WH-1000XM4 

Silent White

Dizajnirane u novoj boji Silent White kako bi reflektovale koncept tišine i spokoja kod slušalica sa funkcijom potiskivanja buke.

Pusti video

Pogledajte video kampanje

SLUŠALICE

Bežične slušalice sa funkcijom potiskivanja buke WH-1000XM4

WH-1000XM4
Slika – Bežične slušalice sa funkcijom potiskivanja buke WH-1000XM4

silverblack

„Vrhunske Sony bežične slušalice pružaju sjajan zvučni doživljaj“
–What Hi-Fi?
Silent White

Tiha bela nova boja je koja uključuje koncept tišine i spokoja i dostupna je za ograničeno izdanje modela WH-1000XM4. Tiha bela ima blještavi premaz na gornjem sloju slušalica koji stvara utisak dubine i luksuza.

Sjedinite se sa muzikom

Otkrijte kako slušalice WH-1000XM4 objedinjuju najnaprednije potiskivanje buke sa izuzetnim kvalitetom zvuka i opsegom pametnih funkcija kako bi vam pružale nenadmašan doživljaj slušanja.

Glavne funkcije
Slušalice sa funkcijom potiskivanja buke u vozu
Vodeće potiskivanje buke na tržištu
Vrhunski zvuk na peronu
Vrhunski zvuk
slušalice sa inteligentnom tehnologijom u restoranu
Tehnologija pametnog slušanja
Vodeće potiskivanje buke na tržištu

Bez obzira na to da li letite negde daleko ili se opuštate u kafiću, slušalice WH-1000XM4 pružaju najbolje performanse potiskivanja buke do sada i potiskuju još više zvukova visokih i srednjih frekvencija.

Tehnologija koja sve to omogućava

Tehnologija dvostrukog senzora buke, sa dva mikrofona na svakoj školjki, hvata ambijentalnu buku i prenosi podatke do HD procesora sa funkcijom potiskivanja buke QN1. Koristeći novi algoritam, HD procesor sa funkcijom potiskivanja buke QN1 primenjuje potiskivanje buke u realnom vremenu na opseg akustičnih okruženja. U kombinaciji sa novim Bluetooth® Audio SoC-om (sistem na čipu), oseća signale muzike i buke i prilagođava im se, kao i akustičke karakteristike između jedinice drajvera i ušiju, preko 700 puta u sekundi.

Čip HD procesora za potiskivanje buke QN1
Optimizovanje potiskivanja buke

Da bi se maksimizovale performanse potiskivanja buke, slušalice WH-1000XM4 koriste dve tehnologije: lični optimizator potiskivanja buke, dizajniran posebno za vas, kao i optimizovanje atmosferskog pritiska, dizajnirano posebno za putovanja avionom.

Kontrola ambijentalnog zvuka

Prilagodite ambijentalni zvuk uz aplikaciju Sony | Headphones Connect da biste potiskivali buku, a istovremeno omogućili važne zvukove kao što su objave u prevozu ako ste u pokretu.

Prikaz leve školjke slušalica Wh-1000xm4 izbliza
Bežična sloboda, vrhunski zvuk

LDAC prenosi oko tri puta više podataka (maksimalnom brzinom prenosa od 990 kb/s) u odnosu na standardni BLUETOOTH® audio, što vam omogućava da uživate u HD audio sadržaju uz izvanredan kvalitet, približan onome putem namenske žične veze.

Detaljni prikaz delova unutar slušalica WH-1000Xm4
Zaista uverljiv zvuk

Ugrađeno analogno pojačalo u HD procesoru za potiskivanje buke QN1 ostvaruje neuporedivi odnos signala i buke kako bi se smanjilo izobličenje i ostvario izuzetan kvalitet zvuka za prenosive uređaje. Moćni drajveri od 40 mm uz membrane od polimera tečnog kristala (LCP) čine ove slušalice savršenim za jake basove i reprodukovanje punog opseg frekvencija do 40 kHz.

Oporavak svih komprimovanih datoteka u realnom vremenu

Uz Edge-AI (veštačka inteligencija), DSEE Extreme™ (Digital Sound Enhancement Engine) povećava rezoluciju komprimovanih muzičkih datoteka u realnom vremenu. Dinamički prepoznajući instrumentaciju, žanrove i pojedinačne elemente pesama, kao što su vokali ili prekidi, vraća zvuk širokog opsega izgubljen komprimovanjem radi bogatijeg i kompletnijeg doživljaja slušanja.

