Pređi na sadržaj
Slike – Bežične slušalice CH500
Slike – Bežične slušalice CH500
Slike – Bežične slušalice CH500
Slike – Bežične slušalice CH500
Slike – Bežične slušalice CH500

Funkcije

Bežično strimovanje pomoću Bluetooth® veze

Bežično strimujte omiljene numere putem Bluetooth® veze. Bežičnim putem uparite pametni telefon ili tablet sa ovim slušalicama da biste uživali u muzici, pa čak i upravljali plejlistama i jačinom zvuka direktno sa slušalica.

NFC™ tehnologija jednog dodira za trenutno uspostavljanje veze

Uz tehnologiju Near Field Communication (NFC™) složeno podešavanje postaje stvar prošlosti. Samo prislonite odabrane NFC™ uređaje uz oznaku N na kućištu radi brzog, veoma jednostavnog uspostavljanja veze i počnite da strimujete sadržaj putem Bluetooth® veze. Nemate NFC™? Nema problema. I dalje možete ručno da uspostavite Bluetooth® vezu pomoću menija sa postavkama uređaja.

Slušajte celog dana uz trajanje baterije do 20 sati za bežičnu vezu

Neka muzika svira čitav dan. Ugrađena litijum-jonska baterija pruža do 20 sati napajanja za bežično slušanje i može da se puni putem mikro USB veze.

Slušajte sve uz drajvere od 30 mm

Uživajte u više detalja u svim omiljenim numerama zahvaljujući kupolastim drajverima od 30 mm koji daju dinamičan zvuk iz kompaktnih i laganih jedinica.

Obrtni dizajn olakšava putovanja

Ponesite ove slušalice gde god da krenete. Dizajn koji omogućava presavijanje pojednostavljuje i osigurava čuvanje dok ste u pokretu. Školjke se rotiraju do horizontalnog položaja radi lakog pakovanja u kofer ili torbu.

Ugrađeni mikrofon za komande glasovnom pomoćniku i obavljanje poziva bez upotrebe ruku

Razgovarajte s prijateljima i glasovnim pomoćnicima bez vađenja telefona iz džepa ili torbe. Pritisnite i zadržite dugme za reprodukciju na slušalicama da biste aktivirali glasovni pomoćnik u sistemima Android ili iOS i upućivali jednostavne pozive bez upotrebe ruku putem visokokvalitetnog ugrađenog mikrofona.

Izaberite boju

Izaberite i nosite boju koja vam najviše odgovara. Odaberite crnu, sivu ili plavu boju.

Specifikacije
Bežične slušalice napravljene za celodnevno slušanje. Jednostavno strimujte putem BLUETOOTH® veze uz NFC™ tehnologiju jednog dodira i uživajte u do 20 sati neprekidne muzike. Jedinica drajvera od 30 mm donosi dubok bas, a kompatibilnost sa pametnim telefonom olakšava korišćenje glasovnog pomoćnika i upućivanje poziva bez upotrebe ruku.
  • Pojednostavljeno Bluetooth® povezivanje uz NFC™ tehnologiju jednog dodira

  • Jedinica drajvera od 30 mm

  • Do 20 sati reprodukcije

  • Jednostavno obavljanje poziva bez upotrebe ruku i komande za glasovni pomoćnik putem mikrofona

  • Dizajn koji omogućava presavijanje za jednostavna putovanja

Kompanija Sony posvećena je ne samo pružanju proizvoda, usluga i sadržaja koji donose uzbudljive doživljaje, već i nastojanju da potpuno ukine uticaj na životnu sredinu u svim poslovnim aktivnostima Saznajte više o odnosu kompanije Sony prema životnoj sredini