SOUNDBAROVI

2.1-kanalni Wi-Fi®/Bluetooth® zvučnik koji se stavlja ispod televizora

HT-XT2
Slika – 2.1-kanalni Wi-Fi®/Bluetooth® zvučnik koji se stavlja ispod televizora
Slike – 2.1-kanalni Wi-Fi®/Bluetooth® zvučnik koji se stavlja ispod televizora
Slike – 2.1-kanalni Wi-Fi®/Bluetooth® zvučnik koji se stavlja ispod televizora
Jedna kutija. Zvuk koji ispunjava prostoriju.

Doživite svaki film i plejlistu uz zvuk koji ispunjava prostoriju pomoću ovog zvučnika koji se stavlja ispod televizora. Uz snažne niske tonove iz integrisanog niskotonca i opciju bežičnog (Wi-Fi® ili Bluetooth®) povezivanja dodatnih zvučnika i usluga za strimovanje, u odličnom zvuku možete da uživate u celoj kući.

Ukupna izlazna snaga 170 W
Ukupna izlazna snaga 170 W

Pojačajte i slušajte sve uz nominalnu izlaznu snagu od 170 W.

2.1-kanalni okružujući zvuk
2.1-kanalni okružujući zvuk

Zvučnici širokog opsega i visokotonci na krajevima zvučnika koji se stavlja ispod televizora daju tutnjajuće niske i uzdižuće visoke tonove u širokoj oblasti za slušanje.

Wi-Fi®
Bežični zvuk

Uspostavite bežičnu vezu sa kućnom mrežom i internet uslugama za strimovanje muzike pоmoću ugrađene Wi-Fi® veze ili koristite Bluetooth® da biste strimovali zvuk sa pametnog telefona ili tablet računara.

Bolji doživljaj slušanja svega

Pružite svakoj numeri, filmu i televizijskoj emisiji kvalitet kakav zaslužuje. HT-XT2 ima ugrađeni niskotonac za rezonantni bas, dok 2-sistemski zvučnici kombinuju jedinicu širokog opsega i visokotonac za zvuk punog frekventnog opsega.

S-Force PRO Front Surround tehnologija
Okružite se zvukom

S-Force PRO Front Surround tehnologija

Naša tehnologija virtuelnog okružujućeg zvuka prenosi vas u samo središte filmova koje volite tako što oponaša bioskopski okružujući zvuk.

Napravljena je tako da se uklapa sa televizorom

Ovaj kompaktni zvučnik koji se stavlja ispod televizora kompatibilan je sa televizorima dijagonale do 140 cm (55”). Njegova prefinjena, nenametljiva završna obrada besprekorno se uklapa sa televizorom i ostatkom sistema kućnog bioskopa.

Povežite se

HDMI, USB i digitalni priključci

Sada možete da uživate u visokom kvalitetu zvuka bez obzira na sadržaj zahvaljujući HDMI ARC, USB i digitalnim priključcima. 

Bolji Bluetooth®

LDAC omogućava prenos približno tri puta više podataka (pri maksimalnoj brzini prenosa podataka: 990 kb/s) u odnosu na standardni Bluetooth® audio, za superioran doživljaj bežičnog slušanja.

LDAC
Zvuk koji vas prati

Strimujte muziku u celoj kući uz SongPal Link

Slušajte istu odličnu numeru u celoj kući zahvaljujući funkciji slušanja u više prostorija kojom se upravlja pomoću aplikacije SongPal. Koristite SongPal Link da biste grupisali odabrane trake sa zvučnicima i zvučnike kompanije Sony, a zatim strimujte muziku u više prostorija.

Lak pristup muzici

Uživajte u jednostavnom pristupu bogatom izboru muzike i drugog sadržaja zahvaljujući usluzi Chromecast built-in (ranije Google Cast™) i usluzi Spotify Connect.

Chromecast built-in
Chromecast built-in

Strimujte muziku, Internet radio i podcastove sa pametnog telefona, tableta ili prenosivog računara na audio uređaju. Samo dodirnite dugme za prenos.

Spotify
Spotify Connect

Reprodukujte Spotify preko audio uređaja pomoću aplikacije Spotify kao daljinskog upravljača.

Strimujte uz Chromecast built-in

Strimujte muziku, potkastove i radio iz preko 100 audio aplikacija, što obuhvata YouTube Music i drugo.

Specifikacije i funkcije

Uživajte u neverovatnom zvuku za sve filmove i muziku pomoću ovog kompaktnog zvučnika koji se stavlja ispod televizora i savršen je za televizore dijagonale do 140 cm (55”). Dodajte par zvučnika za zadnji bežični okružujući zvuk uz SongPal Link, slušajte uz Bluetooth® ili strimujte muziku uz viši kvalitet u formatu LDAC. Ugrađeni niskotonac daje bogat i snažan bas i omogućava da sve ostane u jednom kompaktnom kućištu.
  • S-Master digitalno pojačalo za čist zvuk

  • Wi-Fi® i DLNA za prenos muzike

  • Bluetooth® povezivanje kompatibilno sa tehnologijom LDAC za doživljaj slušanja visokog kvaliteta

  • Kompatibilnost sa uslugom Chromecast built-in i uslugom Spotify za raznovrsniji izbor muzike

  • Povezujte se sa zvučnicima u drugim prostorijama uz SongPal Link

Izlazna snaga (ukupno)
170 W
Kanali pojačala
2.1-kanalni
Ulazni/izlazni priključci
Bluetooth® prenos, Bluetooth® prijem, Ethernet, HDMI® video izlaz (1), USB
VELIČINA GLAVNE JEDINICE – SAMO TELO (Š x V x D) 
72 x 8 x 32,5 cm

Šta je u pakovanju

Nalepnica u boji za kartonsku kutiju, Baterije, Kartica za registraciju korisnika (monohromatska), Vodič za brzo podešavanje

Kompanija Sony posvećena je ne samo pružanju proizvoda, usluga i sadržaja koji donose uzbudljive doživljaje, već i nastojanju da potpuno ukine uticaj na životnu sredinu u svim poslovnim aktivnostima Saznajte više o odnosu kompanije Sony prema životnoj sredini