Logotip za DSEE Extreme
Inteligentna tehnologija za unapređenje slušanja

Slušalice WH-1000XM4 koriste čitav niz inteligentnih tehnologija za stvaranje savršenog doživljaja slušanja bez upotrebe ruku. Na primer, jednostavno počnite da govorite da biste automatski pauzirali muziku u okviru funkcije Speak-to-Chat ili uživajte u prilagodljivoj reprodukciji zahvaljujući senzoru blizine i dva senzora ubrzanja koji otkrivaju da li nosite slušalice ili ne.

Speak-to-Chat – praktičnost svakog dana

Čim počnete da pričate s nekim, Speak-to-Chat prekida muziku i propušta ambijentalni zvuk da biste mogli da vodite razgovor – što je korisno ako želite da vam slušalice ostanu na glavi ili su vam ruke pune. Zasnovana na tehnologiji preciznog hvatanja glasa, ova pametna funkcija koristi pet mikrofona ugrađenih u slušalice i naprednu obradu audio signala da prepozna vaš glas i reaguje na njega. A kad se ćaskanje završi, muzika se automatski ponovo reprodukuje.

Prilagodljiva kontrola zvuka automatski se prilagođava onome što radite

Prilagodljiva kontrola zvuka jeste pametna funkcija koja oseća gde se nalazite i šta radite, pa prilagođava postavke ambijentalnog zvuka za savršen doživljaj slušanja.

Slušalice WH-1000XM4 za vreme putovanja autobusom
Putovanje

U potpunosti uživajte u putovanju, bez pozadinske buke koja bi prekidala vaše omiljene numere.

Slušalice WH-1000XM4 pri nošenju ulicom
Peške

Budite svesni svog okruženja, od ulice do kancelarije, dok sve vreme uživate u muzici.

Slušalice WH-1000XM4 čekaju na peronu
Čekanje

Slušajte važna obaveštenja dok čekate, ne primećujući drugu pozadinsku buku.

Uči vaše omiljene lokacije

Prilagodljiva kontrola zvuka s vremenom uči da prepoznajte lokacije koje često posećujete, kao što su vaše radno mesto, teretana ili omiljeni kafić i prilagođava zvuk prema situaciji.

Mapa
Slušalice koje reaguju na vas

Senzor brzine i dva senzora ubrzanja u slušalicama mogu da otkriju da li ih nosite ili ne i da u skladu s time prilagode reprodukciju kako biste uštedeli napajanje baterijom.

Slušalice WH-1000XM4 oko vrata u kafeu
Pauzirajte muziku

Skinite slušalice i muzika se automatski pauzira.

Nošenje slušalica WH-1000XM4 u kafeu
Nastavite reprodukciju

Vratite slušalice i muzika će automatski nastaviti reprodukciju.

Brzo obraćanje pažnje u kafeu
Brza pažnja

Potrebno vam je da brzo čujete glasove ili zvukove oko vas? Samo postavite ruku na kućište da biste odmah utišali muziku i propustili ambijentalne zvukove.

Nosite celog dana uz potpunu udobnost

Slušalice WH-1000XM4 objedinjuju prefinjeni stil i izuzetnu udobnost. Supermeki jastučići za uvo od uretanske pene koji umanjuju pritisak ravnomerno ga distribuiraju i povećavaju kontakt jastučića kako bi stabilno stajali. A uz laganiji dizajn, jedva ćete primećivati da ih nosite.

Celodnevno napajanje, brzo punjenje

Uz trajanje baterije od 30 sati, imaćete napajanja čak i za duga putovanja. A ako treba da je brzo napunite, dobićete punjenje od 5 sati nakon samo 10 minuta putem opcionalnog adaptera za naizmeničnu struju.

Lako upravljanje

Od kontrolisanja muzike do pristupa glasovnom pomoćniku ili upućivanja poziva bez upotrebe ruku – uz WH-1000XM4 sve je krajnje jednostavno.

WH-1000XM4 sa glasovnim pomoćnikom
Budite pametniji uz glasovnog pomoćnika

Upravljajte dnevnim rasporedom jednostavnim postavljanjem pitanja pomoćniku. Uživajte u zabavi, povezujte se sa prijateljima, dobijajte informacije, slušajte muziku i obaveštenja, podešavajte podsetnike i drugo.

