SLUŠALICE

WH-XB700 EXTRA BASS™ bežične slušalice

WH-XB700

Slika – WH-XB700 EXTRA BASS™ bežične slušalice

blueblack

Slike – WH-XB700 EXTRA BASS™ bežične slušalice
Slike – WH-XB700 EXTRA BASS™ bežične slušalice
Slike – WH-XB700 EXTRA BASS™ bežične slušalice
Slike – WH-XB700 EXTRA BASS™ bežične slušalice
Slike – WH-XB700 EXTRA BASS™ bežične slušalice
Slike – WH-XB700 EXTRA BASS™ bežične slušalice

Funkcije

EXTRA BASS™ za dubok i prodoran zvuk

Kao deo EXTRA BASS™  palete kompanije Sony, WH-XB700 slušalice unapređuju sve niske frekvencije za izuzetan bas, ali vokali ostaju jasni i svaka numera pruža talase gromoglasnog ritma.

NFC i Bluetooth® za trenutno povezivanje

Tehnologije Near Field Communication (NFC) i Bluetooth® otklanjaju potrebu za žičnim vezama i složenim podešavanjima. Jednostavno prislonite uređaj na kojem je omogućena NFC tehnologija uz slušalice za brzu, jednostavnu vezu, a zatim počnite sa slanjem i reprodukcijom svoje muzičke kolekcije. Nemate NFC? Nema problema. Povežite se putem Bluetooth® veze i spremni ste.

Dugo trajanje baterije za neprekidno slušanje

Punjenje od oko 4 sata pruža vam ceo dan napajanja sa oko 30 sati reprodukcije, tako da možete da nastavite da slušate, numeru po numeru, kompilaciju po kompilaciju.

Brzo punjenje kad nemate mnogo vremena

Ako ponestaje napajanja u slušalicama, brzo punjenje od 10 minuta pružiće vam 90 minuta reprodukcije. Savršeno ako ste u žurbi i pokretu.

Tanak dizajn i udobnost pri dugotrajnom slušanju

Kako god da izgledate, jednostavan, moderan i prefinjen dizajn slušalica WH-XB700 sa jednom naglašenom živom bojom na kućištu za bas savršeno će vam odgovarati. Mekani, postavljeni jastučići za uši nude dugotrajnu udobnost i dizajn sa mogućnošću presavijanja, što ih čini savršenim za slušanje kompletnih omiljenih albuma.

Ugrađen mikrofon za obavljanje poziva bez upotrebe ruku

Lako je razgovarati, čak i kad slušate muziku – samo pritisnite multifunkcionalno dugme koje se nalazi u sredini tri dugmeta na slušalicama i ugrađeni mikrofon omogućiće vam da primate pozive bez upotrebe ruku sa izabranih pametnih telefona. Lako se prebacujte sa poziva na muziku i obrnuto, bez potrebe da skidate slušalice.

Prilagodite zvuk

Podesite savršen zvuk za svaku pesmu. Inovativna aplikacija Sony | Headphones Connect omogućava vam da prilagodite nivoe basa i daje vam memorisana podešavanja za zvuk za klub, salu, arenu ili izlazak na otvoreno.

Budite pametniji uz glasovni pomoćnik

Upravljajte svojim danom tako što ćete se povezati sa glasovnim pomoćnikom na pametnom telefonu putem ugrađenog mikrofona u slušalicama. Uživajte u zabavi, povezujte se sa prijateljima, dobijajte informacije, slušajte muziku i obaveštenja, podešavajte podsetnike i drugo.

Specifikacije
Uživajte u basu. WH-XB700 EXTRA BASS™ slušalice kombinuju moćan EXTRA BASS™ zvuk sa jasnim vokalima, Bluetooth® vezom, dugim trajanjem baterija, modernim dizajnom i svakodnevnom udobnošću i praktičnošću.
  • EXTRA BASS™ za dubok i prodoran zvuk

  • Slušanje jednim dodirom uz Bluetooth® i NFC tehnologiju

  • Trajanje baterije do 30 sati i brzo punjenje

  • Tanak dizajn i udobnost pri dugotrajnom slušanju

  • Ugrađen mikrofon za obavljanje poziva bez upotrebe ruku

Jedinica drajvera
30 mm (kupolasta)
S-Master HX
Ne
Frekventni odziv
5 Hz – 22.000 Hz (JEITA)
Frekventni odziv (Bluetooth® komunikacija)
20 Hz – 20.000 Hz (uzorkovanje od 44,1 kHz)
Pasivni rad
Da
NFC
Da
Kompanija Sony posvećena je ne samo pružanju proizvoda, usluga i sadržaja koji donose uzbudljive doživljaje, već i nastojanju da potpuno ukine uticaj na životnu sredinu u svim poslovnim aktivnostima Saznajte više o odnosu kompanije Sony prema životnoj sredini