HT-A9

Novo poglavlje surround zvuka

Osetite zvuk iz svih pravaca i udaljenosti, čak i izvan granica vaše sobe. Uz našu jedinstvenu tehnologiju 360 Spatial Sound Mapping, okružujući zvučni sistem HT-A9 uvlači vas, vašu porodicu i prijatelje u višedimenzionalno iskustvo kakvo još niste osetili. 

SOUNDBAROVI

Sistem kućnog bioskopa i 360 Spatial Sound Mapping, Dolby Atmos®/DTS:X® | HT-A9

HT-A9
Slika – Sistem kućnog bioskopa i 360 Spatial Sound Mapping, Dolby Atmos®/DTS:X® | HT-A9
Dobitnik nagrade

Registrujte se da biste dobijali najnovija ažuriranja i vremenski ograničene ponude. Kliknite na vezu u nastavku da ne biste propustili priliku.

Prostorni zvuk 360 koji se prilagođava vašem okruženju

Naša revolucionarna tehnologija 360 Spatial Sound Mapping kreira do dvanaest fantomskih zvučnika od samo četiri stvarna zvučnika. Evo kako.  

Gledajte naš video o tehnologiji 360 Spatial Sound Mapping

Želite li da isprobate naš video o tehnologiji 360 Spatial Sound Mapping na svojim omiljenim uređajima? Samo stavite slušalice i udubite se.

Pogledajte šta Sony Pictures stručnjaci misle o novom zvuku

U ovom video snimku dvojica stručnjaka za zvuk Sony Pictures postprodukcije govore o svom iskustvu s modelom HT-A9 i kako 360 Spatial Sound Mapping oživljava filmove.

Za gledanje ovog videa morate da prihvatite Youtube kolačiće

Pristupite svojim preferencama ispod i u delu „Funkcionalni” uključite Youtube kolačiće.

BRAVIA XR i HT-A9 odlični su za Gran Turismo® 7

Producent i kreatori igre Gran Turismo, popularne trkačke igre, govore o svom iskustvu sa BRAVIA XR TV-om i HT-A9.

Doživljaj 360 prostornog zvuka, kao da ste usred scene

Sa svih strana okruženi sa više fantomskih zvučnika uz optimizovano zvučno polje, čućete svaki zamah krila i dašak vetra sa neverovatnim intenzitetom. Kao da ste vi i vaša dnevna soba unutar filma.

Iskusite izuzetno širok 360 prostorni zvuk

Izuzetno široka oblast slušanja ispunjava svaki deo životnog prostora, tako da vaša porodica i prijatelji dobijaju isti zvučni doživljaj. Oblast slušanja nije ograničena na prostor ispred televizora, već na mnogo širu oblast.

Raznovrstan raspored za bilo koju vrstu dnevne sobe

Nema potrebe da preraspoređujete nameštaj niti da precizno postavljate zvučnike. HT-A9 koristi dva mikrofona u svakom zvučniku za pametno merenje njihove relativne visine i položaja, omogućavajući sistemu da generiše dvanaest fantomskih zvučnika i potpuno okruži sobu imerzivnim prostornim zvukom.

Dijagram prikazuje kontroler za HT-A9 povezan sa televizorom putem HDMI veze sa četiri zvučnika povezana bežičnim putem
Bežično povezivanje

Postavite kontroler blizu televizora i povežite ga putem HDMI veze. Četiri zvučnika bežično se povezuju sa kontrolerom, tako da u vašem životnom prostoru nema kablova.

Optimizacija zvučnog polja

Aktivirajte optimizaciju zvučnog polja u bilo kom trenutku tako što ćete obaviti lako podešavanje iz početnog menija na ekranu televizora. Sistem kućnog bioskopa HT-A9 pametno meri udaljenost između zvučnika i plafona za pametno i lako podešavanje.

Inovativan dizajn zvučnika

Naši zvučnici su dizajnirani sa vrhunskim tehnologijama da bi pružili vrhunski kvalitet zvuka i široku usmerenost potrebnu za 360 Spatial Sound Mapping. 

Udubite se u muziku vrhunskog kvaliteta

Uživajte u muzici onako kako su izvođači to zamislili uz HD zvuk za kristalno oštru preciznost. Možete i da otkrijete nov način slušanja uz 360 Reality Audio, za zaista imerzivan doživljaj koncerta uživo ili studijskog snimka. Uz sistem kućnog bioskopa HT-A9 muzika oživljava kao nikad ranije.

