HT-S400

Uživajte u bogatom zvuku i jasnom dijalogu

Uz ukupan izlaz od 330 W, ovaj soundbar s moćnim bežičnim niskotoncem donosi bioskopski okružujući zvuk u vašu dnevnu sobu. Gledanje filmova i TV programa postaje realističnije, uz dublji bas i jasniji dijalog, dok je slušanje muzike bogatiji, zanimljiviji doživljaj.

SOUNDBAROVI

2.1-kanalni soundbar sa moćnim bežičnim niskotoncem | HT-S400 / HT-SD40

HT-S400
Prikaz soundbara HT-S400 i bežičnog niskotonca spreda

HT-S400

HT-S400

Cena nije dostupna

HT-SD40

HT-SD40

Cena nije dostupna

Slušajte zvuk koji dolazi svuda oko vas

Soundbar povezuje visokokvalitetni Dolby® Digital sa našom tehnologijom za virtuelni okružujući zvuk S-Force PRO Front Surround. Prenosi vas u samo središte filmova koje volite tako što oponaša bioskopski okružujući zvuk. 

Grafički prikaz načina na koji S-Force PRO Front Surround pruža virtuelni okružujući zvuk samo pomoću prednjih zvučnika
Pojednostavljen okružujući zvuk

Samo pomoću prednjih zvučnika, jedinstvena tehnologija digitalne obrade zvučnog polja kompanije Sony virtuelno reprodukuje polje okružujućeg zvuka, pri čemu vam zvuk dolazi sa obe strane. Možete da uživate u bogatom, bioskopskom okružujućem zvuku.

Uživajte u jasnom dijalogu i moćnom zvuku

Moćni zvučnici funkcionišu zajedno da bi pružili zvuk širokog dometa u celoj prostoriji uz tehnologije, kao što su X-Balanced Speaker jedinica i ivica sa razdvojenim urezima na zvučniku, koje unapređuju jasnoću glasa. Bilo da gledate filmove ili televizijski program, nećete propustiti nijednu reč dijaloga.

Poređenje jedinstvenog pravougaonog oblika jedinice X-Balanced Speaker Unit sa standardnim zvučnikom
Unakrsno balansirani zvučnik

Prednji zvučnici sadrže X-Balanced Speaker jedinicu. Jedinstveni pravougaoni oblik ovih zvučnika maksimalno povećava membranu. Smanjuje digresiju drajvera održavajući zvučni pritisak, a rezultat su manja izobličenja i veća jasnoća glasa.

Ivica sa razdvojenim urezima

Ivica sa razdvojenim urezima na X-Balanced Speaker jedinici poboljšava simetriju vertikalne amplitude koja je od ključnog značaja za jasan kvalitet zvuka. To se postiže korišćenjem strateški postavljenih ureza na ivici, što pojednostavljuje kontrolu naprezanja unutar i izvan ivice membrane.

Slika izbliza ivice sa razdvojenim urezima na uređaju X-Balanced Speaker Unit
Prikaz tri četvrtine bežičnog niskotonca
Dublji i bogatiji bas zvuk

Moćni bežični niskotonac, koji ima veliki zvučnik od 160 mm, pruža dublji i bogatiji bas zvuk.

Zadovoljstvo ga je koristiti

Od intuitivnih kontrola do bežičnog povezivanja, soundbar je projektovan za korisničko iskustvo bez stresa.

Udobna kontrola

Jednostavan novi daljinski upravljač objedinjuje lep dizajn udoban za ruku sa jednostavnim intuitivnim rukovanjem. Praktične funkcije obuhvataju namensku dugmad za prilagođavanje jačine zvuka i postavki zvuka.

