WH-XB700

Život sa slušalicama EXTRA BASS™

Slušalice WH-XB700 EXTRA BASS™ pružaju kombinaciju izuzetnog bas zvuka i izvanredne jasnoće glasa, potpunu slobodu jer su bežične, kao i neprevaziđenu udobnost i praktičnost.

Logotip EXTRA BASS
Izuzetan bas za dubok i prodoran zvuk

Kao deo linije proizvoda EXTRA BASS™ kompanije Sony, slušalice WH-XB700 unapređuju sve niske frekvencije za izuzetan bas, ali održavaju vokale jasnim i svaka numera pruža talase gromoglasnog ritma.

Uživajte u bežičnoj slobodi uz NFC i Bluetooth® tehnologiju

Tehnologije Near Field Communication (NFC) i Bluetooth® otklanjaju potrebu za žičnim vezama i složenim podešavanjima. Jednostavno prislonite uređaj na kojem je omogućena NFC tehnologija uz slušalice za brzu, jednostavnu vezu, a zatim počnite sa slanjem i reprodukcijom svoje muzičke kolekcije. Nemate NFC? Nema problema. Povežite se putem Bluetooth® veze i spremni ste.

Ikona baterije koja traje 30 sati
Dugo trajanje baterije za neprekidno slušanje

Punjenje od oko 4 sata pruža vam ceo dan napajanja sa oko 30 sati reprodukcije, tako da možete da nastavite da slušate, numeru po numeru, kompilaciju po kompilaciju.

Snimak iz života na kojem se prikazuje brzo punjenje slušalica WH-XB700
Brzo punjenje kad nemate mnogo vremena

Ako ponestaje napajanja u slušalicama, brzo punjenje od 10 minuta pružiće vam 90 minuta reprodukcije. Savršeno ako ste u žurbi i pokretu.

Tanak dizajn i udobnost pri dugotrajnom slušanju

Kako god da izgledate, jednostavan, moderan i prefinjen dizajn slušalica WH-XB700 sa jednom naglašenom živom bojom na kućištu za bas savršeno će vam odgovarati. Mekanim, postavljeni jastučići za uši nude dugotrajnu udobnost i idealni su za slušanje omiljenih albuma, od početka do kraja.

Snimak iz života na kojem je čovek koji upućuje poziv bez upotrebe ruku pomoću slušalica WH-XB700
Ugrađen mikrofon za obavljanje poziva bez upotrebe ruku

Neometano prelazite sa poziva na muziku i obrnuto bez potrebe da skidate slušalice. Samo pritisnite multifunkcionalno dugme na levoj strani kućišta i ugrađeni mikrofon će vam omogućiti da obavljate razgovore bez ruku sa pojedinih pametnih telefona.

Logotip aplikacije Sony | Headphones Connect
Prilagodite zvuk

Podesite savršen zvuk za svaku pesmu. Inovativna aplikacija Sony | Headphones Connect omogućava vam da prilagodite nivoe basa i daje vam memorisana podešavanja za rekreiranje zvučnog okruženja kluba, sale, arene ili otvorenog prostora.

Logotipi za Google pomoćnik i Amazon Alexa
Budite pametniji uz glasovni pomoćnik – Google Assistant, Amazon Alexa i Siri

Povežite se sa glasovnim pomoćnikom na telefonu putem ugrađenog mikrofona u slušalicama i upravljajte svojim danom. Uživajte u zabavi, povezujte se sa prijateljima, dobijajte informacije, slušajte muziku i obaveštenja, podešavajte podsetnike i drugo.

Sertifikovane slušalice za lični doživljaj

Uz slušalice sertifikovane za 360 Reality Audio i aplikaciju Sony | Headphones Connect optimizujte doživljaj zahvaljujući analizi oblika uha i uživajte u vrhunskom realističnom doživljaju muzike.

Lični bioskopski doživljaj

Uz BRAVIA XR™ i bežični predajnik WLA-NS7

Uživajte u uzbudljivom Dolby Atmos® doživljaju i prostornom zvuku od 360 stepeni koji se prilagođava vašim ušima uz BRAVIA XR i ove slušalice koje koriste bežični predajnik WLA-NS7.  

Čovek sedi na kauču u dnevnoj sobi i koristi slušalice pomoću bežičnog predajnika
360 Spatial Sound Personalizer

Uz aplikaciju Sony | 360 Spatial Sound Personalizer uživaćete u zvuku optimizovanom za vas. Aplikacija evidentira i analizira oblik uha, što slušalicama omogućava da vam pruže prilagođeno lično polje prostornog zvuka kada se upare sa BRAVIA XR™ televizorima.

Bežični predajnik WLA-NS7 sa slušalicama na komodi, povezan sa televizorom BRAVIA montiranim na zid
Dolby Atmos doživljaj

Kada bežični predajnik Sony WLA-NS7 povežete sa BRAVIA XR™ televizorom, slušalice stvaraju idealan raspored fantomskih zvučnika svuda oko vas da biste mogli da uživate u Dolby Atmos doživljaju. Uronite u scenu i naći ćete se pravo u srcu akcije.

Artist_connection
Isprobajte muziku na reproduktoru uz aplikaciju Artist Connection

Specifikacije i funkcije

Uživajte u basu. WH-XB700 EXTRA BASS™ slušalice kombinuju moćan EXTRA BASS™ zvuk sa jasnim vokalima, Bluetooth® vezom, dugim trajanjem baterija, modernim dizajnom i svakodnevnom udobnošću i praktičnošću.
  • EXTRA BASS™ za dubok i prodoran zvuk

  • Slušanje jednim dodirom uz Bluetooth® i NFC tehnologiju

  • Trajanje baterije do 30 sati i brzo punjenje

  • Tanak dizajn i udobnost pri dugotrajnom slušanju

  • Ugrađen mikrofon za obavljanje poziva bez upotrebe ruku

DRAJVER
30 mm (kupolasta)
S-Master HX
Ne
FREKVENTNI ODZIV (BLUETOOTH® KOMUNIKACIJA)
20 Hz – 20.000 Hz (uzorkovanje od 44,1 kHz)
PASIVNI RAD
Da
NFC
Da
Kompanija Sony posvećena je ne samo pružanju proizvoda, usluga i sadržaja koji donose uzbudljive doživljaje, već i nastojanju da potpuno ukine uticaj na životnu sredinu u svim poslovnim aktivnostima Saznajte više o odnosu kompanije Sony prema životnoj sredini