Grafikon koji prikazuje obnavljanje komprimovanih datoteka pomoću tehnologije DSEE u realnom vremenu

A = proširena dinamika zvuka (žičani instrumenti i suptilni zvukovi poput šapata)
B = obnovljene visoke frekvencije (akustika i realistični vokali i instrumenti)

Oporavak svih komprimovanih datoteka u realnom vremenu

Koristeći Edge-AI (veštačka inteligencija), DSEE Extreme™ (Digital Sound Enhancement Engine) u realnom vremenu povećava kvalitet digitalnih muzičkih datoteka. Uz dinamičko prepoznavanje instrumentacije, muzičkih žanrova i pojedinačnih elemenata svake pesme kao što su vokali ili prekidi, vraća zvuk širokog opsega izgubljen komprimovanjem radi bogatijeg i kompletnijeg doživljaja slušanja.

Filmovi i igre su veoma realistični

Gledajte živopisne scene pune realističnih boja i dubine. Originalni kvalitet slike se u celosti čuva pri reprodukciji na sistemu kućnog bioskopa HT-A9, pa možete da se udubite u filmove. Igranje igara je takođe mnogo više uzbudljivo i realistično, uz to podržava najnovije formate, kao što su VRR i ALLM u standardu HDMI 2.1.

Slika logotipa 8K HDR, logotipa 4K 120 i logotipa Compatible with Dolby Vision.
Konzola PlayStation®5 i kontroler pored BRAVIA XR™ televizora koji prikazuje scenu iz igre „Horizon Forbidden West“
Uživajte u imerzivnom doživljaju igara i filmova

Uživajte u prožimajućem igranju i filmovima uz sliku optimizovanu mapiranjem tona za automatski HDR i automatskim režimom prema žanru kad sa ovim proizvodom povežete BRAVIA XR™ TV s konzolom PlayStation®5.

Slušajte izuzetno dubok bas na opcionom niskotoncu 

Dodavanje opcionog niskotonca sistemu za rukovanje niskim frekvencijama omogućava sistemu da reprodukuje zvuke sa većim uticajem i snagom nego ranije. Dostupna su dva modela, dizajnirana da istaknu dublji bas, jasniji glas i dodatnu realističnost u sve što slušate. 

Slika SA-SW5 niskotonca spreda
SA-SW5

300 W dubokog i bogatog basa sa drajvera od 180 mm sa pasivnim hladnjakom.

Slika SA-SW3 niskotonca spreda
SA-SW3

200 W zvuka iz kompaktnog Bass Reflex niskotonca sa drajverom od 160 mm.

Najbolje uz Sony televizore

U paru sa BRAVIA™ televizorima, HT-A9 vam donosi vrhunsko imerzivno audio-vizuelno iskustvo sa najboljim kvalitetom slike i zvuka. To je savršen sistem okružujućeg zvuka za BRAVIA televizore.

Dijagram kontrolora za HT-A9 povezanog sa TV-om HDMI vezom sa 4 bežično povezana zvučnika i TV-om kao centralnim zvučnikom sa BRAVIA sinhronizovanjem centra za akustiku
Još veća imerzija uz sinhronizovanje centra za akustiku

Kad se kablom u kompletu poveže sa BRAVIA televizorima, zvučnik televizora igra ulogu centralnog kanala u sistemu kućnog bioskopa i deo postavke za 360 Spatial Sound Mapping. To omogućava precizno podudaranje zvuka sa slikom na ekranu za zaista imerzivan doživljaj.

Zvuk savršeno odgovara akciji

Uz sinhronizovanje centra za akustiku čućete dijalog baš sa mesta na kom lik stoji u sceni. Zahvaljujući savršenoj ravnoteži akcije i zvuka, gledanje postaje mnogo imerzivnije.

Porodica na kauču gleda TV uz sistem kućnog bioskopa HT-A9 na drvenoj komodi i zvučne talase koji se šire sa ekrana.
Snimak ekrana prikazuje film sa postavkama soundbara u meniju za brze postavke BRAVIA televizora
Jednostavna kontrola uz BRAVIA televizore

Sve se savršeno povezuje kad se priključi u novu paletu BRAVIA televizora. Kontrolišite postavke i jačinu zvuka pomoću daljinskog upravljača za TV i lako proverite status audio sistema dok gledate omiljene programe. Uz integrisan UI, postavke kućnog bioskopa automatski se pojavljuju u meniju sa brzim postavkama BRAVIA TV-a.

Uživajte u muzici sa čitavom porodicom 

Lako pristupajte popularnim muzičkim uslugama kao što je Spotify i strimujte sve omiljene albume i plej liste uz Chromecast i Apple AirPlay 2. Pozovite porodicu i uživajte u zabavi. 

Svi imaju najbolje sedište u kući

Uz izuzetno široku oblast slušanja, celokupna porodica može da uživa u kompletnom doživljaju strimovanja muzike, čak i ako sede sa strane.