Slika ruke koja koristi daljinski upravljač
Daljinski upravljač za HT-S400 soundbar i bežični niskotonac
Jednostavno izaberite svoj zvuk 

Soundbar nudi razne opcije postavki zvuka koje su prilagođene sadržajima koje gledate ili slušate. Postoji glasovni režim za jasniji dijalog, noćni režim kad želite da gledate televizor bez buđenja ostalih ukućana i zvučno polje koje konvertuje standardne zvučne podloge, kao što je stereo zvuk, u doživljaj okružujućeg zvuka. 

Lako bežično povezivanje.

Da biste se rešili gomile kablova, zvuk možete bežično slati na soundbar sa Sony BRAVIA TV-a koji podržava bežičnu vezu. Bežična veza vam omogućava i da uključite ili isključite televizor i soundbar istovremeno pomoću BRAVIA dugmeta za napajanje. Time se oslobađa Bluetooth® ulaz za drugi izvor ulaza, kao što su pametni telefon ili tablet.

Ilustracija koja prikazuje televizor, soundbar i niskotonac koji su povezani bežično
Slika izbliza OLED displeja soundbara na kojoj se vidi televizor kao izvor ulaza
Praktičan OLED displej

OLED displej na soundbaru pruža pregledne informacije o statusu funkcija daljinskog upravljača, uključujući izvor ulaza, jačinu zvuka i postavke zvuka, kao što su zvučno polje, glasovni režim i noćni režim.

Jednostavna kontrola uz BRAVIA televizore

Uz integrisani korisnički interfejs, postavke soundbara automatski se pojavljuju u meniju za brze postavke BRAVIA televizora, što omogućava jednostavno upravljanje postavkama zvuka i jačinom zvuka.

Snimak ekrana koji prikazuje postavke soundbara u meniju za brze postavke BRAVIA televizora

Simulirani korisnički interfejs. Slika se razlikuje u zavisnosti od regiona i proizvoda.

Prikaz televizora postavljenog na zid i soundbara u dnevnoj sobi onako kako ih vidi gledalac
Moderan dizajn koji omogućava montiranje na zid

Dizajniran da se savršeno uklopi u vašu dnevnu sobu, soundbar koji može da se montira na zid ima ravnu pozadinu koja savršeno prianja na zid.

Logotip za Bluetooth®
Reprodukujte muziku koju volite

Ne vrti se sve oko filmova i TV programa – preko soundbara lako možete i da reprodukujete omiljenu muziku. Koristite tehnologiju Bluetooth® da biste bežično strimovali muziku sa pametnog telefona, tableta ili prenosivog računara.


Podešavanje za nekoliko sekundi

Uz opcije HDMI ARC-a i optičkog ulaza, soundbar se lako povezuje na razne televizore, što vam omogućava da nastavite da uživate u filmovima, muzici i drugim sadržajima.

Tri posude sa različitim materijalima
Održivost u centru pažnje

Proizvode projektujemo težeći tome da zvuk bude kvalitetan, ali i da zaštitimo životnu sredinu.
Originalno razvijena reciklirana plastika kompanije Sony koristi se na zadnjoj ploči niskotonca na modelu HT-S400, što pokazuje da Sony nastoji da umanji uticaj na životnu sredinu.

Specifikacije i funkcije

Ovaj soundbar obuhvata S-Force PRO Front Surround za bioskopski zvuk, X-Balanced Speaker jedinice za jasan dijalog i moćni bežični niskotonac za dublji bas.
  • S-Force PRO Front Surround kreira bioskopski zvuk

  • Bežični niskotonac pruža dublji i bogatiji zvuk

  • X-Balanced Speaker jedinica za jasan glas

  • Uspostavite vezu sa televizorom pomoću jednog HDMI ARC kabla

  • Bluetooth® veza za bežično strimovanje zvuka

Kompanija Sony posvećena je ne samo pružanju proizvoda, usluga i sadržaja koji donose uzbudljive doživljaje, već i nastojanju da potpuno ukine uticaj na životnu sredinu u svim poslovnim aktivnostima Saznajte više o odnosu kompanije Sony prema životnoj sredini

Recenzije

Šta kažu korisnici