SLUŠALICE

WH-H910N h.ear on 3 bežične slušalice sa potiskivanjem buke

WH-H910N

Slika – WH-H910N h.ear on 3 bežične slušalice sa potiskivanjem buke

redorangegreenblueblack

Slike – WH-H910N h.ear on 3 bežične slušalice sa potiskivanjem buke
Slike – WH-H910N h.ear on 3 bežične slušalice sa potiskivanjem buke
Slike – WH-H910N h.ear on 3 bežične slušalice sa potiskivanjem buke
Slike – WH-H910N h.ear on 3 bežične slušalice sa potiskivanjem buke
Slike – WH-H910N h.ear on 3 bežične slušalice sa potiskivanjem buke
Slike – WH-H910N h.ear on 3 bežične slušalice sa potiskivanjem buke
Slike – WH-H910N h.ear on 3 bežične slušalice sa potiskivanjem buke
Slike – WH-H910N h.ear on 3 bežične slušalice sa potiskivanjem buke

Funkcije

Boje u dva tona koje se uklapaju vaš životni stil

Novi h.ear opseg dolazi u pet kombinacija boja u dva tona koje će se savršeno uklopiti u vaš stil života. Uz različite boje slušalice i jastučeta stvarno možete da dobijete jedinstven izgled. Isprobajte ih uz svoju omiljenu garderobu ili aksesoare i videćete kako se sve uklapa – jednostavna harmonija.

Tanke i elegantne za kompletnu udobnost

Uz supertanke jastučiće za uvo i silikonsku traku za glavu koja bolje prianja uz glavu, ove slušalice su udobne tokom celog dana. Lagane i kompaktne, sklapaju se kad se ne koriste radi lakog pakovanja u futrolu ili torbu.  

Tehnologija dvostrukog senzora buke

Dva mikrofona sa potiskivanjem buke – sa prostiranjem signala unapred i unazad – na površini slušalica hvataju više ambijentalnih zvukova okruženja, bez obzira na to da li je u pitanju buka tokom leta, gradski saobraćaj ili žamor u kancelariji.

Prilagodljiva kontrola zvuka automatski se prilagođava onome što radite

Aplikacija Sony | Headphones nudi prilagodljivu kontrolu zvuka, pametnu funkciju koja automatski otkriva šta radite – na primer, putujete, hodate ili čekate – i prilagođava postavke zvukova iz okruženja u skladu sa situacijom. Postavku možete da prilagodite prema svojim željama.

Quick attention vam omogućava da ćaskate

Treba da na brzinu razgovarate s nekim? Zadržite ruku iznad dodirnog senzora da bi se muzika utišala, a zvuk iz okruženja pojačao.

Jedinica drajvera od 25 mm

Mali ali moćni drajveri od 25 mm sa veoma krutim kupolama od aluminijuma i membranom mekom uretanskom ivicom postižu isti zvučni pritisak kao konvencionalni drajveri od 40 mm – idealno za reprodukovanje punog frekventnog opsega, od niskih taktova do visokih vokala.

Zaista autentičan zvuk

HD zvuk vam omogućava da uživate u tananim nijansama studijskog zvuka uz viši kvalitet nego kod CD-a. Strast prema muzici zajednička je za svaku komponentu, od signala do zvučnika, pa imate osećaj kao da umetnik izvodi numeru pred vama. 

Bolji BLUETOOTH® zvuk 

LDAC prenosi oko tri puta više podataka (maksimalnom brzinom prenosa 990 kb/s) u odnosu na standardni BLUETOOTH® bežični audio, što vam omogućava da uživate u HD audio sadržaju uz izvanredan kvalitet, približan onome putem namenske žične veze.

Povećajte kvalitet digitalne muzike uz DSEE HX

Vraćanjem visokih frekvencija izgubljenih tokom procesa komprimovanja, Digital Sound Enhancement Engine HX (DSEE HX™) reprodukuje digitalne muzičke datoteke uz bogat, prirodan zvuk. 

Celodnevno napajanje, brzo punjenje

Dugo trajanje baterije od 35 sati biće vam dovoljno čak i za duga putovanja. A ako vam je potrebno punjenje na brzinu, možete dobiti 2,5 sati napunjenosti nakon samo 10 minuta sa opcionalnim adapterom za naizmeničnu struju ili bilo kojim kvalitetnim USB adapterom.

Samo izgovorite reč uz glasovni pomoćnik

Upravljajte dnevnim rasporedom postavljanjem pitanja pomoćniku. Uživajte u zabavnim sadržajima, povezujte se sa prijateljima, dobijajte informacije, slušajte muziku i obaveštenja, podešavajte podsetnike i drugo.

Dodirnite da biste preskakali numere

Odgovarajte na telefonske pozive, kontrolišite muziku i aktivirajte Google pomoćnik ili Siri – sve to pomoću jednostavnih kontrola dodirom.

Fino podesite postavke sa telefona

Aplikacija Sony | Headphones Connect omogućava vam da prilagodite postavke ekvilajzera, odaberete memorisane postavke okružujućeg zvuka i još mnogo toga.

Specifikacije
Obojite svoje dane predivnom muzikom. Ove h.ear on 3 bežične slušalice preko glave sa potiskivanjem buke dolaze u bojama u dva tona i savršeno se uklapaju u vaš životni stil. Uživajte u još više muzike i udobnosti uz zvuk visokog kvaliteta za zabavu studijskog kvaliteta, digitalno potiskivanje buke uz tehnologiju dvostrukog senzora buke, prilagodljivu kontrolu zvuka za pametno slušanje i tanji, elegantniji dizajn.
  • Kompatibilnost sa HD zvukom

  • Digitalno potiskivanje buke i režim ambijentalnog zvuka omogućavaju vam da kontrolišete ono što čujete

  • Visokokvalitetni bežični zvuk uz tehnologije BLUETOOTH® i LDAC™

  • Tanke, lagane i udobne za celodnevno slušanje

  • Fino podesite zvuk pomoću aplikacije Sony | Headphones Connect

Jedinica drajvera
25 mm (kupolasti tip)
DSEE HX
Da
Ulazi
Stereo mini priključak
Frekventni odziv
5 Hz – 40.000 Hz (JEITA)
Frekventni odziv (Bluetooth® komunikacija)
20 Hz – 20.000 Hz (uzorkovanje od 44,1 kHz)/20 Hz – 40.000 Hz (LDAC 96 kHz uzorkovanje, 990 kb/s)
Frekventni odziv (aktivni rad) 
5 Hz – 40.000 Hz
Pasivni rad
Da
NFC
Da
Dužina kabla
Približno 1,2 m
Kompanija Sony posvećena je ne samo pružanju proizvoda, usluga i sadržaja koji donose uzbudljive doživljaje, već i nastojanju da potpuno ukine uticaj na životnu sredinu u svim poslovnim aktivnostima Saznajte više o odnosu kompanije Sony prema životnoj sredini