Veličina i težina

Težina
245 g (bez kabla)

Opšte funkcije

Zatvoreni tip
Dinamične slušalice zatvorenog tipa
Jedinica drajvera
Dinamički od 40 mm – kupolni tip
Magnet
Neodmijum
Impendancija (Ohm)
23 oma (uključeno napajanje) (žično); 50 oma (isključeno napajanje) (žično)
Frekventni odziv
8–22.000 Hz, 8–22.000 Hz (žično)
Osetljivost (dB/mW)
98 dB/mW, ISKLJUČENO NAPAJANJE, 100 dB/mW (žično), UKLJUČENO NAPAJANJE, 98 dB/mW (žično)
Kontrola jačine zvuka
Da
Dužina kabla
1,2 m
Utikač
Pozlaćeni mini stereo utikač u obliku slova L
Vreme korišćenja
Maks. 13 sati (uključen Bluetooth® i potiskivanje buke)
Vreme punjenja
Približno 2,5 sata (potpuno napunjena baterija)
Stil nošenja
Preko ušiju, Slušalice S Rajfom

Sadržaj pakovanja

Dodatna oprema
DC 3,7 V: Ugrađena litijum-jonska punjiva baterija

Mikrofon

Jedinica mikrofona
Mikrofon sa Electret kondenzatorom
Usmerenje mikrofona na kablu
Bez usmerenja

Opcije za boje

blueblack

Funkcije

Slika – MDR-ZX770BN bežične slušalice sa potiskivanjem buke

Bežični prenos uz Bluetooth®

Bežično prenosite omiljene numere putem Bluetooth® veze. Uparite pametni telefon ili tablet sa ovim Bluetooth® slušalicama da biste uživali u muzici, pa čak i upravljali plejlistama i jačinom zvuka direktno sa uređaja.

Slušanje jednim dodirom za trenutnu reprodukciju muzike

Tehnologija NFC (Near Field Communication) otklanja potrebu za žičnim vezama i složenim podešavanjima. Samo prislonite pametni telefon ili drugi uređaj* sa podrškom za NFC uz oznaku N na kućištu i pokrenite reprodukciju muzike. Nemate NFC? Nema problema. Takođe možete ručno da uparite uređaje u postavkama za Bluetooth®. *Pogledajte kompatibilne uređaje

Pronađite kompatibilne uređaje

Slika – MDR-ZX770BN bežične slušalice sa potiskivanjem buke

Digitalno potiskivanje buke za manje ometanja

Digitalno potiskivanje buke značajno smanjuje količinu ambijentalne buke prilikom slušanja muzike. Mikrofon koji je ugrađen u slušalice funkcioniše u kombinaciji sa procesorom za digitalno potiskivanje buke radi potiskivanja neželjenog zvuka. Slušalice biraju optimalni režim (avion, voz ili kancelarija) na osnovu inteligentne analize okruženja. Aktivirajte/deaktivirajte funkciju potiskivanja buke pomoću prekidača za uključivanje/isključivanje. 

Slika – MDR-ZX770BN bežične slušalice sa potiskivanjem buke

Dinamički neodimijumski drajveri daju precizan zvuk

Lagani dinamički neodimijumski drajveri od 40 mm daju slušalicama snažan ritmičan zvuk čak i kada se radi o najzahtevnijim numerama. Zahvaljujući izuzetno osetljivoj membrani, moći ćete da pojačate zvuk iz slušalica i da i dalje uživate u jasnom i preciznom zvuku u čitavom spektru.

Snažan bas uz Beat Response Control

Tehnologija Beat Response Control pruža precizne i duboke basove, što je čini savršenom za muzičke žanrove koji se fokusiraju na niske tonove. Otvori za vazduh maksimalno povećavaju protok unutar niskog frekventnog opsega, što optimizuje efikasnost membrane i omogućava precizniju reprodukciju ritmova sa basovima.  

Slika – MDR-ZX770BN bežične slušalice sa potiskivanjem buke

Visoka osetljivost za glasan i jasan zvuk

Uz visoku osetljivost od 100 dB/mW kada se koristi audio kabl (98 dB/mW kada je uključena funkcija potiskivanja buke), ove slušalice su izuzetno efikasne po pitanju konvertovanju struje u zvučne signale. To znači da ćete čuti glasniji zvuk u čitavom audio spektru (u poređenju sa manje osetljivim slušalicama) dok slušate muziku iz istog izvora i pri istoj jačini zvuka.  

Obavljajte pozive bez upotrebe ruku pomoću ugrađenog mikrofona

Bez obzir da li se opuštate u dnevnoj sobi ili se izležavate u bašti, nema potrebe da pipnete telefon u slučaju dolaznog poziva. Samo uparite telefon sa slušalicama putem Bluetooth® veze i koristite ugrađeni mikrofon za ćaskanje.

Slika – MDR-ZX770BN bežične slušalice sa potiskivanjem buke

Podrška za popularne kodeke AAC i aptX

Ove slušalice podržavaju popularne kodeke visokog kvaliteta, što obuhvata AAC za iPhone/iOS korisnike i aptX® za čisti bežični zvuk bez kompromisa po pitanju kvaliteta. Kodek aptX® omogućava bežično slanje čistog zvuka putem Bluetooth® veze smanjivanjem veličine audio datoteka.

Slika – MDR-ZX770BN bežične slušalice sa potiskivanjem buke

Postavljeni jastučići za potpunu udobnost

Slušajte uz potpunu udobnost. Ove slušalice imaju školjke sa mekanim jastučićima koje pokrivaju celo uho, pa ćete uživati u dugotrajnoj udobnosti koja je potrebna za uzastopno slušanje omiljenih albuma.

Slika – MDR-ZX770BN bežične slušalice sa potiskivanjem buke

Klizač od nerđajućeg čelika za udobnost i izdržljivost

Slušajte muziku uz potpunu udobnost. Klizač od nerđajućeg čelika u traci za glavu omogućava vam da postignete savršeno prianjanje, uz odličnu izdržljivost na putovanjima.    

Slušajte uz priloženi audio kabl

Sluša vam se muzika bez upotrebe Bluetooth® tehnologije? Jednostavno povežite priloženi audio kabl sa slušalicama i priključite ga u omiljeni muzički plejer da biste dobili zvuk visokog kvaliteta. Dužina kabla je 1,2 m i dizajniran je za izdržljivu svakodnevnu upotrebu.