HT-ST9

Nova definicija kućnog zvuka

Obuhvatajući bioskopski okružujući zvuk u kombinaciji sa izvanrednim HD zvukom. HT-ST9 vam omogućava da uživate u zvučnom savršenstvu, bez obzira da li gledate, slušate ili se igrate.

Način na koji su to umetnici zaista predvideli

HD zvuk vam omogućava da uživate u najprefinjenijim detaljima studijskog zvuka uz viši kvalitet nego kod CD-a. Strast prema muzici zajednička je za svaku komponentu od signala do zvučnika, pa imate osećaj da umetnik izvodi numeru pred vama.

Osetite akciju svuda oko sebe

7.1-kanalna tehnologija S-Force PRO Front Surround

Naš virtuelni okružujući zvuk kombinuje tehnologije Digital Signal Processing i Wave-Front radi emuliranja prirodnog, trodimenzionalnog zvučnog polja samo pomoću jedne trake sa zvučnicima i niskotonca.

Pogledajte video zapis

Pogledajte HT-ST9 izbliza i istražite kako funkcioniše 7.1-kanalni okružujući zvuk u ovoj traci sa zvučnicima sa podrškom za HD zvuk.

Dolby® TrueHD
Dolby® TrueHD

Uživajte u jasnom i izuzetno vernom zvuku uz format Dolby® TrueHD za komprimovanje bez gubitka kvaliteta.

DTS-HD™
DTS-HD™

Oživite filmove i muziku uz dinamični okružujući zvuk zahvaljujući formatu DTS-HD.

Povežite se

Lako možete da proširite sistem kućnog bioskopa. Uz 3 HDMI ulaza, 1 HDMI ARC izlaz, USB ulaz, optičke digitalne i analogne priključke, možete da povežete svu svoju opremu.

Prenos 4K signala

Održite 4K kvalitet od izvora do ekrana – funkcija prenosa 4K signala omogućava prenos podataka preko trake sa zvučnicima bez kompromisa po pitanju kvaliteta slike, uz HDCP 2.2 kompatibilnost.

Prenos 4K signala
Šta je to HD zvuk?

HD zvuk predstavlja kolekciju digitalnih procesa koji omogućavaju kodiranje i reprodukciju muzike uz veće brzine uzorkovanja nego kod CD-a.

Šta je to HD zvuk?
44,1 KHZ/16-BITNO
Šta je to HD zvuk?
96 KHZ/24-BITNO [HD]
S-Master HX
S-Master HX digitalno pojačalo

Naše S-Master HX pojačalo je digitalno, pa ne sadrži analogne komponente radi smanjivanja nivoa šuma u povratnoj fazi, za vrhunsku jasnoću zvuka.

DSEE HX
Digital Sound Enhancement Engine HX

DSEE HX™ može da poveća kvalitet čak i muzike iz usluga za prenos na mreži radi dobijanja bogatog zvuka čiji je kvalitet približan onom kod HD zvuka.

ClearAudio+
ClearAudio+

Od režima za igre do režima za filmove ili muziku – ClearAudio+ automatski podešava postavke zvuka u skladu sa onim što gledate ili slušate.

Projektovani za izuzetan zvučni ugođaj

Od konstrukcije zvučnika do fino doteranih audio tehnologija, svaki element modela HT-ST9 napravljen je tako da daje najviši mogući kvalitet zvuka.

Povežite se sa muzikom

Lako možete da prenosite omiljenu muziku uz nivo detalja i jasnoću kakve zaslužuje zahvaljujući kombinaciji bežičnih tehnologija i audio kodeka visokog kvaliteta.

Veoma kvalitetan bežični prenos zvuka

Podignite prenos muzike na viši nivo. LDAC kodek koji je razvila kompanija Sony podržava do tri puta veću brzinu u bitovima u odnosu na standardni Bluetooth® prenos. Zahvaljujući kombinaciji efikasnog kodiranja i brzine uzorkovanja od 96 kHz, LDAC beleži više detalja, za kvalitet slušanja bolji nego kod CD-a.

Bežični lični doživljaja slušanja

Uživajte u bežičnom zvuku bez ometanja drugih osoba

Prenosite muziku sa trake sa zvučnicima na bilo koji bežični Bluetooth® uređaj, što obuhvata i najnovije slušalice za HD zvuk sa podrškom za LDAC.

Lični bežični doživljaj slušanja
NFC
Povežite se za tren oka

Brzo uspostavite vezu između odabranih pametnih telefona i trake sa zvučnicima uz NFC jednim dodirom.

