HT-X8500

Bioskopska atmosfera, moćan ugrađeni bas

Iskusite trodimenzionalni okružujući zvuk sa ovom 2.1-kanalnom Dolby Atmos® i DTS:X® trakom sa zvučnicima sa ugrađenim niskotoncima za dublji bas i elegantnim dizajnom koji se savršeno uklapa ispred vašeg televizora.

SOUNDBAROVI

2.1-kanalna Dolby Atmos®/DTS:X® jednodelna traka sa zvučnicima sa ugrađenim niskotoncem | HT-X8500

HT-X8500
Slika – 2.1-kanalna Dolby Atmos®/DTS:X® jednodelna traka sa zvučnicima sa ugrađenim niskotoncem | HT-X8500
Slušajte zvuk koji dolazi svuda oko vas uz simulirani okružujući zvuk na 7.1.2 kanala 

Vertical Surround Engine, naša najnovija tehnologija za okružujući zvuk, omogućava vam da u jednoj tankoj jedinici uživate u uzbuđenju koje pružaju Dolby Atmos® i DTS:X®. Nezavisno od toga u kakvoj ste prostoriji, zahvaljujući naprednoj DSP tehnologiji možete da reprodukujete pun bioskopski zvuk svuda oko sebe, uključujući i odozgo, samo sa dva prednja zvučnika.

Vertical S. je isključen
VERTICAL S. JE ISKLJUČEN
Vertical S. je uključen
VERTICAL S. JE UKLJUČEN
Ilustracija vertikalnog zvuka
Uživajte u zvuku koji dolazi odozgo 

Zahvaljujući tehnologiji virtuelnog okružujućeg zvuka kompanije Sony, soundbar može da pozicionira zvuk u vertikalnom prostoru – tako da možete da uživate u 3D zvuku bez potrebe za zvučnicima koji se ugrađuju u plafon ili emituju zvuk nagore. Kao i Dolby Atmos i DTS:X, Vertical Surround Engine pruža realističniji, višedimenzionalni zvuk i drugim formatima.

Ilustracija okružujućeg zvuka
Pojednostavljen okružujući zvuk

Koristeći isključivo prednje zvučnike, jedinstvena tehnologija obrade digitalnog zvučnog polja kompanije Sony virtuelno reprodukuje polje okružujućeg zvuka, pri čemu zvuk do vas dolazi sa obe strane. Nema potrebe za dodavanjem zadnjih zvučnika, što znači da možete da uživate u bogatom, bioskopskom okružujućem zvuku bez pretrpavanja životnog prostora.

Izaberite idealno okruženje

Postoji dugme za svaki zvuk – izaberite onaj koji vam najviše odgovara za ono što gledate ili slušate.

Iskusite dubok bas

HT-X8500 u centru ima dva moćna ugrađena niskotonca koja vam omogućavaju da uživate u dubokom basu bez dodatne opreme koja vam nepotrebno zauzima prostor.

Tanak i elegantan 

Sa dimenzijama od samo 890 mm x 64 mm x 96 mm, HT-X8500 je tanak, kompaktan i nenametljiv, i uklapa se sa vašim BRAVIA televizorom. U prepoznatljive elemente dizajna spadaju mrežica zvučnika od bušenog metala i vodovi niskotonca sa obe strane.

Ikona za 4K HDR
Uživajte u svim filmovima u 4K HDR kvalitetu

Uz najnoviji prenos 4K HDR od 18 Gb/s i HDCP 2.2/HDCP 2.3, HT-X8500 je napravljen za najnovije formate kućnog bioskopa.

Jednostavno se dodaje u AV sistem

Povežite konzolu za igre, UHD Blu-ray™ plejer ili set top box uređaj, kao i televizor sa HDMI i optičkim digitalnim ulazima.

Ikona bežične veze
Bežično povezivanje sa televizorom

Uz Sony BRAVIA TV koji podržava Bluetooth® predajnik, zvuk možete bežično da šaljete na soundbar

HDMI logotip
Povezivanje jednim HDMI eARC kablom

Uz HDMI eARC, sa kompatibilnog televizora možete da uživate u najnovijim formatima okružujućeg zvuka sa velikom brzinom protoka, kao što su Dolby Atmos® i DTS:X®.

Strimujte muziku pomoću Bluetooth® tehnologije
Strimujte omiljenu muziku

Uparite HT-X8500 sa pametnim telefonom ili tabletom pomoću Bluetooth® tehnologije da biste bežično strimovali sve omiljene albume i plejliste.

Specifikacije i funkcije

Ovaj 2.1-kanalni Dolby Atmos®/DTS:X® soundbar sa ugrađena dva niskotonca i tehnologijom Vertical Sound Engine pruža bioskopski, trodimenzionalni doživljaj okružujućeg zvuka, dok se njegov elegantan dizajn savršeno uklapa ispred vašeg televizora.
  • 2.1 kanala, Dolby Atmos/DTS:X uz Vertical Sound Engine

  • Ugrađeni niskotonci za dubok bas

  • Tanak dizajn niskog profila uklapa se sa televizorom

  • Dugmad za režime zvuka za veće uživanje u filmovima, muzici, igrama, vestima i sportu

  • Kompatibilno sa 4K HDR formatom

Kompanija Sony posvećena je ne samo pružanju proizvoda, usluga i sadržaja koji donose uzbudljive doživljaje, već i nastojanju da potpuno ukine uticaj na životnu sredinu u svim poslovnim aktivnostima Saznajte više o odnosu kompanije Sony prema životnoj sredini