Porodica uživa u muzici iz raznih položaja sedenja i stajanja u sobi
Bluetooth® logotip
Bluetooth® veza

Bežično strimujte muziku sa pametnog telefona, tableta ili prenosivog računara pomoću tehnologije Bluetooth®. 

Wi-Fi® logotip
Wi-Fi® strimovanje

Povežite se sa internetom pomoću ugrađene Wi-Fi ili LAN veze i strimujte muziku sa uređaja na kućnoj mreži.

Spotify Connect™ logotip
Spotify Connect™

Reprodukujte Spotify sadržaj direktno preko zvučnika koristeći aplikaciju Spotify Connect™ na uređaju kao daljinski upravljač.

Logotip tehnologije „Chromecast built-in“
Chromecast built-in

Strimujte muziku, Internet radio i podcastove sa pametnog telefona, tableta ili prenosivog računara na audio uređaju. Samo dodirnite dugme za prenos.

Apple AirPlay logotip
Apple AirPlay 2

Delite muziku sa omiljenih Apple uređaja sa sistemom kućnog bioskopa. Sve to jednim dodirom.

Porodica na kauču koja gleda TV uz sistem kućnog bioskopa HT-A9 na drvenoj komodi, uključen Immersive AE i kupolu od zvučnih talasa od poda do plafona.
Uživajte u filmovima kao što nikad niste uz prostorni zvuk 

Pametni algoritam dodaje sveobuhvatan zvuk iznad glave standardnim okružujućim zvučnim podlogama, čak i stereo zvuku, i pretvara sve što slušate u imerzivne doživljaje prostornog zvuka 360. Za aktivaciju samo pritisnite dugme Immersive AE na daljinskom upravljaču.

Glasovna kontrola

Kućni bioskop je kompatibilan s uređajima s omogućenim uslugama Google Assistant uz Chromecast built-in/Amazon Alexa. Samo dodajte HT-A9 u grupu zvučnika koristeći Google Home aplikaciju da biste pokrenuli reprodukovanje muzike, promenili jačinu zvuka ili mnoge druge funkcije pomoću glasa.

Dijagram pokazuje osobu kako kontroliše sistem kućnog bioskopa HT-A9 razgovarajući sa uslugom Google Home
Višesmeran četvrtast dizajn

HT-A9 je jedan od naših najnovijih kućnih zvučnih sistema, osmišljen uz upotrebu koncepta višesmernog četvrtastog dizajna. Cilindrični oblik predstavlja čvrstu kocku koja pruža prostorni zvuk 360. Zahvaljujući ravnoj zadnjoj površini savršeno stoji uza zid. Svetla bisernosiva boja lepo se uklapa uz zidove, police i druge elemente unutrašnjeg dizajna.

Slika koja prikazuje veze na zadnjem delu modela HT-A9
Podešavanje za nekoliko sekundi 

HT-A9 možete da koristite gotovo čim ga raspakujete. Jednostavno ga ukopčajte, povežite sa televizorom koristeći HDMI vezu i uključite. Uz LAN, HDMI IN i HDMI OUT (eARC), spremni ste da uživate u novom doživljaju prostornog okružujućeg zvuka.

Neka vaša čitava dnevna soba postane imerzivno porodično mesto

Izuzetno širok okružujući zvuk modela HT-A9 čini vreme provedeno kod kuće sa porodicom uzbudljivijim i zabavnijim nego ikad ranije.

Porodica na kauču gleda televiziju sa zvučnicima raspoređenim po sobi da bi se kreirao imerzivan doživljaj

Specifikacije i funkcije

Slušajte zvuk bez ikakvih ograničenja. Uz našu jedinstvenu tehnologiju 360 Spatial Sound Mapping, HT-A9 uvlači vas, vašu porodicu i prijatelje u višedimenzionalno iskustvo koje podiže filmove i muziku na potpuno novi nivo.
  • 360 Spatial Sound Mapping za kompletan novi doživljaj okružujućeg zvuka

  • Fleksibilan raspored uz bežično povezivanje

  • Optimizacija zvučnog polja za lako podešavanje

  • Immersive Audio Enhancement konvertuje standardni u prostorni zvuk

  • Više fantomskih zvučnika za imerzivne filmove i muziku

Kompanija Sony posvećena je ne samo pružanju proizvoda, usluga i sadržaja koji donose uzbudljive doživljaje, već i nastojanju da potpuno ukine uticaj na životnu sredinu u svim poslovnim aktivnostima Saznajte više o odnosu kompanije Sony prema životnoj sredini

Nagrade

Nagrade