Bluetooth® traka sa zvučnicima za bežični prenos
Bluetooth® prenos

Bežično prenosite muziku sa pametnog telefona, tableta ili laptopa putem Bluetooth® veze.

Wi-Fi®
Bežični prenos

Povežite se na Internet pomoću ugrađene Wi-Fi® funkcije da biste prenosili zvuk sa laptopa ili mobilnog uređaja.

Lak pristup muzici

Uživajte u jednostavnom pristupu bogatom izboru muzike i drugog sadržaja zahvaljujući usluzi Chromecast built-in (ranije Google Cast™) i usluzi Spotify Connect.

Chromecast built-in
Chromecast built-in

Strimujte muziku, Internet radio i podcastove sa pametnog telefona, tableta ili prenosivog računara na audio uređaju. Samo dodirnite dugme za prenos.

Spotify
Spotify Connect

Reprodukujte Spotify preko audio uređaja pomoću aplikacije Spotify kao daljinskog upravljača.

Strimujte uz Chromecast built-in

Strimujte muziku, potkastove i radio iz preko 100 audio aplikacija, što obuhvata YouTube Music i drugo.

Media Object


Pogledajte ga na delu

Objedinite muziku

Jednostavno upravljanje strimovanjem pomoću nove aplikacije SongPal

Aplikacija SongPal omogućava vam da intuitivno upravljate doživljajem slušanja. Instalirajte je na odabranim pametnim telefonima da biste preuzeli kontrolu nad reprodukcijom muzike, postavkama uređaja i drugim stvarima – sve pomoću jedne aplikacije.

Aplikacija SongPal
Slušajte muziku u drugoj prostoriji

Neka vas ista odlična numera prati kroz kuću zahvaljujući funkciji slušanja u više prostorija kojom se upravlja pomoću aplikacije SongPal. Koristite SongPal Link da biste grupisali odabrane trake sa zvučnicima i zvučnike kompanije Sony, a zatim prenosite muziku iz različitih muzičkih usluga, sa pametnog telefona, računara ili kućne DLNA mreže u više prostorija u domu.

Poboljšajte svu zabavu

Bez obzira da li gledate omiljeni film, igrate najnoviju igru ili slušate klasični album, HT-ST9 poboljšava zvuk kako biste dobili vrhunski, obuhvatajući doživljaj zabave.

Dizajnirana tako da impresionira

Uz upotrebu materijala najvišeg kvaliteta, svaki element modela HT-ST9 pažljivo je osmišljen. Unutar elegantne aluminijumske spoljašnjosti nalazi se 7 drajvera od ugljeničnih vlakana i 3 koaksijalna zvučnika, za traku sa zvučnicima koja kombinuje bogat zvuk sa vrhunskom završnom obradom.

Dizajn kompan. SonyPure Geometry

Simfonija audio-vizuelnih elemenata i enterijera. Otkrijte insajderske priče o inspiraciji za dizajn.

Specifikacije i funkcije

Obuhvatajući bioskopski zvuk u kombinaciji sa HD zvukom. HT-ST9 vam omogućava da uživate u zvučnom savršenstvu bez obzira da li gledate, slušate ili se igrate. Od kvaliteta izrade do dizajna, svaki element je napravljen radi postizanja izvanrednog doživljaja kućne zabave.
  • Kompatibilnost sa HD zvukom

  • DSEE HX poboljšavanje vraća kvalitet komprimovanim datotekama

  • S-Master HX digitalno pojačalo za čist zvuk

  • Uživajte u stadionskoj atmosferi uz fudbalski režim

  • Odlična muzika u jednom koraku uz ClearAudio+ 

Kanali pojačala
7.1 kan.
Ulazni/izlazni priključci
Analogni audio ulaz (obuhvata TV CEC), Bluetooth® prenos, Bluetooth® prijem, Ethernet, USB-A
VELIČINA GLAVNE JEDINICE – SAMO TELO (Š x V x D) 
113 x 8,8 x 13,3 cm
VELIČINA NISKOTONCA (Š x V x D) 
24,9 x 40,3 x 42,6 cm
Kompanija Sony posvećena je ne samo pružanju proizvoda, usluga i sadržaja koji donose uzbudljive doživljaje, već i nastojanju da potpuno ukine uticaj na životnu sredinu u svim poslovnim aktivnostima Saznajte više o odnosu kompanije Sony prema životnoj sredini

Recenzije

Šta kažu korisnici