HT-NT3

Tanak dizajn. Ozbiljan zvuk.

Bez obzira da li je montirana na zid ili postavljena horizontalno, traka sa zvučnicima HT-NT3 kombinuje elegantni, unapređeni dizajn sa izvanrednim HD zvukom, za doživljaj slušanja od kojeg zastaje dah.

Način na koji su to umetnici zaista predvideli

HD zvuk vam omogućava da uživate u najprefinjenijim detaljima studijskog zvuka uz viši kvalitet nego kod CD-a. Strast prema muzici zajednička je za svaku komponentu od signala do zvučnika, pa imate osećaj da umetnik izvodi numeru pred vama.

Čujte kako zvuči prava zvučna pozornica

S-Force PRO Front Surround Sound

Ova tehnologija za upečatljivi virtuelni okružujući zvuk na prirodan način oponaša trodimenzionalna zvučna polja, pa možete da uživate u bogatom zvuku visokog stepena vernosti u širokom području za slušanje.

Pogledajte video zapis

Pogledajte HT-XT3 izbliza i otkrijte kako funkcioniše 2.1-kanalni okružujući zvuk u ovoj izuzetno tankoj traci sa zvučnicima.

Dolby® TrueHD
Dolby® TrueHD

Uživajte u jasnom i izuzetno vernom zvuku uz format Dolby® TrueHD za komprimovanje bez gubitka kvaliteta.

DTS-HD™
DTS-HD™

Oživite filmove i muziku uz dinamični okružujući zvuk zahvaljujući formatu DTS-HD.

Povežite se

Lako možete da proširite sistem kućnog bioskopa. Uz 3 HDMI ulaza, 1 HDMI ARC izlaz, USB ulaz, optičke digitalne i analogne priključke, možete da povežete svu svoju opremu.

Prenos 4K signala

Održite 4K kvalitet od izvora do ekrana – funkcija prenosa 4K signala omogućava prenos podataka preko trake sa zvučnicima bez kompromisa po pitanju kvaliteta slike, uz HDCP 2.2 kompatibilnost.

Prenos 4K signala
Šta je to HD zvuk?

HD zvuk predstavlja kolekciju digitalnih procesa koji omogućavaju kodiranje i reprodukciju muzike uz veće brzine uzorkovanja nego kod CD-a.

Šta je to HD zvuk?
44,1 KHZ/16-BITNO
Šta je to HD zvuk?
96 KHZ/24-BITNO [HD]
S-Master HX
S-Master HX digitalno pojačalo

Naše S-Master HX pojačalo je digitalno, pa ne sadrži analogne komponente radi smanjivanja nivoa šuma u povratnoj fazi, za vrhunsku jasnoću zvuka.

DSEE HX
Digital Sound Enhancement Engine

DSEE HX™ može da poveća kvalitet čak i muzike iz usluga za prenos na mreži radi dobijanja bogatog zvuka čiji je kvalitet približan onom kod HD zvuka.

ClearAudio+
ClearAudio+

Od režima za igre do režima za filmove ili muziku – ClearAudio+ automatski podešava postavke zvuka u skladu sa onim što gledate ili slušate.

Projektovani za izuzetan zvučni ugođaj

Od konstrukcije zvučnika do fino doteranih audio tehnologija, svaki element modela HT-NT3 napravljen je tako da daje najviši mogući kvalitet zvuka.

Povežite se sa muzikom

Lako možete da prenosite omiljenu muziku uz nivo detalja i jasnoću kakve zaslužuje zahvaljujući kombinaciji bežičnih tehnologija i audio kodeka visokog kvaliteta.

Veoma kvalitetan bežični prenos zvuka

Podignite prenos muzike na viši nivo. LDAC kodek koji je razvila kompanija Sony podržava do tri puta veću brzinu u bitovima u odnosu na standardni Bluetooth® prenos. Zahvaljujući kombinaciji efikasnog kodiranja i brzine uzorkovanja od 96 kHz, LDAC beleži više detalja, za kvalitet slušanja bolji nego kod CD-a.

Bežični lični doživljaja slušanja

Uživajte u bežičnom zvuku bez ometanja drugih osoba

Prenosite muziku sa trake sa zvučnicima na bilo koji bežični Bluetooth® uređaj, što obuhvata i najnovije slušalice za HD zvuk sa podrškom za LDAC.