WH-1000XM4 sa obavljanjem poziva bez upotrebe ruku
Obavljanje poziva jasnijeg zvuka bez upotrebe ruku 

Razgovor teče slobodno uz lake pozive bez upotrebe ruku. Ostavite telefon na mestu i razgovarajte dvostrukim dodirom. Uz tehnologiju preciznog hvatanja glasa, koja kombinuje pet ugrađenih mikrofona sa naprednom obradom audio signala, WH-1000XM4 pruža čistiji kvalitet glasa drugoj osobi u razgovoru. 

WH-1000XM4 sa kontrolom putem vrha prsta
Kontrola na dohvat ruke

Promenite numeru, povećajte ili smanjite jačinu zvuka i primajte ili upućujte pozive dodirom ili prevlačenjem preko table.

Aplikacija Sony | Headphones Connect

Uz aplikaciju Sony | Headphones Connect, kontrola ambijentalnog zvuka omogućava vam da podesite jačinu pozadinskog zvuka i pruža vam opciju da omogućite da se čuju samo glasovi. Istovremeno, ekvilajzer vam omogućava da prilagodite nivoe zvuka u skladu sa muzikom.

Headphones Connect logotip
Povezivanje na više tačaka

Za potpunu ugodnost, slušalice WH-1000XM4 mogu da se upare sa dva Bluetooth uređaja istovremeno. Dakle, kad dobijete poziv, slušalice znaju koji uređaj zvoni i automatski se povezuju s pravim. Takođe ćete moći da se brzo i glatko prebacite sa slušalica na bilo koji od ta dva uređaja jednim dodirom dugmeta.

Slušalice WH-1000XM4 na čoveku u restoranu
Fast Pair logotip

WH-1000XM4 podržava novu Google funkciju „Brzo uparivanje“. Omogućava da lako otkrijete gde ste ostavili slušalice WH-1000XM4 zvukom ili proverom njihove poslednje lokacije u Google aplikaciji „Pronađi moj uređaj“ na pametnom telefonu.

WH-1000XM4 presavijen na unutra
Struktura sa mogućnošću naginjanja i sklapanja

Školjke koje se presavijaju ka unutra tako da se uredno mogu spakovati u kompaktnu futrolu.

WH-1000XM4 u futroli za nošenje sa kablom
Futrola sa kablom

Futrola u kompletu je trajna i sadrži kabl za slušanje preko žične veze.

Tako imerzivno i realistično.

Prepustite se zvuku koji dolazi odasvuda. Realističan je kao da ste na koncertu ili sa izvođačem u studiju. Uz 360 Reality Audio, muzika je bliža i realističnija nego ikada. Ove slušalice vam omogućavaju da uživate u tehnologiji 360 Reality Audio.

Artist_connection
Isprobajte muziku na reproduktoru uz aplikaciju Artist Connection

Specifikacije i funkcije

Slušalice WH-1000XM4 su inteligentne i intuitivne i nude dodatna poboljšanja našeg nenadmašnog potiskivanja buke, izuzetan kvalitet zvuka i pametno slušanje, koje se prilagođava vašem ponašanju i lokaciji.
  • HD procesor za potiskivanje buke QN1, Bluetooth Audio SoC i dva senzora buke omogućavaju vam da slušate bez ometanja

  • Lični optimizator potiskivanja buke i Optimizovanje atmosferskog pritiska

  • Zvuk visokog kvaliteta uz DSEE Extreme™ i LDAC

  • Prilagodljiva kontrola zvuka automatski prilagođava postavke ambijentalnog zvuka u skladu sa vašom lokacijom i ponašanjem

  • Bežična sloboda uz tehnologiju BLUETOOTH®

Jedinica drajvera
40 mm, kupolasti tip (CCAW zavojnica)
DSEE Extreme
Da
Frekventni odziv
4 Hz – 40.000 Hz
Frekventni odziv (Bluetooth® komunikacija)
20 Hz – 20.000 Hz (uzorkovanje od 44,1 kHz)/20 Hz – 40.000 Hz (LDAC 96 kHz uzorkovanje, 990 kb/s)
Frekventni odziv (aktivni rad) 
4 Hz – 40.000 Hz
Pasivni rad
Da
NFC
Da
Dužina kabla
Kabl za slušalice (oko 1,2 m, OFC niti, pozlaćeni mini stereo priključak)
Kompanija Sony posvećena je ne samo pružanju proizvoda, usluga i sadržaja koji donose uzbudljive doživljaje, već i nastojanju da potpuno ukine uticaj na životnu sredinu u svim poslovnim aktivnostima Saznajte više o odnosu kompanije Sony prema životnoj sredini

Recenzije i nagrade

Šta kažu korisnici