogatom izboru muzike i drugog sadržaja zahvaljujući usluzi Chromecast built-in (ranije Google Cast™) i usluzi Spotify Connect.

Chromecast built-in
Chromecast built-in

Strimujte muziku, Internet radio i podcastove sa pametnog telefona, tableta ili prenosivog računara na audio uređaju. Samo dodirnite dugme za prenos.

Spotify
Spotify Connect

Reprodukujte Spotify preko audio uređaja pomoću aplikacije Spotify kao daljinskog upravljača.

Strimujte uz Chromecast built-in

Strimujte muziku, potkastove i radio iz preko 100 audio aplikacija, što obuhvata YouTube Music i drugo.

Media Object


Pogledajte ga na delu

Objedinite muziku

Prilagodite doživljaj slušanja uz SongPal

Aplikacija SongPal objedinjuje svu muziku u jednom prostoru. Grupišite odabrane uređaje kompanije Sony i podešavajte plejliste za slušanje u više prostorija, menjajte postavke zvuka i pregledajte razne muzičke biblioteke i dobavljače sadržaja na mreži.

SongPal 3.0, Bluetooth® traka sa zvučnicima
Slušajte muziku u drugoj prostoriji

Neka vas ista odlična numera prati kroz kuću zahvaljujući funkciji slušanja u više prostorija kojom se upravlja pomoću aplikacije SongPal. Povežite odabrane trake sa zvučnicima i zvučnike kompanije Sony, a zatim prenosite muziku sa računara ili DLNA mreže u više prostorija u domu.

Savršeno se uklapa sa nameštajem

Vrhunsko višenamensko rešenje za zvuk

Elegantni, minimalistički dizajn modela HT-XT3 napravljen je tako da se uklopi u svakoj prostoriji u domu. U ovaj kompaktni zvučnik koji se stavlja ispod televizora (i može da služi kao postolje za njega) udobno su smeštena dva koaksijalna zvučnika, dva drajvera niskotonca. Udobno staje čak i na najuža mesta zahvaljujući tankom profilu i visini od 8 cm (3,2”).

Savršena sinergija

Uklapa se sa televizorima kompanije Sony

Robusni, ali kompaktni ram napravljen je tako da podržava televizore težine do 50 kg (110 funti) i veličine ekrana do 165 cm (65”). Njen prefinjeni stil čini je savršenim partnerom za jednostavnu eleganciju televizora kompanije Sony.

Prenos 4K signala
Podrška za 4K

Podržava prenos 4K signala

Održite 4K kvalitet od izvora do ekrana. Samo povežite 4K uređaj na HT-XT3 za prenos podataka preko trake sa zvučnicima direktno do televizora, bez kompromisa po pitanju kvaliteta slike, i doživeli bogatu, vernu sliku uz zvuk koji ispunjava prostoriju.

Specifikacije i funkcije

Veoma jednostavno prelazite između obuhvatajućeg filmskog zvuka i bogatog HD zvuka. Uz tehnologiju 2.1-kanalnog virtuelnog okružujućeg zvuka i ugrađene niskotonce, HT-XT3 daje dubok, snažan zvuk koji vas prenosi u središte akcije. Višenamenski dizajn omogućava stavljanje ispod televizora, pa možete da uštedite prostor.
  • Kompatibilnost sa HD zvukom

  • DSEE HX povećava kvalitet muzike na nivo HD zvuka

  • S-Master HX digitalno pojačalo za čist zvuk

  • Odlična muzika u jednom koraku uz ClearAudio+

  • Jednostavno Bluetooth® povezivanje uz NFC jednim dodirom 

Izlazna snaga (ukupno)
350 W
Kanali pojačala
2.1 kanala
Ulazni/izlazni priključci
Analogni audio ulaz (1), Bluetooth® prenos (1), Bluetooth® prijem (1), Ethernet (1), HDMI® video izlaz (1), HDMI® video ulaz (3), USB-A (1)
VELIČINA GLAVNE JEDINICE – SAMO TELO (Š x V x D) 
75 x 8,3 x 35,8 cm
Kompanija Sony posvećena je ne samo pružanju proizvoda, usluga i sadržaja koji donose uzbudljive doživljaje, već i nastojanju da potpuno ukine uticaj na životnu sredinu u svim poslovnim aktivnostima Saznajte više o odnosu kompanije Sony prema životnoj sredini

Recenzije

Šta kažu korisnici