Lični bežični doživljaj slušanja
NFC
Povežite se za tren oka

Brzo uspostavite vezu između odabranih pametnih telefona i trake sa zvučnicima uz NFC jednim dodirom.

Bluetooth
Bluetooth® prenos

Bežično prenosite muziku sa pametnog telefona, tableta ili laptopa putem Bluetooth® veze.

Wi-Fi® traka sa zvučnicima
Bežični prenos

Povežite se na Internet pomoću ugrađene Wi-Fi® funkcije da biste prenosili zvuk sa laptopa ili mobilnog uređaja.

Lak pristup muzici

Uživajte u jednostavnom pristupu bogatom izboru muzike i drugog sadržaja zahvaljujući usluzi Chromecast built-in (ranije Google Cast™) i usluzi Spotify Connect.

Chromecast built-in
Chromecast built-in

Strimujte muziku, Internet radio i podcastove sa pametnog telefona, tableta ili prenosivog računara na audio uređaju. Samo dodirnite dugme za prenos.

Spotify
Spotify Connect

Reprodukujte Spotify preko audio uređaja pomoću aplikacije Spotify kao daljinskog upravljača.

Strimujte uz Chromecast built-in

Strimujte muziku, potkastove i radio iz preko 100 audio aplikacija, što obuhvata YouTube Music i drugo.

Media Object


Pogledajte ga na delu

Objedinite muziku

Jednostavno upravljanje strimovanjem pomoću nove aplikacije SongPal

Aplikacija SongPal omogućava vam da intuitivno upravljate doživljajem slušanja. Instalirajte je na odabranim pametnim telefonima da biste preuzeli kontrolu nad reprodukcijom muzike, postavkama uređaja i drugim stvarima – sve pomoću jedne aplikacije.

Aplikacija SongPal
Slušajte muziku u drugoj prostoriji

Neka vas ista odlična numera prati kroz kuću zahvaljujući funkciji slušanja u više prostorija kojom se upravlja pomoću aplikacije SongPal. Koristite SongPal Link da biste grupisali odabrane trake sa zvučnicima i zvučnike kompanije Sony, a zatim prenosite muziku iz različitih muzičkih usluga, sa pametnog telefona, računara ili kućne DLNA mreže u više prostorija u domu.

Poboljšajte svu zabavu

Bez obzira da li gledate omiljeni film, igrate najnoviju igru ili slušate klasični album, HT-NT3 poboljšava zvuk kako biste dobili vrhunski, obuhvatajući doživljaj zabave.

Specifikacije i funkcije

Bez obzira da li je montiran na zid ili postavljen horizontalno, prelepi soundbar HT-NT3 kombinuje elegantni, unapređeni dizajn sa izvanrednim HD zvukom, za doživljaj slušanja od kojeg zastaje dah. Uz dubinu od samo 6,5 cm (1,95”), ovaj elegantni soundbar koristi tehnologiju virtuelnog okružujućeg zvuka za postizanje obuhvatajućeg doživljaja filmova i muzike uz diskretni dizajn.
  • Kompatibilnost sa HD zvukom

  • DSEE HX poboljšavanje vraća kvalitet komprimovanim datotekama

  • S-Master HX digitalno pojačalo za čist zvuk

  • Odlična muzika u jednom koraku uz ClearAudio+

Izlazna snaga (ukupno)
400 W
Kanali pojačala
2.1 kanala
Ulazni/izlazni priključci
Analogni audio ulaz (obuhvata TV CEC), Bluetooth® prenos, Bluetooth® prijem, Ethernet, USB-A
VELIČINA GLAVNE JEDINICE – SAMO TELO (Š x V x D) 
107 x 8,6 x 6,5 cm
VELIČINA NISKOTONCA (Š x V x D) 
19 x 38,2 x 38,5 cm
Kompanija Sony posvećena je ne samo pružanju proizvoda, usluga i sadržaja koji donose uzbudljive doživljaje, već i nastojanju da potpuno ukine uticaj na životnu sredinu u svim poslovnim aktivnostima Saznajte više o odnosu kompanije Sony prema životnoj sredini

Recenzije

Šta kažu korisnici