Slike – MDR-ZX330BT bežične slušalice
Slike – MDR-ZX330BT bežične slušalice
Slike – MDR-ZX330BT bežične slušalice

Funkcije

Bežični prenos uz Bluetooth®

Bežično prenosite omiljene numere putem Bluetooth® veze. Uparite pametni telefon ili tablet sa ovim Bluetooth® slušalicama da biste uživali u muzici, pa čak i upravljali plejlistama i jačinom zvuka direktno sa uređaja.

NFC povezivanje jednim dodirom za trenutno uspostavljanje veze

Tehnologija Near Field Communication (NFC) pretvara složeno podešavanje u stvar prošlosti. Samo prislonite odabrane NFC uređaje uz oznaku N na kućištu radi brzog, veoma jednostavnog uspostavljanja veze i Bluetooth® prenos sadržaja može da počne. Nemate NFC? Nema problema. I dalje možete ručno da uspostavite Bluetooth® vezu pomoću menija sa postavkama na uređaju.

Slušajte sve uz drajvere od 30 mm

Slušajte više detalja u svim omiljenim numerama zahvaljujući kupolastim drajverima od 30 mm koji daju dinamičan zvuk iz kompaktnih i laganih jedinica.

Slušajte duže uz vreme reprodukcije od 30 sati

Neka muzika svira čitav dan. Ugrađena litijum-jonska baterija daje približno 30 sati napajanja (u zavisnosti od postavki za muziku) i može da se puni pomoću USB veze. 

Brzo punjenje pomoću USB veze

Zašto da čekate kada možete da slušate? Priključite slušalice pomoću priloženog USB kabla i postignite do 10 sati reprodukcije uz samo 1 sat punjenja. Slušalicama MDR-ZX330BT potrebno je približno 4 sata za potpuno punjenje, pa nema potrebe za čekanjem.

Sklopivi i obrtni dizajn olakšava putovanja

Ponesite ove slušalice gde god da krenete. Sklopivi i obrtni dizajn olakšava odlaganje slušalica kada ih ne koristite ili tokom putovanja. Školjke se rotiraju do horizontalnog položaja radi lakog pakovanja u kofer ili torbu.

Specifikacije

Plešite kao da niko ne gleda uz bežične Bluetooth® slušalice MDR-ZX330BT. Povežite ih sa nekim od odabranih pametnih telefona pomoću funkcije slušanja jednim dodirom i tehnologije NFC, a zatim se slobodno i lako krećite gde god da se nalazite bez upetljavanja i neudobnosti. Mekani, postavljeni jastučići za uši apsorbuju pritisak kako biste mogli da slušate duže.
  • Lakše Bluetooth® povezivanje uz NFC jednim dodirom

  • Jedinica drajvera od 30 mm

  • Trajanje baterije do 30 sati

  • Mogućnost USB punjenja pomoću priloženog kabla

Jedinica drajvera
30 mm, kupolast tip
Frekventni odziv
20 Hz–20.000 Hz
Kompanija Sony posvećena je ne samo pružanju proizvoda, usluga i sadržaja koji donose uzbudljive doživljaje, već i nastojanju da potpuno ukine uticaj na životnu sredinu u svim poslovnim aktivnostima Saznajte više o odnosu kompanije Sony prema životnoj sredini