HT-G700

Bioskopski okružujući zvuk, kristalno jasan dijalog

Ovaj 3.1-kanalni Dolby Atmos®/ DTS:X™ soundbar objedinjuje moćan, imerzivan okružujući zvuk i kristalno jasan dijalog, pa u potpunosti možete da se uživite u omiljene televizijske emisije i filmove.

SOUNDBAROVI

3.1-kanalni Dolby Atmos®/DTS:X™ soundbar | HT-G700

HT-G700
Direktan snimak soundbara HT-G700 i bežičnog niskotonca
Slušajte zvuk koji dolazi svuda oko vas uz okružujući zvuk na do 7.1.2 kanala

Uz Vertical Surround Engine, naprednu tehnologiju okružujućeg zvuka, uživaćete u najnovijim bioskopskim audio formatima kao što je Dolby Atmos®/DTS:X™ u jednoj tankoj jedinici. Tri prednja zvučnika, sa jedinstvenom obradom signala kompanije Sony, reprodukuju „vertikalni“ zvuk i prave virtuelni okružujući zvuk koji kao da dolazi svuda oko vas.

Ilustracija vertikalnog zvuka
Uživajte u zvuku koji dolazi odozgo 

Zahvaljujući tehnologiji virtuelnog okružujućeg zvuka kompanije Sony, soundbar može da pozicionira zvuk u vertikalnom prostoru – tako da možete da uživate u 3D zvuku bez potrebe za zvučnicima koji se ugrađuju u plafon ili emituju zvuk nagore. Kao i Dolby Atmos i DTS:X, Vertical Surround Engine pruža realističniji, višedimenzionalni zvuk i drugim formatima.

Ilustracija okružujućeg zvuka
Pojednostavljen okružujući zvuk

Koristeći isključivo prednje zvučnike, jedinstvena tehnologija obrade digitalnog zvučnog polja kompanije Sony virtuelno reprodukuje polje okružujućeg zvuka, pri čemu zvuk do vas dolazi sa obe strane. Nema potrebe za dodavanjem zadnjih zvučnika, što znači da možete da uživate u bogatom, bioskopskom okružujućem zvuku bez pretrpavanja životnog prostora.

Potpuno bioskopski 7.1.2 doživljaj za svaki film

U modernom bioskopu zvučnici su svuda oko vas, a fino podešen zvuk sa svakog od njih se objedinjuje i stvara potpuno imerzivan doživljaj okružujućeg zvuka. Pritisnite dugme za Imerzivni AE (Audio Enhancement) i HT-G700 može da poboljša i običan stereo zvuk na 7.1.2 okružujući, tako da svaka televizijska emisija i film dobijaju okružujući zvuk.

Centralni zvučnik za jasan dijalog

Namenski centralni zvučnik omogućava da se zvuk glasa jasno čuje, bilo da je to brzi dijalog u omiljenoj televizijskoj emisiji ili šaputanje u holivudskom filmu. Sjajan je i za muziku i pruža doživljaj slušanja koji je bogat detaljima.

Bogata i snažna reprodukcija basa

Moćan bežični niskotonac pruža dublji i bogatiji bas zvuk, a uz jednostavnu bežičnu vezu, možete da ga stavite gde god želite.

Izaberite idealno okruženje

Postoji dugme za svaki zvuk – izaberite ono koje najviše odgovara sadržaju koji gledate ili slušate. Možete da izaberete režime Automatski zvuk, Standardni okružujući, Bioskop, Muzika, Noć ili Glas i da koristite kontrolu niskotonca za fino podešavanje doživljaja gledanja.

Bioskopski režim
Bioskopski režim

Osetite i čujte akciju svuda oko sebe jer zvuk putuje iza vas i uvlači vas u film.

Muzički režim
Muzički režim

Slušajte omiljenu muziku u svoj živosti i bogatstvu finih detalja.

Glasovni režim
Glasovni režim

Bilo da su u pitanju jutarnje vesti ili kraj sezone, ovaj režim prilagođava postavke zvuka kako bi naglašavao govor, pa vam neće promaći nijedna reč.

Noćni režim
Noćni režim

Gledate film uveče? Ova funkcija optimizuje balans zvuka da biste sve mogli sve jasno da čujete čak i kada je zvuk utišan.

Lako povezivanje

Bežično povežite kompatibilni televizor ili uređaj pomoću tehnologije Bluetooth® ili koristite HDMI eARC/ARC odnosno optički digitalni ulaz za zvuk punog frekventnog pojasa.

Bluetooth® logotip
Strimujte uz Bluetooth® tehnologiju

Bežično strimujte muziku uz Bluetooth® tehnologiju.

Porodica u dnevnoj sobi sa uređajem HT-G700
Na najbolji način iskoristite kvalitetno vreme

Gledajte film. Ispratite celu seriju. Slušajte muziku. Navijajte za omiljeni tim. Šta god da vi i vaša porodica uživate da radite zajedno, soundbar kompanije Sony to čini još zabavnijim. Uživajte u vrhuncu imerzivnog i zabavnog kvalitetnog vremena.

Specifikacije i funkcije

Prepustite se televiziji i filmovima uz moćan i dinamičan okružujući zvuk. Ovaj moderan Dolby Atmos® soundbar koji je jednostavan za korišćenje sadrži čak i namenski centralni zvučnik za jasniji dijalog.
  • 3.1 kanala, Dolby Atmos/DTS:X i Vertical Sound Engine

  • Imerzivni AE poboljšava zvuk na gotovo 7.1.2-kanalni zvuk

  • Centralni zvučnik za jasniji dijalog

  • Bežični niskotonac za snažnu reprodukciju basa

  • Režimi zvuka za poboljšane filmove i muziku

Izlazna snaga (ukupno)
400 W
Kanali pojačala
3.1 kanal
VELIČINA GLAVNE JEDINICE – SAMO TELO (Š x V x D) 
980 x 64 x 108 mm
Kompanija Sony posvećena je ne samo pružanju proizvoda, usluga i sadržaja koji donose uzbudljive doživljaje, već i nastojanju da potpuno ukine uticaj na životnu sredinu u svim poslovnim aktivnostima Saznajte više o odnosu kompanije Sony prema životnoj sredini