Pređi na sadržaj
Slike – h.ear on 2 Mini Wireless
Slike – h.ear on 2 Mini Wireless
Slike – h.ear on 2 Mini Wireless
Slike – h.ear on 2 Mini Wireless
Slike – h.ear on 2 Mini Wireless
Slike – h.ear on 2 Mini Wireless
Slike – h.ear on 2 Mini Wireless
Slike – h.ear on 2 Mini Wireless

Funkcije

Dostupan je u raznim bojama

h.ear on 2 Mini Wireless slušalice dolaze u čitavoj paleti jedinstvenih boja, dizajnirane da se glatko uklope u vaš stil i vaš život.

Kompaktni sklopivi dizajn i udobni jastučići za uvo za lak transport i nošenje

Meki, postavljeni jastučići za uvo omogućavaju vam udobno slušanje celog dana, a kompaktna traka za glavu odgovara svakom obliku glave ili frizuri. Slušalice se sklapaju tako da lako staju u torbicu za nošenje u kompletu, pa možete da ih nosite svuda sa sobom.

HD zvuk za beskompromisan audio doživljaj

Doživite digitalnu muziku u najboljem svetlu uz HD zvuk. Time što muziku snima uz bolji kvalitet nego kod CD-a, čime se povećava broj audio semplova u sekundi i preciznost brzine u bitovima za svaki sempl, HD zvuk pruža beskompromisnu reprodukciju muzike muzičkog umetnika. Uživajte u svakom dahu i suptilnom pokretu za zaista emotivan doživljaj.

LDAC™: za prenos sadržaja sa HD zvukom

LDAC™ podržava nekoliko brzina prenosa u skladu sa bežičnim okruženjem. Omogućava vam da uživate u sadržaju sa HD zvukom uz izvanredni kvalitet zvuka koji je približan HD zvuku putem prenosa maksimalnom brzinom: 990 kb/s (približno tri puta više podataka u odnosu na standardni Bluetooth® audio). LDAC™ pruža poboljšani doživljaj bežičnog slušanja za svu muziku, baš onako kako je to umetnik zamislio.

Vratite kvalitet svim komprimovanim datotekama

Digital Sound Enhancement Engine HX (DSEE HX™) poboljšava komprimovane digitalne muzičke datoteke i približava ih visokom kvalitetu HD zvuka. Vraćanjem visokih frekvencija izgubljenih tokom procesa komprimovanja, DSEE HX™ reprodukuje digitalne muzičke datoteke uz bogat, prirodan zvuk. 

Slušajte duže uz trajanje baterije i do 24 sati

Savršene za putovanje do posla ili kuće ili kad želite da uživate u muzici ceo dan, kad su potpuno napunjene, možete da uživate u do 24 sati reprodukcije muzike ili razgovora. Možete da nastavite da slušate čak i kada se potroši baterija tako što ćete povezati priloženi kabl za slušalice.

Fino podesite postavke sa telefona

Uz aplikaciju Sony | Headphones Connect možete da prilagodite muziku svom ukusu tako što ćete odabrati neku od memorisanih postavki ili podesiti ekvilajzer. Pored toga, izaberite memorisanu postavku okružujućeg zvuka da biste odabrali zvuk u stilu kluba, dvorane ili otvorene scene.

NFC™ tehnologija jednog dodira za trenutno uspostavljanje veze

Tehnologije Near Field Communication (NFC™) i BLUETOOTH® omogućavaju brzo i lako povezivanje sa muzikom. Samo prislonite uređaj na kojem je omogućena NFC™ tehnologija uz slušalice za brzu vezu bez prekida, a zatim počnite sa strimovanjem. Nemate NFC™? Nema problema. Povežite se pomoću tehnologije Bluetooth u postavkama uređaja i spremni ste.

Specifikacije
Nosite svoj stil i zvuk kuda god da idete. h.ear on 2 Mini Wireless slušalice donose neverovatan HD zvuk i unapređeno BLUETOOTH® strimovanje uz LDAC™. Kompaktne i lagane za lako nošenje, dolaze u širokoj paleti boja koja se savršeno uklapa u vaš svet.
  • Kompatibilnost sa HD zvukom

  • DSEE HX™ povećava kvalitet muzike na nivo približan onom kod HD zvuka

  • Kompaktan, sklopiv dizajn za lak transport i nošenje

  • Lako Bluetooth® povezivanje uz NFC™ tehnologiju jednog dodira

  • Fino podesite zvuk pomoću aplikacije Sony | Headphones Connect

Jedinica drajvera
40 mm, kupolast tip (CCAW zavojnica)
S-Master HX
Ne
DSEE HX
Da
Ulazi
Mikro USB, mini stereo priključak
Frekventni odziv
5 Hz – 40.000 Hz (JEITA)
Frekventni odziv (Bluetooth® komunikacija)
20 Hz – 20.000 Hz (uzorkovanje od 44,1 kHz)/20 Hz – 40.000 Hz (LDAC 96 kHz uzorkovanje, 990 kb/s)
Pasivni rad
Da
NFC
Da
Dužina kabla
Približno 1,2 m

Šta je u pakovanju

Tašna za nošenje, Kabl za povezivanje, USB kabl

Kompanija Sony posvećena je ne samo pružanju proizvoda, usluga i sadržaja koji donose uzbudljive doživljaje, već i nastojanju da potpuno ukine uticaj na životnu sredinu u svim poslovnim aktivnostima Saznajte više o odnosu kompanije Sony prema životnoj sredini